naty1990
Fanka BB :)
dzien dobry bardzo wszystkim
ale piszecie o tym chustowaniu, moze i ja sie przekonam moj tez lubi noszenie
maluch nam dzis pospal od 22 do 3 a potem do 7 i do 9 dziewczyny pisalyscie ze wasze maluchy tez sie slinia-no nasz to na potege, az jak lezal na pleckach wczoraj to sie ta slina zakrztusil i zaczal kaslac;/ jak sie przestraszylam;/ cale raczki pcha do buzi... jak bylismy na szczepieniu to nam lekarz pow ze to moze sie zacynac okres zabkowaniaja jestem w szoku bo sie nigdy z tak wczesnym zabkowaniem nie spotkalam przeciez my diopiero w czwartek mamy 3mce
aurelka- Zuzi juz lepiej?jak egzamin?
liwus- dobrze ze u gina ok a powiedz mi bo o wkladce to duzo slszalam ale o zastrzyku to nnie, mozesz cos wiecej na ten temat?
smoczek to zmieniam co miesiac znaczy kupuje po dwa na kazdy miesiac
viv- ale bylyscie z marysia atrakcja na tym spacerze swieny ten polar do chustowych spacerkowa co do walentynek to niezla skleroza dopadla Twojego meza
adgama dobrze ze ten katar to nie grozny
clodi ale ladna waga Kasjanka
basiaa one- no to cie maz urzadzil walentynkowo z ta druga syp[ialnia
noukie- a macie temp po szczepieniu czy tylko nocka zarwana?
nathani ladna waga malej
to sie starszej corci przypomnialo wczesne dziecinstwo
4madlen- wszystkiego naj dla malego z okazji trzech miesiecy
to sie niezle Antkowi poprzestawialo z tym budzeniem co godzine
cinamona super to nosidlo, ale czy to dobre dla kregoslupa dzidziusia? bo ja tez sie zastanawiam czy takie kupic bo te chusty owszem super ale trzeba umiec i miec cierpliwosc
4madlen-zaglosowalam i na fb opublikowalam
betiks-ale bym chyba rozszrpala takiego kuriera;/wrrr
fiolka-dobrze ze bioderka Wikusia ok i ze u gina wszystko dobrze
aisha89-moj w czwartek skonczy 3 m-ce i juz jest coraz bardziej sztywny czasem to wcale nie musze mu glowki potrzymywac
u nas wczoraj byli goscie, odwiedzila mnie moja mala marysia-dziewczynka ktora sie opiekowalam przed ciaza alez sie za nia stesknilam
dzis jedziemy z mezulkiem na zakupki a maluszek z dziadkami zostaje w domku walentyki mielismy we trojke calkiem udane czekoladki, spacer, szampana na kniec wojtek walnal kupe na trzy pampki
dziewczyny a byla z nami lilithgoth, co z nia?
ale piszecie o tym chustowaniu, moze i ja sie przekonam moj tez lubi noszenie
maluch nam dzis pospal od 22 do 3 a potem do 7 i do 9 dziewczyny pisalyscie ze wasze maluchy tez sie slinia-no nasz to na potege, az jak lezal na pleckach wczoraj to sie ta slina zakrztusil i zaczal kaslac;/ jak sie przestraszylam;/ cale raczki pcha do buzi... jak bylismy na szczepieniu to nam lekarz pow ze to moze sie zacynac okres zabkowaniaja jestem w szoku bo sie nigdy z tak wczesnym zabkowaniem nie spotkalam przeciez my diopiero w czwartek mamy 3mce
aurelka- Zuzi juz lepiej?jak egzamin?
liwus- dobrze ze u gina ok a powiedz mi bo o wkladce to duzo slszalam ale o zastrzyku to nnie, mozesz cos wiecej na ten temat?
smoczek to zmieniam co miesiac znaczy kupuje po dwa na kazdy miesiac
viv- ale bylyscie z marysia atrakcja na tym spacerze swieny ten polar do chustowych spacerkowa co do walentynek to niezla skleroza dopadla Twojego meza
adgama dobrze ze ten katar to nie grozny
clodi ale ladna waga Kasjanka
basiaa one- no to cie maz urzadzil walentynkowo z ta druga syp[ialnia
noukie- a macie temp po szczepieniu czy tylko nocka zarwana?
nathani ladna waga malej
to sie starszej corci przypomnialo wczesne dziecinstwo
4madlen- wszystkiego naj dla malego z okazji trzech miesiecy
to sie niezle Antkowi poprzestawialo z tym budzeniem co godzine
cinamona super to nosidlo, ale czy to dobre dla kregoslupa dzidziusia? bo ja tez sie zastanawiam czy takie kupic bo te chusty owszem super ale trzeba umiec i miec cierpliwosc
4madlen-zaglosowalam i na fb opublikowalam
betiks-ale bym chyba rozszrpala takiego kuriera;/wrrr
fiolka-dobrze ze bioderka Wikusia ok i ze u gina wszystko dobrze
aisha89-moj w czwartek skonczy 3 m-ce i juz jest coraz bardziej sztywny czasem to wcale nie musze mu glowki potrzymywac
u nas wczoraj byli goscie, odwiedzila mnie moja mala marysia-dziewczynka ktora sie opiekowalam przed ciaza alez sie za nia stesknilam
dzis jedziemy z mezulkiem na zakupki a maluszek z dziadkami zostaje w domku walentyki mielismy we trojke calkiem udane czekoladki, spacer, szampana na kniec wojtek walnal kupe na trzy pampki
dziewczyny a byla z nami lilithgoth, co z nia?
Ostatnia edycja: