betiks
full time mummy :)
No widzisz viv nam z poczty 3 przesyłki nie doszły, więc nie ma reguły. Wszystko od człowieka zależy. Jak jest sumienny, to trafi, a jak olewacz, to albo skubnie albo da byle komu i weź dziada ganiaj i szukaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
średnio co 2-3 godziny się staram. no chyba że chce wcześniej ale raczej mu starcza.jak często karmicie maluszki i ile wam zjadają (tak na oko)?
Nasza też ma 4,6 m, z tym że mój P. szeroki i przy kieszonce ledwo się wiąże
Niedługo zaczniesz wiązać 2X i inne to mniej materiału będziesz zużywać...
Viv ja mam koleżankę chustową w Poznaniu więc możesz się z nią spyknąć za czas jakiś czas bo ona teraz na finiszu z 3-cim dzieciątkiem...zawsze to bliżej niż Olsztyn chociaż bardzo serdecznie zapraszamMam nadzieję że mając podstawy ogarnę te "inne takie" z netu albo trafi się warsztat do tego czasu Albo pojadę do Olsztyna na nauki Olsztyn ładnie mi się kojarzy, miałam tam fajne wakacje
dziewczyny zbieramy głosy żeby wygrać chustę dla Taty bo nasza jest za krótka . zagłosujecie ?
Będę Was nękać codziennie bo czasu mało a głosó dużo potrzeba. Dziękujemy :*
Zagłosuj na maluszka o imieniu Antosiek - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com