reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

witam niedzielnie :-)

a u nas nos już nie taki zapchany ale za to pojawił się kaszel :-:)wściekła/y: i do tego robi kupki ze śluzem - czy to normalne przy przeziębieniu??
chyba jutro znowu będzie się trzeba wybrać do lekarza - bo boję się, że oskrzela ma lub będzie miała zawalone :-(
chcieliśmy pójść dziś do kościółka z małą, ale w obecnej sytuacji wolę nie ryzykować...

edit:
4madlen i ja głos oddałam ;-)
liwus, vivienne, 4madlen
obrazicie się, jeśli wyślę wam zaproszenie na FB? :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

Dziesiejsza nocka nie za fajna, mala caesto mi sie budziala i strasznie nerwowa jakas.

Dzisiaj rano jak ja przebieralam Maje spojrzalam na nia i mowie sobie: ale sie zmienila przez jedna noc, taka juz duza jest.

Dziewczyny jak czesto trzeba wymieniac smoczki uspokajajace?

Ja smoka wymieniam jak widze, ze albo juz jest zajechany ze starosci albo zbiera sie w nim brud jakis co nie mozna doczyscic.
Ogolnie sterylizuje smoczki dzieciom raz w tygodniu w mikrofali, tak jak i butelki.
U mnie nic tragiczna w porownaniu do innych, synek obudzil,sie o 2:30 i nie chcial spac do 4 a najlepsze ze nie chcial tez lezec, ani byc na rekach jak siedzialam, jedyne co mnie ratowalo to chodzenie po domu z kuchni do salonu, wtedy byl cicho, takze spacerek po domu mam zaliczony. Po 5 po jedzeniu tez cos mu nie pasowalo ale polozylam go na brzuchu i spal do 7:30 potem zjadl ja juz do wyra sie pakuje a tu cora krzyczy, ehhh zanim sie wygramolilam taka zaspana to moj maz dolecial z drugiego pokoju hehe, no ale jak juz ja oporzadzil to ja poszlam spac. I tak pospalam do 9.
Zmykam pod prysznic poki jest chwila spokoju:-D

Adgama, coś Ty, czekam :cool2: (a ten kaszel i kupki ze śluzem to chyba mogą być prędzej objawem alergii niż przeziębienia...)

Dziś miałam przedostatni zjazd, następne spotkanie dopiero 24.03, ostatnie, jupi!!!

Małż mój dziś urodziny ma, a ciasto mogę zrobić dopiero jutro, bo myślałam że dziś mnie dłużej nie będzie i nic nie mam :dry: Ponieważ imprezy nie będzie, gości żadnych się nie spodziewamy to tortu nie piekę, zrobię mu "Kubusia" na zimno, bo lubi :-)

Coraz lepiej nam w wielorazówkach, tylko szkoda mi że jak tylko ubiorę to zaraz kupa :-p bo te 6 to niewiele żeby się tym nie przejąć, zanim mi się pranie nazbiera to sobie poczekamy. Muszę się zebrać i dokupić :-) Betiks a jak Wam? Ile Ty masz tych pieluch? Liwuś, zakładasz już na noc?

Adgama, coś Ty, czekam :cool2: (a ten kaszel i kupki ze śluzem to chyba mogą być prędzej objawem alergii niż przeziębienia...)

Dziś miałam przedostatni zjazd, następne spotkanie dopiero 24.03, ostatnie, jupi!!!

Małż mój dziś urodziny ma, a ciasto mogę zrobić dopiero jutro, bo myślałam że dziś mnie dłużej nie będzie i nic nie mam :dry: Ponieważ imprezy nie będzie, gości żadnych się nie spodziewamy to tortu nie piekę, zrobię mu "Kubusia" na zimno, bo lubi :-)

Coraz lepiej nam w wielorazówkach, tylko szkoda mi że jak tylko ubiorę to zaraz kupa :-p bo te 6 to niewiele żeby się tym nie przejąć, zanim mi się pranie nazbiera to sobie poczekamy. Muszę się zebrać i dokupić :-) Betiks a jak Wam? Ile Ty masz tych pieluch? Liwuś, zakładasz już na noc?

Jeszcze na noc nie zakladamy bo nam wkladoww brakuje ale po zakupie drugiej tury pieluch bedziemy zakladac na noc ;)

reklama
aurelka a nie tęskniłaś w nocy do małej? bo ja to chyba bym zasnąć nie mogła :sorry:

Spałam jak zabita szczerze mówiąc, obudziłam się dopiero jak mi ją przynieśli.

aurelka- Zuzi juz lepiej?jak egzamin?

Lepiej, lepiej. :) Co do egzaminu to dowiem się dopiero jutro, ale wydaje mi się, że nie zaliczyłam. :-p Więc w piątek na 9 rano czeka mnie poprawa. :-p

Ja jutro lecę na kontrolę wyników z krwi,ciekawe czy jest lepiej. :confused:
Potem na 12 egzamin z angielskiego, ech. Muszę zaliczać bo do końca lutego tylko czas mam. :baffled:

edit :
vivienne - ten "Kubuś" to jakieś ciasto? Jak tam to smaczne jakieś?

Ostatnia edycja:
Do góry