reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Ja zaciskam nogi na święta :-) mam nadzieje że nic się nie rozkręci, bo nie dość że tyle pyszności to na dodatek jeszcze jestem strasznie przeziębiona, kaszel uniemożliwiłby mi chyba prawidłowe oddychanie podczas porodu :angry:
Pusto dziś tu, ale w sumie nie ma się co dziwić każdy zajęty pewnie przygotowaniami, ja leże na narożniku i niemalże "umieram" tak się słabo czuje, pot mnie zalewa straszny, dzwoniłam do lekarza, podała mi nazwy leków homeopatycznych jakie moge sobie wziąć a tak to nic mi więcej nie może pomóc, powiedziała ze na tym etapie ciazy moje przyziębienie (a moze to grypa bo czuje ze mnie troche łamie w kościach) nic nie zagraża dziecku !! Mam nadzieje że się nie myli bo czuje się na prawde fatalnie, mam straszne wyrzuty sumienia ze się tak załatwiłam na koniec, ale nawet nie wiem gdzie i kiedy :no:
No to się troche pożaliłam...
Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego dla Was dziewczyny :)

Dzień dobry kochane grudnioweczki nie zagladam ostatnio bo nie mam czasu dziś od rana gotuje juz dania wigilijne jeszcze troszke do zrobienia zostało ale naszczescie m pomaga o 16 jedziemy do tesciowej na wigilie a później wracamy do siebie na druga:-) Chciałabym wam wszystkim Życzyć Wesołych spokojnych Świąt Bożego Narodzenia żeby w waszych domach panowała harmonia młlość zdrowie i spokój:tak:żebyscie zawsze miały na kim polegać i być radosne bez żadnych dołków:-) i dla nierozpakowanych szybkich bezbolesnych porodów i usmiechgów na buźkach a dla naszych małych dzieciaczków zdrówka i niech rosna zdrowo:tak:

A ja dostałam na jutro skierowanie do szpitala. Lekarz powiedział, że zależy jaki mi się trafi lekarz dyżurny - od tego zależy czy zostanę w szpitalu już na wywołanie. :no: To jest straszne po prostu. :baffled:

Idę pakować prezenty, przynajmniej tak mi się humor poprawi, a potem dopakuję torbę do szpitala.

Aurelka trzeba być dobrej myśli, może jeszcze nie będą wywoływać, bo chyba od razu nastepnego dnia po terminie tego nie robią :baffled: przynajmniej u mnie w szpitalu. Ja jutro w dniu swojego terminu mam sie zgłosić na IP i będę miała robione ktg. Jak wszystko będzie dobrze to będę wolna :-) i pewnie kolejne ktg za 2 dni tak miała moja koleżanka pół roku temu. A co do wywoływania to chyba czekają z 10dni chociaż sama nie wiem mam nadzieje że u mnie obędzie się bez wywoływania że natura sama zadziała :tak:

Aurelka trzeba być dobrej myśli, może jeszcze nie będą wywoływać, bo chyba od razu nastepnego dnia po terminie tego nie robią :baffled: przynajmniej u mnie w szpitalu. Ja jutro w dniu swojego terminu mam sie zgłosić na IP i będę miała robione ktg. Jak wszystko będzie dobrze to będę wolna :-) i pewnie kolejne ktg za 2 dni tak miała moja koleżanka pół roku temu. A co do wywoływania to chyba czekają z 10dni chociaż sama nie wiem mam nadzieje że u mnie obędzie się bez wywoływania że natura sama zadziała :tak:

Ale u mnie mało ruchów jest. I pod tym względem też wysyła mnie do szpitala. Pewnie jak jutro się mało ruszać będzie to wezmą mnie na obserwację, co się równa świętą spędzonym w szpitalu.

Dziewczyny ja tylko na chwilke, póki mała śpi :)
My już wszystko mamy przygotowane, teraz chwilka relaksu na pakowanie prezentów, co nie jest łatwe bo młody ciągle lata za mną.
Dzisiaj też byłam zgłosić małą do przychodni i pewnie na dniach bedzie u mnie położna, sciągneli od razu mi szwy i od razu lepiej się czuję, ale zauważyłam ze zaczyna mi coś ropieć, nic poczekam może to tylko chwilowe po ściągnięciu szwów:confused:
Życzę Wam Wszystkim, zdrowych, wesołych, spokojnych i pełnych miłości i prezentów Świąt Bożego Narodzenia.
Tym jeszcze nie rozpakowanym życzę aby mocno zaciskały nóżki na święta :)

reklama
images
Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt w rodzinnej atmosferze, super prezentów oraz wspaniałych chwil...

Do góry