reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Dziewczeta my tez dzisiaj wrocilismy do domu takze pierwsza noc przez nami.
Wybaczcie ale nie nadrobie...
Boli mnie wszystko lacznie z kregoslupem i to tak ze poruszac sie nie moge.
Laktacja jest. Mala pogryzla mi tak sutki ze karmienie to cos strasznego poki co.

Zycze Wam wesolych spokojnych i zdrowych swiat :) i aby wasze Maluszek zdrowo rosly a nie rozpakowanym ekkspresowych porodow w najblizszym czasie :)

reklama
Witam :)
A ja się znowu rozchorowałam :baffled: myślałam, że mnie już to ominie bo pod koniec listopada byłam przeziębiona już i teraz znowu :baffled: czuję się dziś okropnie jakby przyszło mi rodzić to na prawdę zero siły :no: mam nadzieje, że mi przejdzie w ciągu paru dni bo termin na wtorek a tu taki człowiek zakatarzony, kaszel i głowa która waży tone :angry:

Życzę Wszystkim również Wesołych Świąt i bezproblemowych rozpakowań po świętach lub jak ktoś woli to już w 2013 :tak:

muffy a to niespodzianka super
aisha zdrówka dużo
Aktualizuje listę:
1 Nathani,
2 Basia_one,
3 Ania,
4 Goko,
5 Mikaa,
6 Aisha89,
7 Bakusiowa,
8 Aurelka,
9 IZW....

Witajcie wieczornie.
Wreszcie mamy ogarniete prawie wszystko na tip top, jeszcze tylko rybka i barszczyk do zrobienia,ale to jutro.
Moja mala dzis w dzien pospala, takze mielismy czas lepic pierozki i uszka, tak najwiecej moj D. zrobil :-D
A teraz tez corcia padla jak zabita, ide zaraz jej paznokietki obetne na spiocha :sorry2:

Nie wiem czy jutro wejde na BB, wiec zycze wam jeszcze raz zdrowia, zdrowia i zdrowia, spokojnych, wesolych Swiat Bozego Narodzenia, szczesliwego Nowego Roku. Spelnienia marzen zdrowych dzieciaczkow, oraz nam mamusiom nierozpakowanym szybkich porodow po swietach.

Witam i ja!

Widzę że u wszystkich przygotowania całą parą. U nas również. Dziś ubieraliśmy choinkę u teściów, pakowaliśmy prezenty i byliśmy na ostatnich zakupach.
Teraz odpoczynek, bo jutro od rana czeka "garowanie"... :p Ale jutro to już zleci szybko (mam nadzieję)... :p

WSZYSTKIM MAMUSIOM (TYM ROZPAKOWANYM I JESZCZE NIE)

Staropolskim obyczajem
gdy w Wigilię gwiazdka wstaje
Nowy Rok zaś cyfrę zmienia,
wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Przy tej pięknej sposobności
i ja życzę Wam radości
aby wszystko się zdarzyło
z roku na rok lepiej było!

A przede wszystkim zdrówka dla Was i Waszych pociech!!! :)

228.jpg
Z okazji świąt Bożego Narodzenia

życzę Wam i Waszym bliskim
drogie mamusie ( te rozpakowane i te jeszcze w dwupaku)
głebokiej Radości

i coraz pełniejszej
Wiary, Nadziei i Miłości.

Niech Pan Jezus zajmuje naczelne miejsce w sercu,
a Nowy Rok 2013 przyniesie same radosne chwile.

sarka ja piję herbatki expresowe hipp i bocianek. Z bcianka jest tez kawka alemi nie podchodzi . Mam tez herbatke ropusczalna hipp natal ale jadlakmnie za slodka i pije ja jak mi zbraknie epxpresowych.
Antos tez puszcza baki glosne bardzo i ostatnio tez smierdzace;-) gdybys sie decydowala na czopka to ja dawalam 1/4 bo one sa od 3 roku zycia. Mi pediatrapolecila dac ale niepowiedziala ze to od 3 rż dopiro w aptece mi babka powiedziala to stwirdzilam ze dam tylko kawalek i w zupelnosci wystarczyl. Dzis nawet udalo mu sie samemu wykupkac i mam ndzieje ze ten czopek cos odblokowal:)

Hej :) Wpadam na sekundkę póki mały ze smokiem w dziubku zachowuje ciszę :-D W dodatku Kacperek "stracił" pępuszek w nocy z soboty na niedziele :-D Tylko wczoraj szkoda mi było mojego m bo u nas jest taki zwyczaj, że się odpadnięcie opija. Dzwonił więc do swojego taty ale nie przyjechał więc zostało bez oblewania. Cóż jak już przestanę karmić to oblejemy razem :-D
Noukie nie wiem czy cię to pocieszy ale Mikuś też od nowa gorączkuje :dry: Nie wiem co za dziadostwo krąży ale jest uciążliwe bardzo. Zdrówka dla starszaka :tak: Kurczę ale cię dopadło. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia ;-)
Cinamona poproszę troszkę ciepełka do Jasła :-D A mała ładnie przybiera :tak:
Fiolka witaj w domku :-)
Nathani teraz to już musisz :-)
Muffy śliczny synuś - gratuluję :tak:

Chciałabym również i Wam życzyć spokojnych, radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Nadchodzący Nowy Rok niech przyniesie same szczęśliwe dni, żadnych zmartwień ani trosk, aby dzieciaczki zdrowo rosły a nierozpakowane jeszcze mamusie niech wreszcie przytulą swoje maleństwa :tak:

reklama
Do góry