reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witam

Chciałam złożyć wszystkim forumowiczkom, tym co dźwigają swoje maleństwa w brzuszkach i tym co na rączkach zdrowych, wesołych, rodzinnych i obfitych Świąt Bożego Narodzenia, samych miłych chwil, wspaniałych prezentów, białych widoków za oknem, i uśmiechu na twarzy

Ale nieładnie zrobiła mummy3

Dzieki Aurelka za zyczenia a co do pierogow to ucz sie ucz :-D Ja lepic umiem, ale z ciastem mam problem i dlatego moj maz robi. W koncu jest kucharzem :-)

Zrobiłam tylko uszka, bo to w miare mi wychodziło. Ale pierogi to już był niewypał i teściowa wyprosiła mnie z kuchni. Kazała mi się iść położyć, hyh. :) :zawstydzona/y::-D

Cześć dziewczyny

Przed świętami pewnie już nie zajrzę więc:

ŻYCZĘ WSZYSTKIM MAMUŚKOM I ICH RODZINOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA, DUŻO CIEPŁA I MIŁOŚCI, MAMOM W DWUPAKU SZCZĘŚLIWYCH PORODÓW A ROZPAKOWANYM RADOŚCI Z DZIECIACZKÓW. WESOŁYCH ŚWIĄT

Jestem i ja w przerwie :)
Piernik dochodzi w piekarniku, teściowie już jadą po autostradzie, do 20-ej powinni być. Marysia śpi u taty na brzuchu, ale była dzisiaj grzeczna, całą mszę przespała bez kwęknięcia najmniejszego.

Mamusie z Brzuszkami i Mamusie z Maluszkami,
życzymy Wam z Marysią samych radości na Święta,
chwil spokoju i refleksji, chwil rodzinnych i ciepłych, chwil magicznych,
nastrojowej atmosfery, bez pośpiechu i niepokoju.
Wesołych Świąt dla Was i Waszych Rodzin!

Basia dzielny mąż co to lepi pierogi :tak:ja jutro piekę sernik
Viev piękna nocka
4madlen no taki niesmak został ale co zrobić tak jak piszesz szkoda dziewczyny
Noukie wracaj do zdrówka szybciutko
Aurelka fajowy prezent przyda Wam się
znowu zaczyna mi się głowa rozkręcać ;-(

Dzieki dziewczyny modlilam sie nad tym antybiotykiem i modlilam, ale jak o 16 znowu do prawie 40 stopni temperatura doszla to go wzielam:sorry2: poczytalam, niby do mleka matki przechodzi tylko 0,095% takze chyba sie nie mam co bac:sorry2:pocieszylyscie mnie, ze przeciez w szpitalu sie czasami bierze;-)

Sarka nic mnie nie boli ten pecherz:dry: jak zaczynam sikac to taki leciutki dyskomfort czuje ale myslalam, ze to po porodzie naturalne przez jakis czas:sorry2: wogole mnie nic nie boli tylko ta goraczka i od niej dreszcze jak rosnie no i brak sily do tego, poce sie maxa co godzine zmieniam koszulki, nawal tez puscil, cyce mieciutkie takze ja nie rozumiem co sie dzieje, jutro rano jade tez do gina na obejrzenie rany, ale wedlug dzisiejszego lekarza wyglada ok;-) moze to rzeczywiscie ta infekcja drog moczowych:sorry2:

Adgama M sie nie wstydzil:sorry2: ale zamiast podpasek kupil mi wkladki:-D:-D:-D

Basia
moj M mi zawsze ciasto wyrabia i walkuje:)

Aurelka cyfrowka to dobry prezent szczegolnie teraz jak bedzie maluszek:)

Cinamona ale pogoda u Was:) z wozka jestem bardzo zadowolona wczoraj M zlozyl, gondolka troche taka potezna sie wydaje ale spacerowka bardzo mi odpowiada:)

Ostatnia edycja:
Noukie bierz śmiał lekarz wie co przepisuje nie martw się przy takiej wysokiej gorączce i infekcji nie ma co ;-) buziaki i szybkiego zdrowienia

Cze dziewczynki,

Witam sie i ja z Franciszkiem. Od wczoraj jestesmy w domku, cali i szczesliwi :D maly jest cudny i grzeczny. Urodzilam 21.12 naturalnie i bylo to cos najlepszego w zyciu, oboje z mezem przezylismy to intensywnie i nie mozemy uwierzyc w nasze szczescie. Od wczoraj jestesmy w domku, wiec tylko jedna noc w szpitalu :)- wystarczy hehe ;-)
a to moj slodziak
Frank 070.jpgFrank 055.jpg

WSZYSTKIM ROZPAKOWANYM I NIEROZPAKOWANYM MAMUSIA ZYCZE W TE SWIETA WSZYSTKIEGO CO W ZYCIU NAJLEPSZE I WIELKIEJ POCIECHY Z ICH MALENSTW.

reklama
Fiolka witaj w domu
Sarka moja mala tez pierdzi jak stara, ale na szczescie bezzapachowe te jej pryki :-)
Noukie zdrowia zycze
4madlen super ze laktacja jednak sie rozchulala
Muffy gratulacje!!! Franciszek sliczny

Jutro pewnie nie bede miala czasu zeby zajrzec na forum wiec

Skladam Wam najserdeczniejsze zyczenia swiateczne. Niech magia swiat bedzie z Wami. Mamusiom pociechy z malenstwa a oczekujcym aby czas do rozwiazania szybko minal, aby porod byl szybki i jak najmniej bolesny no i aby nowe maluszki byly zdrowiutkie jak rydze.

Do góry