reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

cinamona- dzieki :) mi sie tez bardzo podoba cameleon 3 (super go udogodnili) :-) ale ze wzgledu na gorki wybralismy bee i ja nie chcialam gondoli. :-)

reklama
Posprzątałam, poprałam, powiesiłam pranie, poszłam na zakupy sama żeby troszkę podzwigać :-p i nicccccccc !!!!!!!!!!!!!!!!!

Troszkę sie brzucho napina ale to taka lipa jest ... Czop mi wczoraj odszedł chyba cały bo po lekarzu troszkę i w nocy i oba z krwią ... teraz tylko przezroczysta wydzielina ... wiec chyba wyleciał już cały. Może się zacznie wcześniej ??? no nie wiem pociesza mnie jednak fakt że w poniedziałek będe na 100% tuliła Oleńkę

lil tak czy siak do poniedziałku niedaleko :-) ale jak ten czop wypadł z krwią to mówię Ci może być szybciej:tak:
u mnie teraz cisza, 2 tygodnie do terminu. cierpliwie czekam ;-)

Nathani teraz jakby troche mniej ze mnie leci. Zlozylam sobie ta szpitalna podpaske i jak narazie raz zmienilam.
teraz zaczely mi sie skurcze bardziej regularne. Tak gdzies od ponad 1.5 godziny mam co 10 min wiec narazie spoko.
Nie wiem czy cos sie rozkreci czy to tylko te przepowiadajace

Witamy na Swiecie przystojniaka Milo synka Noukie serdeczne gratulacje dla ciebie mamusiu:tak::-) u mnie tak sypie ze swiatu nie widać i to od rana :szok:porobilam w domu wszystko i czekam jak Nastke przywioza z przedszkola ale macie produkcje:eek: Vivienne-dzieci po szczepieniu czesto sa marudne ,organizm jest osłabiony czasem wystepuje tez goraczka i opuchniecie w miejscu ukłucia wiec to była normalna reakcja:tak:

Cinamona, ciekawe czy się załapiesz na 12.12.12? ;-) A jak bulkaasia? Coś się rozkręca?

Ja po spacerze umyłam kuchnię, łazienkę i zrobiłam zupkę, Marysia przysypia, mąż niebawem wróci z pracy.
Dziś u nas nie pada i w ogóle jakoś mało świątecznie. Ale wieczorami sobie włączamy choinkę i robimy świąteczny nastrój ;)

reklama
Do góry