reklama
LilithGoth
Fanka BB :)
Posprzątałam, poprałam, powiesiłam pranie, poszłam na zakupy sama żeby troszkę podzwigać i nicccccccc !!!!!!!!!!!!!!!!!
Troszkę sie brzucho napina ale to taka lipa jest ... Czop mi wczoraj odszedł chyba cały bo po lekarzu troszkę i w nocy i oba z krwią ... teraz tylko przezroczysta wydzielina ... wiec chyba wyleciał już cały. Może się zacznie wcześniej ??? no nie wiem pociesza mnie jednak fakt że w poniedziałek będe na 100% tuliła Oleńkę
Troszkę sie brzucho napina ale to taka lipa jest ... Czop mi wczoraj odszedł chyba cały bo po lekarzu troszkę i w nocy i oba z krwią ... teraz tylko przezroczysta wydzielina ... wiec chyba wyleciał już cały. Może się zacznie wcześniej ??? no nie wiem pociesza mnie jednak fakt że w poniedziałek będe na 100% tuliła Oleńkę
Nathani teraz jakby troche mniej ze mnie leci. Zlozylam sobie ta szpitalna podpaske i jak narazie raz zmienilam.
teraz zaczely mi sie skurcze bardziej regularne. Tak gdzies od ponad 1.5 godziny mam co 10 min wiec narazie spoko.
Nie wiem czy cos sie rozkreci czy to tylko te przepowiadajace
teraz zaczely mi sie skurcze bardziej regularne. Tak gdzies od ponad 1.5 godziny mam co 10 min wiec narazie spoko.
Nie wiem czy cos sie rozkreci czy to tylko te przepowiadajace
wiolka23
Witamy na Swiecie przystojniaka Milo synka Noukie serdeczne gratulacje dla ciebie mamusiu:-) u mnie tak sypie ze swiatu nie widać i to od rana porobilam w domu wszystko i czekam jak Nastke przywioza z przedszkola ale macie produkcje Vivienne-dzieci po szczepieniu czesto sa marudne ,organizm jest osłabiony czasem wystepuje tez goraczka i opuchniecie w miejscu ukłucia wiec to była normalna reakcja
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Cinamona, ciekawe czy się załapiesz na 12.12.12? ;-) A jak bulkaasia? Coś się rozkręca?
Ja po spacerze umyłam kuchnię, łazienkę i zrobiłam zupkę, Marysia przysypia, mąż niebawem wróci z pracy.
Dziś u nas nie pada i w ogóle jakoś mało świątecznie. Ale wieczorami sobie włączamy choinkę i robimy świąteczny nastrój
Ja po spacerze umyłam kuchnię, łazienkę i zrobiłam zupkę, Marysia przysypia, mąż niebawem wróci z pracy.
Dziś u nas nie pada i w ogóle jakoś mało świątecznie. Ale wieczorami sobie włączamy choinkę i robimy świąteczny nastrój
LilithGoth
Cinamona jak byś dzisiaj urodziła to fajną datę byś miała, u mnie na razie cisza, oprócz czopa nic sie nie dzieję
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Wiolka prześlij ode mnie serdeczne gratulacje dla Noukie i życz jej szybkiego wyjścia z Maluchem i sił przede wszystkim
reklama