reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witajcie popoludniowo :-D
Dzis w nicy tesciowka przyjezdza. Poprasowalam ostatnie ciuszki malego, zaraz dopakuje do torby, spakuje tez dokumenty, zeby go od razu zarejestrowac.

No to widze u dziewczyn zaczyna sie rozkrecac, ja tez bym chciala juz:sorry2: poki co nic sie nie dzieje. Musze popakowac prezenty, juz przyszedl na szczescie prezent dla mezula, wiec jestem spokojna. Zaraz core spac poloze i jade po jakies zakupy, wedlina sie konczy i musze zrobic zapas kawy, bo tesciowa to fakt troche przesadza z kawa, no ale jak sa trzy osoby pijace kawe, a ona potrafi dwie dziennie to kawka schodzi. Ja juz niedlugo na zbozowa przejde :dry:

reklama
Cze kobietki,

LIL, Cinamona- no to sie nam rozkrecacie :-):-D czekamy na wiesci i Wasze ksiezniczki, mam nadzieje, ze pojdzie Wam szybciutko.

Kajcia- wiem, ze mascia majerankowa mozna pod noskiem smarowac.

Fiolka- moj juz tak 2 tygodnie wariuje, ze ja czasem z bolu nie moge powietrza zlapac, jakby mial ADHD :-D Wczoraj polozne mialy ubaw w szpitalu, ze wypycha wszystko co sie da i brzuch wlasnym zyciem zyje.

Betiks- poprawy nastroju zycze :)

Ja dzis sie tak zdenerwowalam, ze nie wiem co ze soba zrobic! Czekam na wozek, ktory mial byc tu 3.12 a do tej pory nie przyslali go! Dzis moj L zadzwonil, a oni mowia, ze bedzie za tydzien 20.12... a za tydzien to ja na porodowce mam sie stawic :wściekła/y: Tyle kasy sie placi, a oni tak traktuja ludzi... :no:

nathani, fiolka - oni sie tlumacza, ze to idzie do UK z Holandii i oni nic nie moga z tym zrobic... :no: Mam nadzieje, ze jak juz do nas dotrze i go zlozymy, to bedzie wszystko OK, bo czasem wozki nie dzialaja jak potrzeba...

Fiolka nawet się zastanawiam nad apapem ale przejdę się ze śnieżką na dwór może ból minie. podbrzusze boli jak na @ ale bez rewelacji , za to łono jakby rozrywało przy chodzeniu:eek:

reklama
Do góry