reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Witajcie popoludniowo :-D
Dzis w nicy tesciowka przyjezdza. Poprasowalam ostatnie ciuszki malego, zaraz dopakuje do torby, spakuje tez dokumenty, zeby go od razu zarejestrowac.

No to widze u dziewczyn zaczyna sie rozkrecac, ja tez bym chciala juz:sorry2: poki co nic sie nie dzieje. Musze popakowac prezenty, juz przyszedl na szczescie prezent dla mezula, wiec jestem spokojna. Zaraz core spac poloze i jade po jakies zakupy, wedlina sie konczy i musze zrobic zapas kawy, bo tesciowa to fakt troche przesadza z kawa, no ale jak sa trzy osoby pijace kawe, a ona potrafi dwie dziennie to kawka schodzi. Ja juz niedlugo na zbozowa przejde :dry:

reklama
Cze kobietki,

LIL, Cinamona- no to sie nam rozkrecacie :-):-D czekamy na wiesci i Wasze ksiezniczki, mam nadzieje, ze pojdzie Wam szybciutko.

Kajcia- wiem, ze mascia majerankowa mozna pod noskiem smarowac.

Fiolka- moj juz tak 2 tygodnie wariuje, ze ja czasem z bolu nie moge powietrza zlapac, jakby mial ADHD :-D Wczoraj polozne mialy ubaw w szpitalu, ze wypycha wszystko co sie da i brzuch wlasnym zyciem zyje.

Betiks- poprawy nastroju zycze :)

Ja dzis sie tak zdenerwowalam, ze nie wiem co ze soba zrobic! Czekam na wozek, ktory mial byc tu 3.12 a do tej pory nie przyslali go! Dzis moj L zadzwonil, a oni mowia, ze bedzie za tydzien 20.12... a za tydzien to ja na porodowce mam sie stawic :wściekła/y: Tyle kasy sie placi, a oni tak traktuja ludzi... :no:

nathani, fiolka - oni sie tlumacza, ze to idzie do UK z Holandii i oni nic nie moga z tym zrobic... :no: Mam nadzieje, ze jak juz do nas dotrze i go zlozymy, to bedzie wszystko OK, bo czasem wozki nie dzialaja jak potrzeba...

Fiolka nawet się zastanawiam nad apapem ale przejdę się ze śnieżką na dwór może ból minie. podbrzusze boli jak na @ ale bez rewelacji , za to łono jakby rozrywało przy chodzeniu:eek:

reklama
Do góry