reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
ja tez 56 bo mała się większa nie zapowiada. Dowiedziałam się że w mym cudownym hospitalu wprowadzili karty zgody na nacięcie krocza. i pytałam wczoraj gina, co on uważa a on mi na to, że jak prowadzi poród to robi wszystko żeby nacięcia nie było. ale to on. A do porodów nie przyjeżdża czyli jak nie trafie na jego dyżur to co:confused::confused: nie wiem chyba się zgodzę na nacięcia wolę to niż popękać. Kurde boję się

Widze że dziś wszystkie spędzamy jednakowo andrzejki :-D byla u mnie położna wymacała mnie po ranie mówi że wszystko ok małą oglądnęła mówi ze wszystko super za 5 tyg ponad do szczepienia idziemy pępek ładnie sie zagoił i wszystko wporządku upiekłam placki ziemniaczane myślałam że zasne w kuchni:baffled:mam posprzątane pranie jedno wywiesilam a drugie sie pierze a mi sie chce spać:dry: Temat szczepień to temat rzeka ile kobiet tyle opini ja szczepie normalnie nie uważam ze robie małej broń Boże krzywde alebo że na niej oszczędzam każda zrobi tak jak uważa ja sie będę przygotowywała do świąt a wy sie po kolei będziecie ładnie ropakowywać:-)już powinnyście być spakowane żeby nie było gdyby któreś dzieciątko chciało wyjść wcześniej tak jak moja i Vivienne:happy:

Ja mam już prawie wszystko, jeszcze te ubranka na wyjście przygotować plus wyprać pościel i ubrać łóżeczko.
W następnym tygodniu we wtorek jeszcze do dentystki się zapisałam jestem w trakcie wymiany plomb na światowe i chce zrobić ile się da aby to zakończyć wreszcie bo potem czasu może nie być.
We wtorek też mama jeszcze mi włosy ma farbować, wózek odebrać, psa okąpać i zaszczepić :-D
A i jeszcze do apteki muszę iść po ostatnie zakupy czyli Octenistept i Bephanten
nie wiem czy kupić też rumianek i koper włoski ? Jak myślicie

cześć mamuśki :-)

dzisiejsza noc na szczęście nie była tak tragiczna jak poprzednia, co nie zmienia faktu, że i tak całej nocy oczywiście nie przespałam

wiolka my się też nigdzie nie wybieramy, zresztą mój A i tak dopiero o 23 z pracy wraca i też ma dziś imieniny :-) , ale za to jutro ma przyjść moja siostra ze swoim menem - pewnie będziemy oglądali KSW :-D
ciril kciuki za wizytę
nathani ja bym się zgodziła na nacięcie, tak jak piszesz lepiej niech natną niż miałabyś popękać :tak:

widzę, że dziś macie jakiegoś powera na sprzątanie :-p żeby nie być gorszą też zaraz wezmę się za porządki

aaa.... i nie pochwaliłam mojego męża - zrobił krok do przodu i już ma materiał na szuflady a jutro ma w planach je złożyć i zamontować :-D

reklama
Do góry