reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Ciril powodzenia na wizycie
Vivienne gratuluję pierwszego chustowania :-)
Ja też niedawno gdzieś czytałam, że pęknięcie niby lepsze niż nacięcie, co mnie bardzo zdziwiło. A mimo wszystko się z tym zgodzę, bo nacinana nie byłam, pękłam tylko w pochwie i wogóle nie czułam skutków tego. Tam szwy dają rozpuszczalne, biegałam i siedziałam normalnie, nic nie ciągnęło. Nie wiem jak jest z kroczem, wiem tylko że ile zdążyła tyle mnie położna masowała, właśnie chyba po to, żeby nacięcia uniknąć.

reklama
Liwus Na pewno się pochwale efektem końcowym ;)
nathani Współczuje… Może dzisiejsza noc będzie lepsza… No i mam nadzieje ze samopoczucie się poprawi.
A co do nacięcia to gdybym miała rodzić sn to też bym się zgodziła. No ale to Twoja decyzja.
cinamona Nie zazdroszcze temperatury w domu…
goko, eni_ Szalone! ;)
vivienne Też mam w planach zakupy ozdób świątecznych :) A ten mąż tej dziewczyny jakis zakrecony :p hehehe
lilth Olej porządki! Nie musi być perfekt ;)
wiolka23 My raczej siedzimy w domku. Tzn idziemy dziś niby na chwilkę do znajomych którzy mają małą córeczkę, ale to tylko na chwilę, nie na impreze…
clodi W takim razie trzymam kciuki żeby Twój plan się spełnił ;)
Fiolka Najwazniejsze że plan masz :) teraz pozostaje go zrealizowac ;)

Ja w sumie też dziś po prasowałam, po prałam. Na obiad były naleśniki ;) Pychotka ;) Teraz trochę odpoczynku, bo kości się "odzywają"... :/

edit: mala poprawka

Ostatnia edycja:
Ja teżbym wolała zeby mnie nacieli słyszałam od koleżanek że jedna pękla krzywo... nic przyjemnego pęknięcie moze iść w każdą strone a nacięcie oni kontrolują chociaż:sorry2: Clodi ty to masz dziś mega zapal do roboty na końcówce ciąży podziwiam :-) Ja siedze i oczy mi sie zamykają a mała zaraz wstanie na karmienie:confused:

Ja tez spakowalam tylko ubranka na 56, bo moja pszczola na duza sie nie zapowiada

Ja tam wole zeby mnie nacieli niz popekac i o znieczulenie tez poprosze i to juz pewnien od progu. Pewnie pierwsze slowa jakie padna jak wparuje na IP bedzie: z drogi rodze i ZNIECZULENIE PLIZZZ :-D

Adgama to pochwal meza pochwal, oni to lubia i to ich motywuje do dalszej pracy
Fiolka dobrze robisz, o zeby trzeba dbac i taka wymiana to dobra rzecz bo pod starymi plombami czesto sie cos nowego robi
Lilith moja mala tez sie dzisiaj rozpycha a wczoraj taka spokojna byla, i w kroku tez mam takie dziwne uczucie
Basia_one milej kolacyjki
Ciril powodzenia na wizycie

Cinamona ale się uśmiałam jak przeczytałam to "z drogi....', chyba też tak zaryczę na porodówce

Mikaaa też miałam naleśniki i to z serem, teściowa zrobiła, jest kochana, pracuje do 14 a o 15 przyniosła już naleśniki, jak ona to zrobiła, a jeszcze jakieś 20 minut zajmuje jej droga z pracy do domu, ale od poniedziałku pracuje już do 15 więc wkońcu muszę się wziąć za obiady sama i wrócić do normalności, tak mnie rozpieściła:-)

Ja też wybiorę nacięcie, jak będą się mnie pytać,

A szczepienia to chyba wybiorę skojarzone, ale jeszcze mam czas i skonsultuje to jeszze z lekarzem

Suwaczek mi się coś zaciął, a wczoraj cieszyłam się że udało mi się go dodać, chyba nie wszystko do końca dobrze zrobiłam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry