reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Ciril powodzenia na wizycie
Vivienne gratuluję pierwszego chustowania :-)
Ja też niedawno gdzieś czytałam, że pęknięcie niby lepsze niż nacięcie, co mnie bardzo zdziwiło. A mimo wszystko się z tym zgodzę, bo nacinana nie byłam, pękłam tylko w pochwie i wogóle nie czułam skutków tego. Tam szwy dają rozpuszczalne, biegałam i siedziałam normalnie, nic nie ciągnęło. Nie wiem jak jest z kroczem, wiem tylko że ile zdążyła tyle mnie położna masowała, właśnie chyba po to, żeby nacięcia uniknąć.

reklama
Liwus Na pewno się pochwale efektem końcowym ;)
nathani Współczuje… Może dzisiejsza noc będzie lepsza… No i mam nadzieje ze samopoczucie się poprawi.
A co do nacięcia to gdybym miała rodzić sn to też bym się zgodziła. No ale to Twoja decyzja.
cinamona Nie zazdroszcze temperatury w domu…
goko, eni_ Szalone! ;)
vivienne Też mam w planach zakupy ozdób świątecznych :) A ten mąż tej dziewczyny jakis zakrecony :p hehehe
lilth Olej porządki! Nie musi być perfekt ;)
wiolka23 My raczej siedzimy w domku. Tzn idziemy dziś niby na chwilkę do znajomych którzy mają małą córeczkę, ale to tylko na chwilę, nie na impreze…
clodi W takim razie trzymam kciuki żeby Twój plan się spełnił ;)
Fiolka Najwazniejsze że plan masz :) teraz pozostaje go zrealizowac ;)

Ja w sumie też dziś po prasowałam, po prałam. Na obiad były naleśniki ;) Pychotka ;) Teraz trochę odpoczynku, bo kości się "odzywają"... :/

edit: mala poprawka

Ostatnia edycja:
Ja teżbym wolała zeby mnie nacieli słyszałam od koleżanek że jedna pękla krzywo... nic przyjemnego pęknięcie moze iść w każdą strone a nacięcie oni kontrolują chociaż:sorry2: Clodi ty to masz dziś mega zapal do roboty na końcówce ciąży podziwiam :-) Ja siedze i oczy mi sie zamykają a mała zaraz wstanie na karmienie:confused:

Ja tez spakowalam tylko ubranka na 56, bo moja pszczola na duza sie nie zapowiada

Ja tam wole zeby mnie nacieli niz popekac i o znieczulenie tez poprosze i to juz pewnien od progu. Pewnie pierwsze slowa jakie padna jak wparuje na IP bedzie: z drogi rodze i ZNIECZULENIE PLIZZZ :-D

Adgama to pochwal meza pochwal, oni to lubia i to ich motywuje do dalszej pracy
Fiolka dobrze robisz, o zeby trzeba dbac i taka wymiana to dobra rzecz bo pod starymi plombami czesto sie cos nowego robi
Lilith moja mala tez sie dzisiaj rozpycha a wczoraj taka spokojna byla, i w kroku tez mam takie dziwne uczucie
Basia_one milej kolacyjki
Ciril powodzenia na wizycie

Cinamona ale się uśmiałam jak przeczytałam to "z drogi....', chyba też tak zaryczę na porodówce

Mikaaa też miałam naleśniki i to z serem, teściowa zrobiła, jest kochana, pracuje do 14 a o 15 przyniosła już naleśniki, jak ona to zrobiła, a jeszcze jakieś 20 minut zajmuje jej droga z pracy do domu, ale od poniedziałku pracuje już do 15 więc wkońcu muszę się wziąć za obiady sama i wrócić do normalności, tak mnie rozpieściła:-)

Ja też wybiorę nacięcie, jak będą się mnie pytać,

A szczepienia to chyba wybiorę skojarzone, ale jeszcze mam czas i skonsultuje to jeszze z lekarzem

Suwaczek mi się coś zaciął, a wczoraj cieszyłam się że udało mi się go dodać, chyba nie wszystko do końca dobrze zrobiłam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry