reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
I wróciłam nawet o znośnej porze z Łodzi:-) Dziś wizyta była bardzo szybka bo był jak nigdy nawał pacjentek, pewnie przez jutrzejsze święto. U nas wszystko ok, pessar ładnie trzyma, KTG prawidłowe. Następna wizyta 20.11 i wtedy będę mieć USG i pobrany posiew na to GBS z pochwy i odbytu.
Mummy3 dynie śliczne:-)
Zmykam bo szwagier przyjechał na weekend.

mummy3 ślicznie Wam te dyńki wyszły :) ja nie mam takich zdolności więc tym bardziej podziwiam:tak:

Była u mnie ex-bratowa z dzieciakami i zrobiliśmy pizze... mmmm pysznie było, ale zaraz chyba pęknę ;-)

a ja nie moge sie ostatnio powstrzymac od slodyczy, taka mam chcice! staram sie nie kupowac ale w domu zawsze cos sie znajdzie...a pozniej mi niedobrze....
mummy3 super dynie!

Ja ostatnio też bym tylko jadła i jadała, a na słodycze tez mam okropną chcice, szkoda ze nie mogę.

A przed chwilką byl dostawca pizzy więc wcinam :) Ale muszę też powiedzieć jaka była reakcja Alana na niego:
"O jejku, jeziu, jejku, bozie, tato jejku pizza, bede jadl pizze" Ale jak on to mówił jak by nie wiadomo co zobaczył był taki podekscytowany hheheh.

Misia super wieści :-)
Lilith uważaj z pizzą, mi się strasznie po niej podniósł cukier w pierwszej ciąży
Fiolka współczuję mdłości :-(

Lecę mężusiowi obiadokolację robić, jakiś pseudogulasz z indyka. Niech ma po południowej zmianie :-p

Hej dziewczyny,

bylam juz z tym swedzeniem u lekarza, baba nie chciala mi dac zadnych kremow bo powiedziala ze zadne nie byly testowane na kobietach w ciazy. A swedzenie to pod piersiami, posladki, uda i teraz juz nawet dekolt.
Mialam badana krew na hormony watrobowe ale wszystkie wyszly w normie.
Nie mam pojecia od czego to moze byc, ale jak pomysle ze mam miec jeszcze tak przez 2 miesiace to chyba oszaleje.

Cos pizza dzis na topie na forum:rofl2: u mnie skromniej dzis bo nalesniki;-)ja jem duzo, ale malymi porcjami, duzo zjesc nie moge bo maly caly czas pod zebrami na zoladku buszuje, ale i tak kg leca:zawstydzona/y:

Misia super wiesci;-)

Wisienka
a moze wapno???? Nie wiem czy mozna????

reklama
Hej dziewczyny,

bylam juz z tym swedzeniem u lekarza, baba nie chciala mi dac zadnych kremow bo powiedziala ze zadne nie byly testowane na kobietach w ciazy. A swedzenie to pod piersiami, posladki, uda i teraz juz nawet dekolt.
Mialam badana krew na hormony watrobowe ale wszystkie wyszly w normie.
Nie mam pojecia od czego to moze byc, ale jak pomysle ze mam miec jeszcze tak przez 2 miesiace to chyba oszaleje.

Ja na swędzące uda, łydki, brzuch i biust używałam balsamu i mi pomógł. Niewiadomo jak tobie.. Balsam to Sexy Mama - i tam jest nawilżający do ciała i tam jest napisane, że na swędzenie czy coś takiego. I mi on o dziwo pomógl.

Do góry