reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Witam sie z urlopu:-) Jestem padnieta, caly czas w gosciach,co chwile telefon bo kazdy chce sie spotkac i zobaczyc moj brzuszek. Nie nadrobie ponda 20 stron ale postaram sie przeczytac jak wroce.
Pozdrawiam Was wszystkie:-)

reklama
witajcie kochane! zaczynam nadrabiać ;-) Was na chwilę zostawić ....;-)wczoraj strasznie mnie bolało na dole, rozpierało i szczypało nie wiem co jest
mummy 3 już się raczej nie trafi bo chce przejść na antykoncepcję doustną 6 ciąż i cały ten stres jest już dla mnie wystarczający pozatym mój wiek ...Dynie ładne ;-)
noukie ja już wprawiona w boju sama odrosty robię. 32 mi wskoczył :tak:
vieviene ja też marzę żeby porządnie zjeść teraz już żołądek mało przyjmuje zbyt wysoko jest
misia super żę na wizycie wszystko dobrze
4madlen zostało 14 dni super co???;-)
adgama ja zrobiłam tak 52-56 i do 62 uprałam w loveli , resztę uprałam w persilu z płukaniem antyalergicznym. co do terminu porodu nie wiadomo wcale nie musisz przenosić . Ja mam termin po świętach a fajnie byłoby jakbym na święta małą
już miała.
bulkasia buziaki

Dziendobry:-)

Ja juz nie spie od 5:eek: wstalam do toalety i koniec spania:sorry:

Nathani no to 32 juz za nami:-) chyba teraz bedziemy do 34 odliczac????? W 32 tyg wyksztalcily sie do konca plucka, w 33 maluszek zbiera zelazo i przeciwciala od mamy, a od 34 u nas juz sie maluchy rodzi:-) niech sobie siedza jak najdluzej, ale to u nas juz taki bezpieczny prog;-) ja tez mam termin po Swietach bo gin wedlug usg mi 27 swieci, ale ja chce na swieta juz w domku byc;-)
Odrosty pewnie tez bym sobie sama zrobila, ale balejazu sie nie podejme:-D

Adgama i u nas bedzie kapanie psa przed przyjsciem maluszka, ale to juz maja chlopkai zrobic jak bede w szpitalu;-)

Witam z rana

Bulkaasia witaj Po wakacjach
Nathani Masz racje nie danrady nadrobic
Noukie w ciagu dnia sie przespij

Ja poprzednia noc mialam nie przespana, ale wczoraj popoludniu spalam godzinke, dzis cala noc przespalam czuje sie jak nowonarodzona, pewnie Na jakies dwie godzinki ale to I tak cos.
Skurcze ustaly, dzis mam wolne od lekarzy, jade jutro z samego rana.
Zaraz do sklepu Po bulki:)

Milego dnia

dzień dobry :) miało padać a u mnie słonko ładnie się przedziera przez okna :)
noukie mam ten sam problem - jadłabym ale Antoś uciska na żołądek i niewiele się do niego mieści na raz:-D
bulkaasia ściagnęłam Cię myślami... zastanawiałam się jak tam podróż :-)
adgama ja też kupiłam (a własciwe to M kupił) płyny do prania i płukania loveli, pierwsze miesiące popiorę w tym a później kupię proszek normalny ale sensitive i będę prać razem z naszymi ubraniami... tzn taki mam plan:-)
nathani tak tak, odliczam, jeszcze 14 :) codziennie sobie znajduję jakieś zajęcia, żeby mi szybciej dzień zleciał i tak jeszcze 14 zadań bojowych muszę sobie wykombinować i może nie zwariuję ;-)

a co do słodyczy to jakby mi ktoś w I albo II trymestrze powiedział, że w III będę wcinać masowo słodycze to bym chyba mu zwymiotowała... a przez jakieś dwa tygodnie (w 33 i 34 t) jadłam ogrom czekolady i nie miałam wstrętu żadnego... teraz przystopowałam, ale wstręt nie powrócił a szkoda :-p

ja nie będę dziś dużo chodzić po cmentarzach... M do swojego dziadka idzie sam, drugi cmentarz z naszymi znajomymi omijamy dziś bo trzeba dużo iść a ja niestety nie dojdę tyle, ale odwiedzimy ich jak już będzie możliwy dojazd samochodem pod bramę, jedziemy tylko do moich dziadków na wioskę bo tam mały cmentarz i dam radę się dotoczyć;-)

miłego dnia brzuszki :)

Cześć wszystkim ;-) 4madlen za to u mnie miało nie padać a leje ;-( U mnie jeszcze śpią :no:. Ale zaraz ich budze jemy śniadanka, pijemy kawki, czekamy aż deszczyk przestanie padać :-) I idziemy na cmentarz ;-) miłego dnia Wam

A ja mam pytanie do Was dziewczyny, a zwłaszcza do tych ciezarówek które miały już cc ... a więc czy Was też piecze rana po cc i ciągnie tak dziwnie mnie od wczoraj tak dziwnie szczypie i piecze, to normalne ???

helou

ja mialam dzisiaj nocna zmiane. Obudzilam sie na siku o 3 i juz nie moglam zasna. Pokrecilam sie z godzine w lozku i w koncu wstalam ale na szczescie ok 6 udalo mi sie znowu zasnac.
Wlasnie zakrecilam ciasto marchewkowe, ciekawe jak wyjdzie bo pierwszy raz robie.

My na cementarz nie idziemy, bo nikogo tutaj nie mamy wiec poprostu dzien wolny i tyle.

reklama
A ja mam pytanie do Was dziewczyny, a zwłaszcza do tych ciezarówek które miały już cc ... a więc czy Was też piecze rana po cc i ciągnie tak dziwnie mnie od wczoraj tak dziwnie szczypie i piecze, to normalne ???

Lili mnie nic nie ciagnie ani nie piecze. A szczypie czasem ale wydaje mi sie ze to nie blizna po cc tylko rozciagajaca sie macica :)
Moze powiedz o tym swojemu ginowi zeby zbadal Ci ta blizne i zrobil USG czy mozesz rodzic sn.

My w tym roku na cmentarz sie nie wybieramy bo bysmy musieli piechotka a ja na nogach taki kawal nie dojde. Bylam w niedziele z Malym samochodem. Za rok pojdziemy juz wszyscy w czworke :)

Zaraz za to idziemy na spacer,a potem obiadek,a popoludniu ja do rodzicowm na ciasto z Malym a M.niestety do pracy :(

Do góry