reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
I wróciłam nawet o znośnej porze z Łodzi:-) Dziś wizyta była bardzo szybka bo był jak nigdy nawał pacjentek, pewnie przez jutrzejsze święto. U nas wszystko ok, pessar ładnie trzyma, KTG prawidłowe. Następna wizyta 20.11 i wtedy będę mieć USG i pobrany posiew na to GBS z pochwy i odbytu.
Mummy3 dynie śliczne:-)
Zmykam bo szwagier przyjechał na weekend.

mummy3 ślicznie Wam te dyńki wyszły :) ja nie mam takich zdolności więc tym bardziej podziwiam:tak:

Była u mnie ex-bratowa z dzieciakami i zrobiliśmy pizze... mmmm pysznie było, ale zaraz chyba pęknę ;-)

a ja nie moge sie ostatnio powstrzymac od slodyczy, taka mam chcice! staram sie nie kupowac ale w domu zawsze cos sie znajdzie...a pozniej mi niedobrze....
mummy3 super dynie!

Ja ostatnio też bym tylko jadła i jadała, a na słodycze tez mam okropną chcice, szkoda ze nie mogę.

A przed chwilką byl dostawca pizzy więc wcinam :) Ale muszę też powiedzieć jaka była reakcja Alana na niego:
"O jejku, jeziu, jejku, bozie, tato jejku pizza, bede jadl pizze" Ale jak on to mówił jak by nie wiadomo co zobaczył był taki podekscytowany hheheh.

Misia super wieści :-)
Lilith uważaj z pizzą, mi się strasznie po niej podniósł cukier w pierwszej ciąży
Fiolka współczuję mdłości :-(

Lecę mężusiowi obiadokolację robić, jakiś pseudogulasz z indyka. Niech ma po południowej zmianie :-p

Hej dziewczyny,

bylam juz z tym swedzeniem u lekarza, baba nie chciala mi dac zadnych kremow bo powiedziala ze zadne nie byly testowane na kobietach w ciazy. A swedzenie to pod piersiami, posladki, uda i teraz juz nawet dekolt.
Mialam badana krew na hormony watrobowe ale wszystkie wyszly w normie.
Nie mam pojecia od czego to moze byc, ale jak pomysle ze mam miec jeszcze tak przez 2 miesiace to chyba oszaleje.

Cos pizza dzis na topie na forum:rofl2: u mnie skromniej dzis bo nalesniki;-)ja jem duzo, ale malymi porcjami, duzo zjesc nie moge bo maly caly czas pod zebrami na zoladku buszuje, ale i tak kg leca:zawstydzona/y:

Misia super wiesci;-)

Wisienka
a moze wapno???? Nie wiem czy mozna????

reklama
Hej dziewczyny,

bylam juz z tym swedzeniem u lekarza, baba nie chciala mi dac zadnych kremow bo powiedziala ze zadne nie byly testowane na kobietach w ciazy. A swedzenie to pod piersiami, posladki, uda i teraz juz nawet dekolt.
Mialam badana krew na hormony watrobowe ale wszystkie wyszly w normie.
Nie mam pojecia od czego to moze byc, ale jak pomysle ze mam miec jeszcze tak przez 2 miesiace to chyba oszaleje.

Ja na swędzące uda, łydki, brzuch i biust używałam balsamu i mi pomógł. Niewiadomo jak tobie.. Balsam to Sexy Mama - i tam jest nawilżający do ciała i tam jest napisane, że na swędzenie czy coś takiego. I mi on o dziwo pomógl.

Do góry