reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Witam nową dziewczynkę :-)
Vivienne ja za to drugi dzień jem grzanki z jajkiem
Asia ja mam troche więcej koło pępka nad mam ciemniejsze i na cyckach
też się pogłębił kolor
Vivienne ja za to drugi dzień jem grzanki z jajkiem
Asia ja mam troche więcej koło pępka nad mam ciemniejsze i na cyckach
też się pogłębił kolor
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Witam nową mame :-)
Ja mam i pod i wokół i nad
A pod pachami to ja bym co pół godziny musiała sie latać golić... Z nogami aż takiego problemu nie mam.... 2razy dziennie by wystarczyło
Pamiętam, że z Laura mi szybko włosy na nogach rosły...
Ja mam i pod i wokół i nad
A pod pachami to ja bym co pół godziny musiała sie latać golić... Z nogami aż takiego problemu nie mam.... 2razy dziennie by wystarczyło
Pamiętam, że z Laura mi szybko włosy na nogach rosły...
Może i Was zainteresują bezpłatne spotkania dla kobietek w ciąży i świeżo upieczonych mam - w różnych miastach w Polsce - patronuje im Stowarzyszenie DOULA w Polsce i Fundacja Wcześniak - Akademia ********.pl. Ruszają w Warszawie 23 sierpnia, później Poznań, Gdańsk, Wrocław i Kraków.
betiks
full time mummy :)
Hej dziewczyny. Nie bardzo was nadrabiam i nie mam siły :-( Kiepsko się dziś czułam, noga po tych schodach boli (chyba nadciągnęłam ścięgno) i ledwo mogę łazić. Do tego brzuch pobolewa co i rusz z innej strony i coś nowego - drętwieją mi ręce, tak od łokci. Pewnie znów mi się coś w kręgosłupie przesunęło. Niestety mam trwałe przesunięcie kręgów z powodu wypadku samoch. i oprócz okresowej rehabilitacji nic nie można z tym zrobić, bo to akurat blisko rdzenia kręgowego A drętwienia rąk już miewałam wcześniej, tylko nie wiem, czy teraz mogę się tak specjalistycznie masować
Fiolka współczuję i rozumiem jak to jest, bo nad nami mieszka recydywa alkoholik, który ma jakieś omamy i debil kłóci się sam ze sobą, drze mordę nie patrząc na godzinę, a rozkręca się mniej więcej zawsze po 23. Najgorsze jest to, że on nie mówi po polsku, ale samo mięcho leci i to takie w najgorszym, ordynarnym wydaniu, masakra Menio już parę x do niego chodził po nocy, ale taki chojrak, że nie otwiera nawet. A swoją kanciapę ma niestety nad naszą sypialnią Takie to uroki mieszkania w bloku :-(
nathani trzymaj się kochana i niech psina dojdzie do siebie.
Czy dobrze gdzieś przeczytałam, że misia i Joanna opuszczają forum? Dziewczyny czyżby burza hormonów? ;-)Noo, nie bądźcie wisienki i nie zostawiajcie nas
Pozdrawiam was cieplutko i idę w kimono. Dobranoc
Fiolka współczuję i rozumiem jak to jest, bo nad nami mieszka recydywa alkoholik, który ma jakieś omamy i debil kłóci się sam ze sobą, drze mordę nie patrząc na godzinę, a rozkręca się mniej więcej zawsze po 23. Najgorsze jest to, że on nie mówi po polsku, ale samo mięcho leci i to takie w najgorszym, ordynarnym wydaniu, masakra Menio już parę x do niego chodził po nocy, ale taki chojrak, że nie otwiera nawet. A swoją kanciapę ma niestety nad naszą sypialnią Takie to uroki mieszkania w bloku :-(
nathani trzymaj się kochana i niech psina dojdzie do siebie.
Czy dobrze gdzieś przeczytałam, że misia i Joanna opuszczają forum? Dziewczyny czyżby burza hormonów? ;-)Noo, nie bądźcie wisienki i nie zostawiajcie nas
Pozdrawiam was cieplutko i idę w kimono. Dobranoc
Sylwkowa witaj zdaje sie ze w trojke razem z neska210 mamy podobny termin - ja mam wg angielskiego usg 30.11. a wedlug poskiego usg 27.11. bardziej wierze w grudzien i dlatego tu jestem
Dziewczyny czy Was tez nieraz bola posladki?? mnie kilka tyg temu prawy przez kilka tygodni, pozniej przerwa i od tego tygodnia zaczal lewy.. te dolegliwosci ciazowe mnie rozbrajaja.. zenada normalnie o tym komus powiedziec..
A moze oglosimy konkurs na najbardziej zenujace dolegliwosci ciazowe? ja mam taka jedna o ktorej napisze z czasem bo masakra normalnie.. ogolnie smieje sie z tego ale jest to megazenujace... A wiec czekam najpierw na Wasze hehe..
Dziewczyny czy Was tez nieraz bola posladki?? mnie kilka tyg temu prawy przez kilka tygodni, pozniej przerwa i od tego tygodnia zaczal lewy.. te dolegliwosci ciazowe mnie rozbrajaja.. zenada normalnie o tym komus powiedziec..
A moze oglosimy konkurs na najbardziej zenujace dolegliwosci ciazowe? ja mam taka jedna o ktorej napisze z czasem bo masakra normalnie.. ogolnie smieje sie z tego ale jest to megazenujace... A wiec czekam najpierw na Wasze hehe..
Margot mnie ostatnio tez bolal posladek,ale tylko prawy..bol przy chodzeniu,siedzeniu..nie pamietam,abym tak miala w poprzednich ciazach
Bulkasia tez jestem owlosiona..niedlugo to bede wygladala jak szympans
z cora nie mialam owlosienia az 'takiego',ale z synem chyba tez tak mialam
ja was czytam ,ale jakos nie mialam sily na pisanie..
witam nowe grudnioweczki i gratuluje udanych wizyt oraz &&&& za kolejne ;-)
Bulkasia tez jestem owlosiona..niedlugo to bede wygladala jak szympans
z cora nie mialam owlosienia az 'takiego',ale z synem chyba tez tak mialam
ja was czytam ,ale jakos nie mialam sily na pisanie..
witam nowe grudnioweczki i gratuluje udanych wizyt oraz &&&& za kolejne ;-)
nathani
Fanka BB :)
Witajcie kochane. Wczoraj już nie wchodziłam byłam u rodziców. Widzę tu nowości misia joanna nie odchodźcie co Wy????
fiolka mi nie pozwala moja wiara na takie kombinowanie z wyjazdem :-) nikt mi nie udowodni ale nie będę kręcić i oszukiwać jakby w tym czasie zus zapukał do drzwi kiedy ja byłabym na wakacjach. rozumiesz;-)
fiolka mi nie pozwala moja wiara na takie kombinowanie z wyjazdem :-) nikt mi nie udowodni ale nie będę kręcić i oszukiwać jakby w tym czasie zus zapukał do drzwi kiedy ja byłabym na wakacjach. rozumiesz;-)
reklama
betiks jak byłam u Ginki to pytałam o masaże kręgosłupa, bo mnie z kolei lędźwia bolą... Ale powiedziała, że nie do każdego masażysty można iść, najlepiej do takiego co się specjalizuje w masażach specjalistycznych i bedzie wiedział jak masować w ciąży... Więc ja nie ryzykuję pomaga mi troszkę amol więc nim sie nacieram jak boli i uważaj na siebie, ja też jestem "ciapa" w tej ciąży i potrafię potknąć się o własne buty na prostej drodze ale sie jeszcze nie przewróciłam
A dziś idziemy na 18 urodziny do brata M. Bedzie nudno wiec nie bedziemy długo siedzieć
Dziewczyny czy Wy pijecie piwo bezalkoholowe tzn niskoalkoholowe typu lech free, karmi?
Bo ja w taką pogodę mam ochotę ale jak M. Mi kupil zywca "bezalkoholowego" to mnie sumienie gryzłobo przeciez nigdy nie jest calkiem czyste i w koncu nie wypiłam...
A dziś idziemy na 18 urodziny do brata M. Bedzie nudno wiec nie bedziemy długo siedzieć
Dziewczyny czy Wy pijecie piwo bezalkoholowe tzn niskoalkoholowe typu lech free, karmi?
Bo ja w taką pogodę mam ochotę ale jak M. Mi kupil zywca "bezalkoholowego" to mnie sumienie gryzłobo przeciez nigdy nie jest calkiem czyste i w koncu nie wypiłam...