reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Dalej mi niedobrze :(
chyba nie poczuje się lepiej w tej ciąży:sorry2:
co do spania to niestety nie potrafię w ciągu dnia:dry:

Cinamona u nas ogólnie miła okolica cicha dużo starszych osób.
Klatkę sobię chwalę bo sądiedzi niekonfliktowi no i nie wtrącają się w nic
jedynie na górze są zawsze jacyś młodzi bo wynajmują :/
Ja rozumiem można być głośno daje zawsze czas do 12 ale potem mnie szlak trafia :wściekła/y:

reklama
Dzień dobry my już po operacjii w domku mala dobrze sie ma szybko doszła do siebie podróż w takim upale była troszke męcząca ale w końcu w domku:-) Ide was poczytać Nathani-współczuje z powodu pieska mam nadzieje że jakoś sie będzie trzymał Fiolka-to faktycznie dramat z takimi sąsiadami my na szczęście mieszkamy w domu tzn wynajmujemy ale dom nie umialabym w bloku mieszkać życze dziś żebyś przespala noc i odespała wczorajszą

Ostatnia edycja:
wiolka tak się cieszę, że operacja się udała i trzymam &&&&&&&& za szybką rekonwalescencję:tak::-)
Joanna przemyśl jeszcze raz swoja decyzję, nie chcę bys odchodziła, lubie jak się wypowiadasz no i mam kogoś bliskiego dzieki Tobie tutaj w uk:nerd:

czesc dziewczyny jak sie macie?? u Was tez tak gorąco?? u mnie strasznie i dodatkowo zanosi sie na burze. dowiedziałam sie od mojego faceta ze jak wroci jutro z Niemiec to jedziemy zaraz na nastempny dzien na wakacje:) mam pare pytan do was bo do lekaza juz nie zdaze isc a wiem ze sa tutaj Kobiety doświadczone:) a wiec: raz czy moge sie kompac w mozu ?? czy moge przebywac na słoncu łącznie z plaza oczywiscie wysmarowana kremam uv i pod parasolem ? o czym pamietac jeszcze jadac na wakacje a będąc w ciąży??

Justyś ja byłam w Chorwacji w 7-8 tc i zalecenia gina były takie:
- przerwy w podróży co dwie godziny na rozchodzenie,
- kąpiele w morzu jak najbardziej (co gin to inne podejście, teraz chodzę do innego i zabrania mi chodzić na basen nawet),
- opalanie leżąc plackiem nie, ale np. czytanie książki pod parasolem mogło być.
A gdzie jedziecie?

dziekuje MY do Czarno Góry:) i tam jest goraco i daleko. wrrrr ale pięknie a wakacje nam sie naleza tak jak kazdemu innemu i własnie chciałam was zapytac o Rade bardziej doswiadczone mamy:)

Margot, na kiedy masz termin? Bo chyba mamy podobnie :)) Też nie czuję takich mocniejszych ruchów, takie leciutkie bąbelki czaaaaseeeem ale to muszę się mocno wyciszyć, poleżeć...

W ogóle to witam w dniu dzisiejszym pięknym :) Wróciłam po 3,5 h z rady i mam wakacje do następnej rady, czyli do 30.08 :)
Zaraz się biorę za naleśniki, dziś dla chłopa na słono, dla nas na słodko :)

W Poznaniu słońce grzeje, więc wstawiłam pranie żeby wyrzucić je na dwór, ale tak po 11 mieliśmy burze. Liczyłam na odświeżone powietrze a jest goręcej niż było ;)

Zazdroszczę Wam wakacji, my spędzimy je w mieście na poszukiwaniu pracy dla P., poszukiwaniu mieszkanka do wynajęcia (po raz enty, już lepiej byłoby wziąć kredyt ale nie mamy na to szans na razie :( ), a od 20 lipca zajęcia w szkole rodzenia :)
Dobrze, że są jeziorka chociaż w pobliżu!

vivienne- my chyba mamy podobny termin- ja z usg 27.11 a Ty jak dobrze pamietam z usg- 26.11? czy cos pokrecilam?

Tak jest, wczorajsze USG wskazało na 26.11 :) Wg OM 1.12, ale przewidujemy że będzie trochę wcześniej, możliwe, że to będzie mój najpiękniejszy prezent imieninowy (25.11) :-D

reklama
Joanno szkoda, że nas opuszczasz, ale w sumie cię rozumiem bo sama średnio dwa razy dziennie mam myśli, żeby opuścić forum i myślę, że niedługo to zrobię.

Ostatnia edycja:
Do góry