reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Joasiu nie opuszczaj nas :-)
Jak poszłam po 11 spać tak wstałam po 15 :zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-)
Ale już byliśmy na zakupach a na obiadek zjedliśmy domowe hamburgery :-D
Roztapiam się... Rano troche popadało ale nie wiele to dało...

vivienne- jeszcze wczesniej, a skad takie przypuszczenia :)?

Poprzednie usg pokazywało nawet 14.11 ;) Jak będzie po 20.11 to będzie dobrze, liczę na moje imieniny, bo jeśli ma być 26.11 to czemu nie 25-ego :)

Mamma mia, ależ gorąc dziś, rozpuszczam się jak nie wiem... a przy smażeniu naleśniorów to już w ogóle tragedia w tej kuchni... okno da się tylko uchylić i nie ma przewiewu. Ratujemy się wiatraczkiem ale boję się przeziębić od tego :/

Bułkasia- ja też sie ciesze że wszystko tak dobrze poszło zobaczymy jak będzie do poniedzilaku bo nóżka troche krawi ale nie jest źle zaraz mamy iść z nią na spacer bo odkąd przyjechaliśmy to chciała iść na podwórko nudzi jej sie tymbardziej że co jakis czas ją na łóżko sadzamy żeby tą nóżke w wyżej trzymala jakoś to przetrwamy mam nadzieje :tak: Dlaczego dziewczyny odchodzicie z forum?przepraszam ale moze nie doczytalam:no:

Ten upał mnie dobija, nawet nie ma czym oddychać...
Młody dzisiaj spędził cały dzień w basenie... miał niezły ubaw, a nasze psiaki patrzyły na nniego z zazdrością, bo im do basenu włazić nie wolno, ale za to chodzą sobie do rzeki...

Dziewczyny, właśnie wyszłam spod prysznica i zauważyłam paseczek z włosków od pirsi do pępka (nadmiar owłosienia mam w ciąży). Czy Wy tez takie ''owłosione''?:baffled:

Dziewczyny, właśnie wyszłam spod prysznica i zauważyłam paseczek z włosków od pirsi do pępka (nadmiar owłosienia mam w ciąży). Czy Wy tez takie ''owłosione''?:baffled:

Nie aż tak, ja mam więcej niż zwykle kłaczków pod pępkiem, a nad pępkiem póki co spokój...

Skusiłam się jednak na naleśniki na słono, pyyycha, i jakie sycące :D

reklama
Hej dziewczyny, ja jak widać jestem nowiutka na forum bo to moj pierwszy wpis:-) Troszke Was dzisiaj podczytalam i postanowilam sie podlaczyc z nadzieja, ze przyjmiecie mnie do swego grona - termin mam na 7 grudnia:happy::happy: Mam nadzieje, ze z czasem poznamy sie lepiej i zagoszcze tu na stale a tym czasem serdecznie pozdrawiam wszystkie grudniuweczki
:-D

Do góry