reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

hej dziewczyny !!! kurde bylam na forum jakies 70 stron temu ;) u mnie spoko, pracuje sie nawet niezle. Wcale nie czuje sie w ciazy choc nie mam @ i mdli mnie od czasu do czasu , poza yym stalam sie strasznie nerwowa.musze pojesc magnezu. pozdrawiam was i ide czytac od strony 280....cos.... ;)

reklama
madlen- dawaj te ankiety, zaraz poszalejemy :-D

Neska ankieta powinna być z końcem tygodnia:) jutro dopiero zacznę ją konstruować, później promotorka musi zatwierdzic i dopiero mogę puścić w obieg:))) a dzidziunia Twoja piękna :)))

Vivienne pracę mam o uwarunkowaniach decyzji konsumenckich podczas zakupu odzieży...

ja u nowej ginki dostalam duzo zdjec ale na zadnym nie mam buzki za to mam 2 z siusiakami :)))) nastepnym razem porosze ojakies calosciowe i tez sie Wam pochwalę:)))

Lolcia dziekuje:-). Jak sie logowalam po poludniu to jeszcze nie bylam:-D. Mala znow mi spac nie chce isc... A mnie juz oczy sie kleja.... Ide zjesc jakas kolacje nr 3:-D. Pewnie zawitam jutro po pracy dopiero wiec caluje brzuchole i dobrej nocy zycze.

Ania gratuluje funkcji Moderatora (dopiero zauważyłam):-)
Vileyka zrobione:tak:
Uciekam kochane do łóżeczka bo cały czas brzusio doskwiera ale jak leżę to jest o wiele lepiej
Dobranoc...

Witam wszystkie ciężaróweczki:)

Jeśli pozwolicie dołączę do waszego wątku ponieważ i ja spodziewam się małego brzdąca na początku grudnia:)

Hej z samego rana!!! Jadę zaraz na badania a później do krawcowej i może jeszcze z powrotem odebrać wyniki...

Witamm:-) ja jeszcze w lozku, czekam az Mala zasnie. Wlasnie zjadla kache a jak zobaczy ze mnie nie ma w lozku to tez wstanie:-)
Witam nowa mame:-)
Dziekuje dziewczyny:-) - to wasza zasluga ten moj awansik:-). Po pracy "uporzadkuje" pierwsze strony:-)
A teraz biegne jesc, bo mna juz tarmosi....

reklama
Do góry