reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

hej dziewczyny !!! kurde bylam na forum jakies 70 stron temu ;) u mnie spoko, pracuje sie nawet niezle. Wcale nie czuje sie w ciazy choc nie mam @ i mdli mnie od czasu do czasu , poza yym stalam sie strasznie nerwowa.musze pojesc magnezu. pozdrawiam was i ide czytac od strony 280....cos.... ;)

reklama
madlen- dawaj te ankiety, zaraz poszalejemy :-D

Neska ankieta powinna być z końcem tygodnia:) jutro dopiero zacznę ją konstruować, później promotorka musi zatwierdzic i dopiero mogę puścić w obieg:))) a dzidziunia Twoja piękna :)))

Vivienne pracę mam o uwarunkowaniach decyzji konsumenckich podczas zakupu odzieży...

ja u nowej ginki dostalam duzo zdjec ale na zadnym nie mam buzki za to mam 2 z siusiakami :)))) nastepnym razem porosze ojakies calosciowe i tez sie Wam pochwalę:)))

Lolcia dziekuje:-). Jak sie logowalam po poludniu to jeszcze nie bylam:-D. Mala znow mi spac nie chce isc... A mnie juz oczy sie kleja.... Ide zjesc jakas kolacje nr 3:-D. Pewnie zawitam jutro po pracy dopiero wiec caluje brzuchole i dobrej nocy zycze.

Ania gratuluje funkcji Moderatora (dopiero zauważyłam):-)
Vileyka zrobione:tak:
Uciekam kochane do łóżeczka bo cały czas brzusio doskwiera ale jak leżę to jest o wiele lepiej
Dobranoc...

Witam wszystkie ciężaróweczki:)

Jeśli pozwolicie dołączę do waszego wątku ponieważ i ja spodziewam się małego brzdąca na początku grudnia:)

Hej z samego rana!!! Jadę zaraz na badania a później do krawcowej i może jeszcze z powrotem odebrać wyniki...

Witamm:-) ja jeszcze w lozku, czekam az Mala zasnie. Wlasnie zjadla kache a jak zobaczy ze mnie nie ma w lozku to tez wstanie:-)
Witam nowa mame:-)
Dziekuje dziewczyny:-) - to wasza zasluga ten moj awansik:-). Po pracy "uporzadkuje" pierwsze strony:-)
A teraz biegne jesc, bo mna juz tarmosi....

reklama
Do góry