reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

madlen79 ciasto robi sie naprawde szybko i nie mozna go zepsuć ... fakt jest taki ze ostatnią częśc ciasta robi sie dopiero na drugi dzień ale szybko. No i bez pieczenia
Przepis jest tu : zawsze robie z tej stronki ciasta sprawdzone i b.dobre
Ciasto jak 3 BIT

Jestem za nowym wątkiem z przepisami ...ja ciągle cos wymyślam ...mąż sie zawsze zastanawia skąd ja mam takie omysły ...odpowiadam mu internet kochanie internet :)

reklama
Neska dzieciaczek cudny :-) Ja mam jutro wizytę u lekarza i USG.
Liwus gratki za udaną wizytę, zobaczysz jak szybko ci czas zleci do następnej wizyty.

Lilith bardzo apetyczne to ciasto
Ja od początku ciąży nie mam ochoty na słodycze, może dlatego, że przed ciążą też ich nie jadłam i nie piłam gazowanych napojów, ale jutro mam robić tiramisu truskawkowe w pucharkach, znalazłam przepis i po prostu muszę go zrobić :-)
Pichcę sobie: Tiramisu truskawkowe

Ostatnia edycja:
lilith skoro mowisz,ze latwe to musze zrobic..bo ja to anty talen w pieczeniu,jedyne co mi wychodzi to ciasta z paczki :-D
misia te twoje truskawkowe tez pewnie smaczne..tylko ,ze ja nie moge jesc truskawek..i bardzo nad tym ubolewam..bo mam takiego smaka,ze szok..
a z ciast to na razie jem tylko marchewkowe..jedynie to mojemu dziecku samkuje..zero slodyczy,a jak cos zjem to od razu jest kierunek wc :zawstydzona/y::-(

Hejka ja dzis dopiero w domku:sorry2:

Rozmowa z szefowa nawet nawet;-), pogralutowala, kazala sie oszczedzac i zeby sie nie stresowac, jakies rozwiaznie na moja nieobecnosc znajda;-) no, ale co ja sie ''przed'' nadenerwowalam to juz moje i malenstwa:-( dlatego ide teraz na sofe i dzis juz nawet okiem nie mrugne;-)

Fajnie że już po rozmowie :) Ciesze sie ze szefowa zareagowała pozytywnie ... i po co było tyle nerwów :confused:

Ja zaraz zwariuje...jest mi zimno jak cholera ...mam na sobie zimowe leginsy skarpetki grube, i 2 bluzki z długim rękawem i bluze ...dodam jeszcze ze mam kaptur na głowie...tak jest mi zimno...z nochala leci ... ręce lodowate...brrrrrr

Ale śmiac mi sie chce bo jak Alan zobaczyl mnie w kapturze przed kompem to mówi tak ..." mama kuku muniu gowa ??? " :-D

Poleżałam, pospałam, mąż mnie nakarmił i od razu lepiej. Brzucho mniej boli, może faktycznie się rozrasta bo nawet mój stwierdził, że jakoś mi się tak zaokrągliło:-)
LilithGoth Te ciasto jak 3BIT super, wydrukowałam sobie przepis i postaram sie na weekend je zrobić. Kochana życzę lepszego samopoczucia.
liwus moje gratulację i powodzenia.
Noukie fajnie, że szefowa dobrze zareagowała, teraz sobie odpoczywaj i regeneruj siły:tak:

reklama
Hej :-) Młody śpi a ja taaaaka najedzona :-D Mężuś zakupił dziś truskawek i zrobił z makaronem - poprawiłam jeszcze kanapką z krakowską bo tak mi pachniała i ciastkiem hit :-D Mieliśmy dzisiaj niespodziewane odwiedziny. Wpadła koleżanka z synkiem. Smyk jest pół roku młodszy od mojego a jest ogromny!! Słodziak taki :tak:
Madlen79 a dziękuję coraz lepiej :tak: Jeszcze mnie pokaszluje i trochę kataru ale już z górki :tak: Ale ci zazdroszczę tego czucia malucha :tak: Wymyśliłaś już strój dla synka?
Lilith to może moje choróbsko do ciebie poszło? Jeżeli tak to współczuję bo mnie już tydz trzyma. Życzę dużo zdrówka :tak:
Ania gratuluję awansu na moderatora bo dopiero zauważyłam :-) Ja śpię za to w pozycji "na misia" :-D Pupą do męża :-D
Neska śliczny maluszesz a jakie fajne foto :tak:
Liwus bakterie to i ja miałam ale zbiłam dziadostwo prenatalem. Dobrze, że reszta wporządku i dzidziuś już spory :tak:
Fiolka śpij kochana do 11 jak najdłużej tylko możesz później niestety nie będzie ci dane ;-)
Przepraszam jak o którejś zapomniałam ale dużo tego i mogło mi umknąć :zawstydzona/y:

Do góry