reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witajcie:-)

Witam nową mamusię:tak: Ania gratuluję moderowania:-)

Ja mam od wczoraj jakiś tragiczny humor -> pogoda, tęsknota za Mężusiem, nieznośny Bartix (choć oczywiście momentami strasznie kochany), zmęczenie -> jakoś tak to się wszystko nakłada:baffled:

Dobra już Wam nie smęcę -> życzę miłego dzionka:tak:

reklama
Hejka....dziendobry;-)

Ja oczywiscie zaraz musze leciec do pracy, ale dzis juz nie tak stresowo jak wczoraj;-)

Zaczelam dzis 12 tydzien:cool2: moze te mdlosci sobie wkoncu odpuszcza;-)
Dziewczyny powodzenia na wizytach i badaniach:tak:

Do napisania wieczorkiem;-)

Noukie tak patrze na Twoj suwaczek... Twoj starszak tydzien temu obchodzil swoje swieto:-) Mnie to chyba gdzies umknelo wiec buizole i sto lat dla Q:-):-)

Dzień dobry.
Aniu - gratuluję funkcji moderatora ;-)
Liwuś - cieszę się z udanej wizyty ;-)
Witam nową mamusię.
3 bit zaraz obczaj am choć ja już tak gruba że nie powinnam ...wczoraj miałam dół wieczorem pochlipałam trochę.
Sowinka - głowa do góry zmiana nastrojów teraz nam się zdarza często.

Witam

Nowa mamusia / witaj
Aniu gratulacje

Noukie dobrze ze dzis spokojniej:)
Sowinka niestety te nastroje to kiepska sprawa:(bedzie lepiej

A my dzis znow basen;) hurra
Ja zaczynam 15 tydzien Alez ten czas ucieka, niedlugo polmetek.
Wszystkim milego dnia zycze

Witam się i ja. U mnie na suwaczku równo 12cc czyli skończyłam go a jutro zaczynam 13tc, hurra:-D
Zlotko witam wśród grudnióweczek i gratuluję.
Dziewczyny powodzenia na wizytach a tym co do pracy to miłego dnia i oby szybko zleciało. Ja dzisiaj jeszcze wolne bo nadal święto mamy tutaj.

Bulkasia świętujecie że hoho
Joanna gratuluje kolejnego tygodnia;-)
Ja wczoraj zaczęłam liczyć według jakiś reguł i mi wyszedł styczeń co mnie zdołowało hehe i zostawiam to. byle do grudnia.
Noukie z każdym dniem będzie lepiej dni płyną :-)

Dzień dobry :-) U nas znowu deszczowo i ponuro :dry: Młody mnie od rana denerwował bo jeść nie chciał, dopiero teraz łaskawie kromeczkę i to tylko z masłem wsunął :sorry2: Jak on ma rosnąć jak je tyle co ptaszek :-(
Madlen79 od Mikiego dostałam w 18 tc 3 kopniaczki a wcześniej nie czułam żadnego smyrania :-D Także pewnie i tym razem poczuję dopiero jak maleństwo zacznie dokazywać tak konkretnie :tak:
Zlotko witaj :tak:
Sowinka hormonki buzują nie tylko u ciebie. Oby ci się poprawiło :tak:
Nathani nie zawracaj sobie główki terminami bo dzieciątko i tak samo zdecyduje kiedy chce wyjść :tak:
Ja mam nadzieję, że urodzę w terminie - nie wcześniej i nie później niż w grudniu bo chciałabym zachować 2 letnią różnicę między dziećmi :-)
Idę na dół może coś przekąszę znowu :-D

Lolcia wiem wiem. Ale tak bardzo chciałabym żeby tym razem było urodzone w terminie, obie dziewczynki przenoszone i pamiętam te dni stresu i oczekiwania...

reklama
Do góry