reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Nathani biedna ale cie rozłożylo kuruj sie :tak: u mnie w szpitalu jak cesarke mi zrobią w czwartek to o 5 rano w piątek wstaje ale mam koleżanke która rodzila w innym szpitalu swoją trójke dzieci przez cc i kazali jej wstawać po 8 godzinach od cc i tak jest chyba lepiej bo czlowiek szybciej do siebie dochodzi po cc ale to każdy szpital indywidualnie jak leży w separatce to moze po prostu tel nie ma pod ręka albo odsypia :-) czekamy na wieści Viv cały czas;-) Lili a ty jak sie masz nie trzymaj nas w napięciu tylko dawaj znać co i jak:eek: jak wy czujecie teraz dzieciaczki bo u mnie mala i nisko gdzieś mnie kopie mam wrażenie ze noge mi wystawi dolem:dry:a jednocześnie pod żolądkiem z prawej strony wypycha mi cały czas rączke albo nóżke:confused: sama nie wiem ale czuc ja mniej ostatnio nie fika juz tak jak niedawno,jak myslicie powinnam ruchy liczyć?:sorry2:

reklama
Wiolka mi lekarz kazał liczyć pomimo ktg
3 razy dziennie po posiłku, odczekać 30 min i ruchów ma być od 10 do 15 a jak będzie mniej mam do niego od razu dzwonić.

noukie ależ ja Cie też przepuszczę :-p
zeżarłam czekoladę i młoda dostała paweruuuuuuu
ale bym się lampkę wina napiła eh....

A mi się spać chce:sorry2: ale u mnie drzemka w ciągu dnia to rzecz nierealna :dry:zresztą słychać tych z góry jak chodzą więc w życiu nie usnę.
Żeby tylko mały nie wdał się do mnie ze spaniem bo będzie kijowo :eek:
Za to wzięłam się i posprzątałam łazienkę :-p Zaraz chyba pójdę z psem choć pogoda okropna.

4Madlen powodzenia :tak:
Wiolka z tego co czytałam malutka Viv była juz w pełni gotowa do wyjścia pewnie temu nie czekała :-D
Nathani co za cholerstwo:-(, zdrówka

Majja mnie gin też uspokajała że spokojnie zdążę za to mama mnie wkurza bo mnie straszy i mam wrażenie że uważają że wymyślam ze szpitalem :dry: co w tym złego że chce urodzić w dobrych warunkach

Ja nie chce byc ostatnia :eek: ;-)
Wiolka ja nie liczę :sorry2: w sumie małego czuje, czasem jest cicho ale to chyba normalne na końcówce

Nathani no właśnie od jutra miałam zacząć ktg tylko z tego co słyszałam to sie im aparat ktg w przychodni zepsul ale nikt do mnie jeszcze nie dzwonil więc moze jutro przywiozą inny:eek: mała sie rusza ale teraz to już nie są takie kopniaki mocne tylko takie przesuwanie moze kwestia tego ze ma mniej miejsca :eek: Majja-mi gin nie kazał liczyć i nie liczylam ale ostatnio faktycznie mniej ją czuje:dry: w czwartek mam wizyte bo z lekarzem będe dokładnie omawiała moje cc to go dopytam myśle że mi zrobi ostatnie usg:sorry2:i powie ile mala waży:cool2:

reklama
Do góry