reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Witajcie mamusie :-) tak Was czytam i czytam i mimo, że ja dopiero na sam koniec grudnia (termin mam na Sylwestra ;-)) to zaczynam się stresować, że jeszcze nie mam wszystkiego przygotowanego i podobnie jak mummy3 i nathani stresuję się, że nie dam rady z trójką dzieci... mąż bardzo mi pomaga i mam w nim olbrzymie wsparcie ale jego bardzo dużo nie ma... ma swoją firmę i wychodzi rano i wraca późnym wieczorem... widzimy się godzinę popołudniu jak przyjeżdża na obiad ale to wszystko... dlatego obawiam się jak to wszystko będzie wyglądać.... w szczególności, ze chłopcy dają mi ostatnio nieźle popalić... do tych grzecznych nie należą....

reklama
Witajcie mamuśki
Pamiętacie mnie jeszcze? Od kilku dni was podczytuje ale nie nadążam. U mnie wszystko po staremu, dzidzia rośnie w brzuchu, jest OK.
Wszystkim życzę powodzenia, mniej stresów i szczęśliwego rozwiązania. Buziaki

Cześć,
ja dziś bardzo leniwie spędzę dzień, tak sobie postanowiłam i basta;-) Wczoraj wieczorem malutka jakoś dziwnie się wypychała, nie dość że brzuch miałam pofalowany to jeszcze mnie bolał, wzięłam magnez, prysznic, położyłam się i wszystko całe szczęście przeszło.
Lilith trzymam kciuki za pomyślne załatwienie sprawy i tylko się zbytnio nie denerwuj. Ja w Real kupiłam sobie taką kosmetyczkę turystyczną z pustymi buteleczkami na kosmetyki o pojemności 250ml. Kosztowała mnie 9zł i przelałam sobie swój szampon, żel pod prysznic, płyn do higieny intymnej i są jeszcze dwa słoiczki więc do jednego dałam odżywkę a drugi mam pusty. Fajna sprawa, polecam.
Fiolka nie zrażaj się jeszcze do lokatorów na górze, może akurat okaże się że są ok.
Nathani pomyślności na dzisiejszej wizycie.
Ciril wytrzymasz, zobaczysz:tak: Ściskam cię gorąco.:-)
Goko spokojnie, zdążysz ze wszystkim:-)
Ruda-iza witaj i nie znikaj już:-)

Witajcie. Miałam ambitny plan was nadrobić, ale wymiękam, muszę się z powrotem położyć. Od wczoraj mam skurcze, wieczorem było tylko kilka, a dziś już od 3 godzin z przerwami mnie łapie :baffled: Był już "moment", że były równo co 5 minut :-( Brzucho boli. Nie chce do szpitala, nie mogę jeszcze, no :no: Nawet nie mam jeszcze rzeczy kupionych, żeby w torbę spakować. Na dziś i jutro planowaliśmy zakupy. Ale dopiero po południu. Ja teraz sama nigdzie nie pójdę :no: Do tego jeszcze cierpię z powodu hemoroidów, które wylazły z poprz. porodu i doopa boli, a nic nie można wziąść. Masakra jakaś. Zadzwonię chyba do mojej ginki o radę. No i moją mamuśkę musimy szybciej sprowadzić, bo nie wiem, czy do grudnia damy radę jak tak dalej te skurcze się będą utrzymywać :-(
Ściskam was cieplutko.

Pranko rozwieszone, śniadanko zjedzone i mały relaks. Mój Mały dostał czkawki i tak mi tam w środku skacze i skacze:-)
Ciril dasz radę,bedzie oki:tak:
goko ja mam termin za 5 tyg i nie mam torby gotowej, tylko ciuszki wyprane ale po mału, zdążymy wszystkie na czas:-)
Ruda-iza witaj ponownie i dobrze, że wszystko z bąbelkiem w porządku.
betiks odpoczywaj, leż i nie stresuj się. Jeszcze wytrzymacie w dwupaku, trzymam &&&&&&;-)

Nathani będzie dobrze nic się nie martw:-) Ja mam ochotę na słodką bułkę z dużą ilością sera, ale póki co muszę obejść się smakiem, ale na to konto zjadłam już budyń śmietankowy:-)

Witam się i ja. :)

Wczoraj padłam nawet nie wiem kiedy, i dopiero wstałam. :D Fajnie jest tak pospać. Pomijając wstawanie do kibelka. :-D Ale znów szkoła mnie dziś czeka. :no: Trzeba się zabrać za lekcje, ech..

Pozdrawiam wszystkie mamusie i trzymam && za wizytujące. :)

reklama
Betiks trzymaj się
Nathani ja mam 3 terminy: 15, 18 i 21 grudnia. Pierwszy z usg, drugi z karty ciąży, trzeci sobie sama wyliczyłam :-p Ale odliczam do tego z karty ciąży, w końcu wyśrodkowany

Do góry