reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witajcie mamusie :-) tak Was czytam i czytam i mimo, że ja dopiero na sam koniec grudnia (termin mam na Sylwestra ;-)) to zaczynam się stresować, że jeszcze nie mam wszystkiego przygotowanego i podobnie jak mummy3 i nathani stresuję się, że nie dam rady z trójką dzieci... mąż bardzo mi pomaga i mam w nim olbrzymie wsparcie ale jego bardzo dużo nie ma... ma swoją firmę i wychodzi rano i wraca późnym wieczorem... widzimy się godzinę popołudniu jak przyjeżdża na obiad ale to wszystko... dlatego obawiam się jak to wszystko będzie wyglądać.... w szczególności, ze chłopcy dają mi ostatnio nieźle popalić... do tych grzecznych nie należą....

reklama
Witajcie mamuśki
Pamiętacie mnie jeszcze? Od kilku dni was podczytuje ale nie nadążam. U mnie wszystko po staremu, dzidzia rośnie w brzuchu, jest OK.
Wszystkim życzę powodzenia, mniej stresów i szczęśliwego rozwiązania. Buziaki

Cześć,
ja dziś bardzo leniwie spędzę dzień, tak sobie postanowiłam i basta;-) Wczoraj wieczorem malutka jakoś dziwnie się wypychała, nie dość że brzuch miałam pofalowany to jeszcze mnie bolał, wzięłam magnez, prysznic, położyłam się i wszystko całe szczęście przeszło.
Lilith trzymam kciuki za pomyślne załatwienie sprawy i tylko się zbytnio nie denerwuj. Ja w Real kupiłam sobie taką kosmetyczkę turystyczną z pustymi buteleczkami na kosmetyki o pojemności 250ml. Kosztowała mnie 9zł i przelałam sobie swój szampon, żel pod prysznic, płyn do higieny intymnej i są jeszcze dwa słoiczki więc do jednego dałam odżywkę a drugi mam pusty. Fajna sprawa, polecam.
Fiolka nie zrażaj się jeszcze do lokatorów na górze, może akurat okaże się że są ok.
Nathani pomyślności na dzisiejszej wizycie.
Ciril wytrzymasz, zobaczysz:tak: Ściskam cię gorąco.:-)
Goko spokojnie, zdążysz ze wszystkim:-)
Ruda-iza witaj i nie znikaj już:-)

Witajcie. Miałam ambitny plan was nadrobić, ale wymiękam, muszę się z powrotem położyć. Od wczoraj mam skurcze, wieczorem było tylko kilka, a dziś już od 3 godzin z przerwami mnie łapie :baffled: Był już "moment", że były równo co 5 minut :-( Brzucho boli. Nie chce do szpitala, nie mogę jeszcze, no :no: Nawet nie mam jeszcze rzeczy kupionych, żeby w torbę spakować. Na dziś i jutro planowaliśmy zakupy. Ale dopiero po południu. Ja teraz sama nigdzie nie pójdę :no: Do tego jeszcze cierpię z powodu hemoroidów, które wylazły z poprz. porodu i doopa boli, a nic nie można wziąść. Masakra jakaś. Zadzwonię chyba do mojej ginki o radę. No i moją mamuśkę musimy szybciej sprowadzić, bo nie wiem, czy do grudnia damy radę jak tak dalej te skurcze się będą utrzymywać :-(
Ściskam was cieplutko.

Pranko rozwieszone, śniadanko zjedzone i mały relaks. Mój Mały dostał czkawki i tak mi tam w środku skacze i skacze:-)
Ciril dasz radę,bedzie oki:tak:
goko ja mam termin za 5 tyg i nie mam torby gotowej, tylko ciuszki wyprane ale po mału, zdążymy wszystkie na czas:-)
Ruda-iza witaj ponownie i dobrze, że wszystko z bąbelkiem w porządku.
betiks odpoczywaj, leż i nie stresuj się. Jeszcze wytrzymacie w dwupaku, trzymam &&&&&&;-)

Nathani będzie dobrze nic się nie martw:-) Ja mam ochotę na słodką bułkę z dużą ilością sera, ale póki co muszę obejść się smakiem, ale na to konto zjadłam już budyń śmietankowy:-)

Witam się i ja. :)

Wczoraj padłam nawet nie wiem kiedy, i dopiero wstałam. :D Fajnie jest tak pospać. Pomijając wstawanie do kibelka. :-D Ale znów szkoła mnie dziś czeka. :no: Trzeba się zabrać za lekcje, ech..

Pozdrawiam wszystkie mamusie i trzymam && za wizytujące. :)

reklama
Betiks trzymaj się
Nathani ja mam 3 terminy: 15, 18 i 21 grudnia. Pierwszy z usg, drugi z karty ciąży, trzeci sobie sama wyliczyłam :-p Ale odliczam do tego z karty ciąży, w końcu wyśrodkowany

Do góry