No Fiolka jeszcze by tego brakowalo, zebys teraz rodzic zaczela. Kochana spokojnie to z nerw, sprobuj sie polozyc i wyciszyc, wez cos rozkurczowego i postaraj sie tak nie stresowac, bo maluszek potrzebuje spokoju i czuje wszystko to co Ty
reklama
LilithGoth
Fanka BB :)
Ja mam skurcze od wczoraj, ale mam nadzieje ze są to te przepowiadające, niech malutka wytrzyma jeszcze te 2-3 tygodnie. Zaraz eż wezmę sobie no-spe ale i tak nocka bedzie nie przespana, bo małż nocą pociągiem jedzie i bede sie cały czas martwiła.
wiolka23
Noukie-w tym samym miejscu tną wiem że wycinają przynajmniej u nas starą blizne ale w tym samym miejscu 4Madlen mnie tnie mój lekarz więc taki plus calej sytuacji dali mi dziś papiery mam powypełniać i przywieść z sobą w dniu ciecia napisali jak mam sie do cc przygotować co zabrać dla dziecka co dla siebie tydzień po tobie ide Mummy2-współczuje kochana życze sily widaomo ze ciężko ale już niedaleko znajdź sile w sobie dasz rade Fiolka ciebie też przytulam nie martw sie kochana mam nadzieje że sąsiedzi będa normalni i tylko z wyglądu wygladają nie bardzo mummy3 jeśli chodzi o rane i gojenie tego sie raczej nie obawiam tylko nasłuchałam sie że jagby sie po cc wymiotowalo to szwy moga popękać i troszke mnie to przerazilobo po ostatnim cięciu 6 lat temu ladnie mi sie goiło i w miare sie dobrze czułam
Fiolka i jak lepiej? Powiem Ci, ze ja tez tesknie jak moj maz w pracy, chociaz wiem, ze jest niedaleko, bo jakies 30 min jazdy autem od domu i wiem, ze za kilka godzin wroci to i tak tesknie i ja i dzieci, a on jak tylko moze to zadzwoni, wysle smsa, bo chce byc na biezaco, boi sie, ze rodzic zaczne w kazdej chwili . Zamowilam wlasnie jeszcze troche pieluch, bo tego nigdy za duzo, zamawialam dla mlodszego synka, wiec i dla malenstwa zamowilam jeszcze na zapas
wiola23 rozumiem wszystko, ja wlasnie tego nie wiem jak to jest po cc jak wymiotujesz, ale to lepiej jak z lekarzem porozmawiasz i on Ci powie, ale skoro wiekszy kaszel i kichanie nie spowoduja popekania szwow to moze i ewentulane wymioty tez nie
wiola23 rozumiem wszystko, ja wlasnie tego nie wiem jak to jest po cc jak wymiotujesz, ale to lepiej jak z lekarzem porozmawiasz i on Ci powie, ale skoro wiekszy kaszel i kichanie nie spowoduja popekania szwow to moze i ewentulane wymioty tez nie
Ostatnia edycja:
Fiolka_130
Lepiej ale dalej siedzę na internecie Czekam aż mi ten czas szybciej zleci a tu jeszcze jutro on do pracy idzie :-( Mój niestety nie ma możliwości ani napisać ani zadzwonić, nic.
Ma prace do tego dość niebezpieczną, bo jest 600m pod ziemią
Ma prace do tego dość niebezpieczną, bo jest 600m pod ziemią
mummy3 dała radę, co miała nie dać Teść od rana do nocy pracowł a ona sama z chłopcami ale wyszli na ludzi i mają wielki szacunke do niej. Także głowa do góry, też podołasz:-)
Ja dzisiaj ciągle głodna, ssie mnie strasznie, wciągnęłam 3/4 czekolady nawet (nie przepadam) ale juz nie mam pojęcia jak to zagłuszyć. Uciekać spać i liczę, że do rana przejdzie albo sie nasili
Tulam wszystkie i każdą z osobna...
Ja dzisiaj ciągle głodna, ssie mnie strasznie, wciągnęłam 3/4 czekolady nawet (nie przepadam) ale juz nie mam pojęcia jak to zagłuszyć. Uciekać spać i liczę, że do rana przejdzie albo sie nasili
Tulam wszystkie i każdą z osobna...
Fiolka to dobrze, ze lepiej. A Twoj maz to gornik? My zony to zawsze sie o naszych mezow martwimy, taki nasz los. W ciazy jeszcze bardziej ich potrzebujemy kolo sobie, nastroje, humory itd, dlatego ciezko zniesc tesknote, nawet jak trwa tylko kilka godzin. Moj maz w zeszlym roku mial wypadek samochodowy, wiec boje sie o niego
Fiolka_130
Asia napchaj się owocami ja je uwielbiam.
U mnie brak apetytu totalny, zjadłam rano miseczkę płatków, potem rosół, makaron z pieczarkami i sosem bardzo malutko, prince-polo, i miseczkę owoców jak na mnie to malutko
mummy3 widzę że Ty też chyba tak związana jesteś silnie z mężem?
Ja myślałam że coś ze mną nie tak. A przydaje się on oj często aby pocieszyć czy użyczyć ramię abym się wypłakała.
Tak niestety pracuje "na dole" jest elektrykiem.
U mnie brak apetytu totalny, zjadłam rano miseczkę płatków, potem rosół, makaron z pieczarkami i sosem bardzo malutko, prince-polo, i miseczkę owoców jak na mnie to malutko
mummy3 widzę że Ty też chyba tak związana jesteś silnie z mężem?
Ja myślałam że coś ze mną nie tak. A przydaje się on oj często aby pocieszyć czy użyczyć ramię abym się wypłakała.
Tak niestety pracuje "na dole" jest elektrykiem.
Fiolka no wlasnie bardzo jestem zwiazana z mezem, oboje ze soba hehe, wszyscy nam zwracaja uwage na to, ze ciagle trzymamy sie blisko siebie, nawet w towarzystwie, ja jestem taka, ze tesknie za nim nawet wtedy jak jest w domu, ale w innym pokoju hehe, uzaleznienie to jest chyba :-). No tylko on potrafi mnie uspokoic i humor poprawic, my sie chyba po prostu dobralismy . Dzieci sie obudzily
Ostatnia edycja:
reklama
Fiolka_130
To tak jak u nas bym powiedziała, ale chyba z takiego przywiązania należy się tylko cieszyć ;-)
jeszcze jakieś 3h i przyjedzie Aż normalnie dziś mu napisze aby spał ze mną, cały tydzień spał w salonie aby mi nie przeszkadzać
jeszcze jakieś 3h i przyjedzie Aż normalnie dziś mu napisze aby spał ze mną, cały tydzień spał w salonie aby mi nie przeszkadzać