reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

witajcie :-) rzeczywiście super że znam datę, ale za to będą to chyba najdłuższe 2 tyg w moim życiu :tak: mówicie że 15 ładna data? w sumie na początku sobie tak zaplanowałam ten 15 ale później sie dowiedziałam że znajomy którego nie znoszę ma wtedy urodziny i nie chciałabym żeby mój Antoś był chociaż w ułamku procenta do niego podobny... pozostaje mi jednak trzymać się zasady, że to kwestia wychowania dziecka :tak:
joanna &&&&&&&&&&&&

dziś zamierzam zagospodarować meble co wczoraj kupiliśmy... nareszcie się pomieszczę ze wszystkim :-p

reklama
Witam dziś, ale jakiego mam lenia to się opisać nie da, do tego boli mnie gardło, mam wysyp pryszczy i jeszcze mnie jakby czyści :dry: cudnie
Wczoraj wymoczyłam kombinezon w wybielaczu no i go piorę a żeby pralka nie była pusta musiałam dodać inne ciuszki no i chyba wypadałaby się wziąć i wyprać to wszystko :sorry2:
Coś mnie nie ciągnie bo nie mam pojęcia jak to w komodzie ułożyć aby było dobrze :baffled:
Mój mi wczoraj mówi że mogę już spakować torbę, haha ale żebym ja wiedziała jak spakować, pod który szpital.
Wczoraj wypisaliśmy na kartce plusy i minusy no i wygrał ten dalej, gin też mi o nim mówiła że słyszała pozytywne opinie od swoich pacjentek. A ja dalej nie wiem....

Kasia ja zastawiłam ciuszki tylko do 3 miesięcy, resztę wpakowałam do worków i do szafy:-p

liwus wow, zaszalałaś :tak:

Pozdrowienia dla wszystkich ;)

Fiolka, chyba zostaje Ci droga losowania, skoro to aż taki trudny wybór ;-) Mnie chyba to ominie, powoli się nastawiam, że trafię tam, gdzie w ogóle nie brałam tego pod uwagę, ale cóż, życie, jak mówią :cool2: Tylko tam poród rodzinny kosztuje 150 zł :szok: więc już wolałabym tą cesarkę, przynajmniej szybciej wróciłabym do domku :tak: kurcze, na sam koniec ciąży tyle niepewności :angry:

4madlen - geny i wychowanie, to są składowe osobowości Twojego Dziecia, w horoskopy wierzę mniej ;-)

Ja dziś doprasowuję resztę ciuszków i szafa Małej załatwiona. Jednak część ciuszków po wnuku kierowniczki postaram się wymienić na tablica.pl za jakieś kosmetyki chyba, zobaczę, co by to było i ile mi tego wyjdzie. W sumie nie potrzebuję aż tylu małych rzeczy, jeszcze te bodziaki bez guziczków, przejrzę to jeszcze raz na spokojnie i jak nie będą złe to wystawię.

I muszę zajrzeć do torby szpitalnej dla siebie, zreorganizować ją trochę pod kątem wcześniejszej hospitalizacji na w razie co.

4madlen tylko nie szalej przy tych porządkach, żeby się z 15 nie zrobił niespodziewanie 5 ;-)

pozwólcie ze nadrobię Was później, ide zaraz sprzątać i prasować.

Ale powiem tylko tyle że wczoraj miałam depreche ale dzisiaj humorek dopisuje.

w piątek przyjedzie do mnie koleżanka która zajmuje sie fotografia i bedzie nam robiła sesje rodzinną :)

Później jeszcze bede

Witam się i ja :happy2: Menio dziś przed 6 wyjeżdżał do roboty, więc mnie przypadło małą do przedszkola zaprowadzić. Później jeszcze muszę tą trasę zrobić jeszcze raz z powrotem :baffled: A cuś mnie ciągnie "tam" i brzucho boli :dry: Wczoraj na usg widziałam przez chwilkę buziunię mojego synusia i strasznie mnie to rozczula, jak sobie przypomnę :sorry2: Chciałabym bardzo już mieć go na rękach i w ogóle. Choć z drugiej strony z rzeczami dla niego i miejscem do życia jeszcze jesteśmy w lesie :huh:
Idę się za jakiś obiad zabrać.
Miłego dnia sobie iw am życzę, mimo wszystko ;-)

Hej,
u mnie delikatna poprawa, gardło nie boli, ale za to katar jeszcze mnie męczy jak diabli. Nie leczony tydzień, leczony 7 dni ;-)Jutro o 15.15 mam wizytę u lekarza, mam parę pytań i oby tylko nie zapomnieć ich zadać bo zawsze jestem taka roztrzepana na wizycie:-)
Mummy3 ja przytyłam od początku też 7kg, dziś się ważyłam.
Ankka dokładnie:-) szkoda, że nie z jednego miasta, umawiałybyśmy się z maluszkami na spacerki:tak:Ja dziś mam zamiar zamówić jakieś naklejki na ścianę do pokoju malutkiej.
Majja mi też przyszedł miś z Bebilon, mam jeszcze próbki z J&J i wczoraj dostałam próbki z Musteli, a jak kupowałam w Rossmann różne pierdoły to kasjerka dała mi próbkę z Nivea kremu na odparzenia.:-)
4madlen, ale fajnie, że już wszystko wiesz, w sumie to trzymać cię będą do końca do 40tygodnia o ile dobrze liczę?.
Lilith pochwal się wynikami sesji:-)
Nathani dzięki za troskę!
Zmykam pod kołderkę nogi wygrzewać może to pomoże;-)

Witam się wtorkowo
Wizytującym życzymy powodzenia i samych dobrych wieści :tak:
Fiolka obserwuj się uważnie i oszczędzaj się, bo mnie np. tak wysypało tydzień przed porodem, a przeczyściło w dniu porodu
Nathani ja nie wiem w sumie jak to liczyć z tą wagą. Czy od wyjściowej (wtedy by mi przybył 1 kg), czy od tego co na początku schudłam (wtedy by było 5 kg na plus)?

A ja myślałam, że już mam wszystko poprane, a dzisiaj mi mężuś przywiózł rzeczy od mojej kumpeli z pracy ;-) Mówiła, że są tego dwie reklamówki i myślałam, że to takie standardowe będą, a to takie giga i w nich po 3 reklamówki :-D Normalnie się zakochałam w tych ciuszkach różowych, choć nigdy nie lubiłam tego koloru :-p Posegregowałam już rozmiarami, mam nadzieję, że na kolejnym usg się potwierdzi płeć z 20 tc, bo od tego czasu nam się dzidzia zawsze zasłania

Misia fajnie, że choć trochę Ci się poprawiło. A próbowałaś z tym chrzanem na katar, jak tu któraś radziła?

Ostatnia edycja:
reklama
witam w zimne południe
ja z bebilonu też dostałam tylko misia
a ostatnio przyszła też paczka z Hipp'a ale dostałam tylko łyżeczkę:-( no ale może późniejprzyślą jakąś próbeczkę ;-)

Do góry