wiolka23
Fanka BB :)
Dzień dobry zaglądam w bialy poranek ale to chyba tak jak u większości z nas leży śnieg spać po nochach nie moge kurcze już taka zmęczona jestem tym brakiem snu że masakra we wtorek mam wizyte więc zapytam lekarza jak to dalej ciągnąć zeby do końca ciąży nie zwariować z niewyspania Joanna kochana trzymam mocno &&&&&&&&&&& za ciebie i za Clodi wiem że łatwo sie mówi ale trzeba jakoś stres zredukować żeby sie nie martwić bo dzieciaczkom to nie pomaga wiem że ciężko jak człowiek jest na pograniczu i skraju wytrzymalości ale myślenie pozytywne zawsze pomaga i daje nadzieje Clodi z lekarzami to pomimo że sprzet mają świetny trzeba dzielić na pół to co mówią ja jak byłam w I ciaży to mi z usg powiedzieli że mała jest sparaliżowana od szyi w dół i urodzi sie roślinka i lekarz mnie tym okropnie dobil bylam załamana i gotowa wykupić miejsce na cmentarzu dla dziecka bo mi opowiadali że mala napewno nam umrze,m dzielil przez pół to co lekrze mówili i utzrymywal mnie caly czas w w eierze ze napewno nie jest tak źle i będzie dobrze tylko musimy jej pozwolić sie urodzić i spróbować mala sie urodzila silna i polowe z tego mi wtedy mówili okazalo sie niepradwdą na szczęśćie dla nas i dziecka więc kochana wierz w swoje dziecko bo jest silne dla mamy i taty;-)&&&&&&