reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

chyba otwarcie mogę powiedzieć że już mam dość... :( jest mi ciężko i niewygodnie.. nie wysypiam się, mam koszmary oblewają mnie siódme poty, mąż chrapie, kręgosłup wysiadł... w sumie to bym chciała już w poniedziałek zostać na to cc... ale bardziej chciałabym zdrowego Antosia wiec jak trzeba to zaczekam, ale płakać mi się chce z bezradności... :-(

reklama
Witamy się i my :-)
Ja zła... Bo nie wyspana... Laura wczoraj wieczorem odleciała nie wiadomo kiedy na drzemke... I buszowała później do chyba 00:30;/... My oczywiście z nią, wojna, bóle i żale, bo spać trzeba... Dziś wstała koło 9. Ja wiem, że dla niej to za krótko, i wyganiałam ją jeszcze spać, ale gdzie tam.... Pewnie dziś będzie powtórka z rozrywki ;-(
My mamy nadzieje, że teraz też urodzimy szybciej :-p Z Laurą miałam termin na 26.03. A z USG wychodziło nawet na 4.04 Urodziła się 21.03 :-D
Teraz też mamy termin na 26.12 :-p Ale z USG już nie ma tak dużej różnicy :-) wychodzi na 28.12 :-)
Miłego dnia, my się do dziadków zbieramy :-) Chociaż pogoda odstrasza...

aż tyle tych podkładów bierzecie ???
ja mam 2 paczki jedna z babyOno a drugie bella. to dużo miejsca zajmie.... myślę że mi na szpital wystarczy ew w domu zostawię powiedzmy 3 paczkę
ja dzisiaj spałam dobrze, wstałam o 10 w sumie nie chciało mi sie ale aż takiego lenia nie mogę mieć heheee... idę do sklepu po owoce jakieś. i po mleko zagęszczone słodzone bo mam ochotę na andruta :D

No to juz wiem. Ja podkladow tez planuje 5szt.ale chyba tych wiekszych 90x90 z tlen a podpaski to jedno opakowanie bella mamma i dwa opakowana bella normal maxi. Jak rodzilam Adaska to nie bylo tych z serii mamma i mialam tylko normal maxi i bylo ok. Takze chyba zostane przy 3 paczkach. A ze szpitala jak bede wychodzic to najwyzej cos sobie kupie :)

witajcie ciężarówki !

do porodu jeszcze 6 tygodni , a mnie w nocy boli podbrzusze jak na początku ciąży :-(
to tego dzidzia ma pępowine wokół szyi, i jest duża obecnie 33 tydzien+3 dni , a dzidzia wazy 2800 +/- 400 g
boje sie...

Hej. Ja troche pospałam ale o 8 zaniosłam siuśki i odebrałam wyniki wyglądają ok tylko krwinki białe podwyższone ale gin mówiła że może tak być bo byłam przeziębiona.
Wzięłam też deklaracje do wybrania położnej, choć u nas w przychodni chyba tylko jedna jest.
Dziś tez wiyta u endokrynolog, buziaki

Hej,
ja już po badaniach krwi, teraz sprawdzam czy są wyniki na necie, ale jeszcze nie zamieścili nic. Zahaczyłam jeszcze o galerię, ale w sumie to nic nie kupiłam, zebrałam plany co kupię na wyprzedaży;-)
Bulkaasia sorry, że dopiero dziś, ale wczoraj już nie było mnie na necie. Ja kupowałam u tego sprzedawcy i jestem bardzo zadowolona Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Aurelko bardzo ładne zakupy zrobiłaś:-)

Kurcze właśnie mi poszło 224zł:baffled: a zamówiłam takie drobnostki podkłady, kilka pieluszek jeszcze, fride, podkłady poporodowe, gaziki, majtki, zestaw do paznokci, butelkę, podkłady do przewijania, szczotka z grzebykiem, wkładki laktacyjne, wode morską, prześcieradło,kocyk http://www.justinex.pl/allegro/bs/kocpupil2.jpg , przytulankę http://www.justinex.pl/allegro/bo/przytul2.jpg i termometr.
Ale już nic na razie nie kupuje :tak: koniec
W weekend odbieram ciuszki które mama ma dla mnie od rodziny, przepatrze to jeszcze czy coś się nadaje
wypiorę wszystko i ułoże już w komodzie aby zobaczyć jak z miejscem czy starczy.

reklama
No ale cóż zrobić:dry: najbardziej jednak dobijają mnie koszty lekarzy :/
Przy kolejnym dziecku chyba gina poszukam państwowo:sorry2: gorzej z endokrynolog bo czeka się pół roku na wizytę :baffled: a moja jest okropnie droga ale najlepsza i boje się że bez niej się znów nie obejdzie :-(

Do góry