reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Ja jeszcze nie mam żadnej siary, nic, więc wkładek l. nie testowałam, na razie mam te z rosmana, jak będą kiepskie to zainwestuję w lepsze jak będzie potrzeba.
A podkłady podobno jeszcze te są dobre http://www.doz.pl/apteka/p6918-Podklady_ginekologiczne_Absorgyn_34_cm_x_9_cm_10_szt mają też jałowe, ale droższe.
Mam nadzieję, że te moje się spiszą ;) dobre opinie o nich czytałam, więc na to liczę.

Z tych nudow poszlam spac i niedawno wstalam. Wy tez jestescie ciagle niedospane??
A powoedzcie mi jak wasze dziecko jest glowka w dol to gdzie czujecie glowke? Ja czuje ze maly jest glowka w dol lekarz tez to potwierdzil ale mi ta glowka wydaje sie ze jest w lewej pachwinie. Tak sie zastanawiam czy nie powinna byc pod pepkiem? Robie sie chyba juz przewrazliwiona. A boje sie :szok:

misia u jednego sprzedawcy?
ja mam termin z usg 26.12 a według ostatniej miesiączki 28.12. a pierwszy termin w ogóle 31.12 ale nie wiem skąd go dr. wziął:eek:
bulkasia 50 dni jak malutko. fajowo

Ostatnia edycja:
Nathani gartuluje :-) Noukie a to świnia ludzie sa poprostu nienormalni:wściekła/y:Nastka nie przyjmie żadnego tranu ani do picia ani w tabletkach bo mi każdy wyżyga :no: daje jej witaminy w żelkach na zmiane z bioaron c podjade do apteki i zobacze co mi doradzą:sorry: ja mam termon z om na 1 grudnia a z usg mam na 29 lub 30 listopada a cesarke mają mi zrobić w 38 tyg

reklama
ja majtki i podkłady kupiłam w hurtowni dla niemowlaków, bo przy okazji kupowałam jakieś inne rzeczy dla małego.
ja mam rozbieżności 3 dni 19-21 grudnia
wkładek mam az 2 pary dostałam z campol'u. Nie mam nawet siary itp... wiec nie wiem kiedy się zaopatrzyć w takie coś ;/

Do góry