reklama
misia83
Fanka BB :)
Patix zdróweczka i dużo odpoczynku.
Lilith z rodzinką to lepiej nie robić interesów, wiem coś o tym bo mam dwie siostry i nie raz mnie pięknie wyrolowały
Bułkaasia te 3 dni to już ci zlecą piorunem a później relaksuj się ile wlezie:-)
Lilith z rodzinką to lepiej nie robić interesów, wiem coś o tym bo mam dwie siostry i nie raz mnie pięknie wyrolowały
Bułkaasia te 3 dni to już ci zlecą piorunem a później relaksuj się ile wlezie:-)
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
4Madlen super wybór i model i kolor, sama bym pewnie się skusiła na Australię albo Amerykę, choć Azja mi się też podoba no ale tylko dla dziewuszki, a taki wózek to jednak nie na jedno dziecko.
Gratuluję i zazdraszczam dziadkowych kieszeni ;-)
3w1 i te wszystkie pierdółki dostaniesz?
Basia to prawda, że chora sytuacja, że człowiek pracujący nie może liczyć na wsparcie, jeśli nie dużo zarabia, że lepiej być bezrobotnym... to jest tragiczne, bo tu czasem wcale nie lepiej trzymam kciuki, żeby Wam się udało to jakoś ogarnąć i sensownie rozwiązać.
Patix zdrówka, dzidzia jeszcze dwa razy tyle będzie ważyć, więc nabieraj sił
Moja się teraz jakoś wypięła pod żebra z lewej, że nie wiem jak się usadowić, boję się, że ją gniotę
Gratuluję i zazdraszczam dziadkowych kieszeni ;-)
3w1 i te wszystkie pierdółki dostaniesz?
Basia to prawda, że chora sytuacja, że człowiek pracujący nie może liczyć na wsparcie, jeśli nie dużo zarabia, że lepiej być bezrobotnym... to jest tragiczne, bo tu czasem wcale nie lepiej trzymam kciuki, żeby Wam się udało to jakoś ogarnąć i sensownie rozwiązać.
Patix zdrówka, dzidzia jeszcze dwa razy tyle będzie ważyć, więc nabieraj sił
Moja się teraz jakoś wypięła pod żebra z lewej, że nie wiem jak się usadowić, boję się, że ją gniotę
wiolka23
Basia wydaje mi sie że ;epiej byłoby tak jak jest teraz bo ty będziesz miala mniejszy macierzyński a m większy zasilek Macie jakiś sprawdzony syrop na kaszel suchy bo mala wróćiła z przedszkola i dusi ją jak cholera teraz podaje jej sinecod ale mi sie kończy musze kupić jakiś i nie wiem jaki Bulkasia ja będę kupowała podkłady i wkładki w aptece dlatego ze rosmana nie mam pod ręka a nie jest az tak drogo w tych aptekach bo sa i tańsze i droższe Ja z rodziną też biznesów nie robie żadbych rozbawila mnie siostra m któa jakieś 2 lub 3 lata temu kupila Nastce stolek taki do karmienia dziecka bo ona byla mniejsza taka odrobinka i sie do niego jeszcze mieściła na urodziny go jej kupila ale z komisu bo kasy ponoć nie miala i teraz ma córka 2 letnią wzięła od nas stolek zanim mala sie urodzila i teraz ja sobie będę musiala kupić stolek bo urodzimy prawie w jednym czasie więc też jej będzie potrzebny już mówilam m żeby sobie takie prezenty darowała skoro kupuje je z myślą o sobie
Majja
Ja też już psychicznie wysiadam, tak mi ciężko
Dziewczyny wy też macie taką dużą rozbieżność pomiędzy termin z usg a terminem z ostatniej miesiączki? Mi wychodzi 20 dni , kurcze ale tej miesiączki to tak na 100 % nie jestem pewna
Za waszą namową kupiłam w końcu kombinezon taki cały i kurteczkę z futerkiem , udało mi się upolować na allegro w fajnej cenie :-)
Dziewczyny wy też macie taką dużą rozbieżność pomiędzy termin z usg a terminem z ostatniej miesiączki? Mi wychodzi 20 dni , kurcze ale tej miesiączki to tak na 100 % nie jestem pewna
Za waszą namową kupiłam w końcu kombinezon taki cały i kurteczkę z futerkiem , udało mi się upolować na allegro w fajnej cenie :-)
Noukie
Majowa mama 2007
Ale mam dzis lenia
Quintusiowi kiedys kuzynka dala na prezent pozytywke do lozeczka po dwoch czy trzech latach zadzwonila czy moglabym ja poszukac bo chce swojej kolezance dac tydzien czasu bylam w szoku
Majja ja mam 3 dni, 24 grudzien i 27 grudzien;-)
Quintusiowi kiedys kuzynka dala na prezent pozytywke do lozeczka po dwoch czy trzech latach zadzwonila czy moglabym ja poszukac bo chce swojej kolezance dac tydzien czasu bylam w szoku
Majja ja mam 3 dni, 24 grudzien i 27 grudzien;-)
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Laseczki kochane a wkładki laktacyjne i podkłady poporodowe to gdzie kupowałyście? w Rossmanie czy w aptece i jakie najlepsze?
Wkładki laktacyjne kupowałam rossmanowe, 5 zł kosztowała paczka.
A wkłady poporodowe tutaj takie http://www.doz.pl/apteka/p47647-Bella_podklady_higieniczne_Mamma_10_szt
Majja ja mam z @ termin 1.12, a Mała jest na tyle duża, że na usg wychodzi nam 14.11, a były też daty 17, 18, 24 listopada
reklama