reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
witam i tutaj :-)
Bakusiowa a jednak dziewczynka :-D,tak myslalam,bo tylko babki sa takie wstydliwe,chlopcy to szybko rozkladaja nozki ;-)
Misia poprawy humorku ;-)
nie dam rady was nadrobic :sorry:
jeszcze nei ogarnelam sie po przeprowadzce a tu zaraz trza szykowac wszystko dla naszej Pysi :tak:,tym bardziej ze ciaza ma byc zakonczona szybciej..czas ucieka,a ja jeszcze daleko wpolu...:zawstydzona/y:,a z tym wielkim bzruchem latwo nie jest..czuje sie jak pingwin :-D
a jeszcze nasz wlascieciel chce nam malowac...sufit w kuchni,mala lazienke i korytarz..nie mam pojecia kiedy ale pewnie jakos na dniach..poprostu super..wszystko na wariata...:tak:
a male ciuszki bede chyba prala i prasowala po nocach,bo w ciagu dnia czasami nie wiem w co mam rece wsadzic:no:
na piatek jeszcze potrzebuje stroje dla moich dzieci...albo cos z jesieni albo jakies warzywko czy cus takiego...weny brak,wiec chyba przyjdzie mi biegac po sklepach i szukac..:tak:
ta ciaza tak szybko mi zleciala,ze nawet nie wiem kiedy :szok:,nim sie obejrze,Pysia juz bedzie na swiecie...:-)
ale tak to jest ,jak zajec nie brakuje :tak:
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna
i postaram sie w miare mozliwosci zagladac ;-)

bakusiowa gratuluję córeczki :)
joanna mi ginka tłumaczyła, że Antoś mi sie juz nie przekreci raczej bo ma za mało miejsca i wód płodowych... gdyby miał wiecej wód byłoby bardziej prawdopodobne... ale wiadomo, że niespodzianki się trafiają :)
madlen79 "pingwin" - dobre :-D ale rzeczywiscie jak chodzę to tak się kołyszę z nogi na nogę jak pingwin własnie :p

Ostatnia edycja:
Oj tak bulkaasia nie ma to jak zobaczyć rodziców, od razu człowiekowi lepiej, a z tego co rozumiem to ty w Polsce od marca nie byłaś?
Tegoroczne święta będziesz mieć (zresztą jak my wszystkie) bardzo wyjątkowe, dzidziuś i rodzice :-)

Hej...

Dziewczyny jeszcze raz dzieki za zyczenia;-)

Oj ja dzis tez ponarzekam tak mnie kregoslup w pracy dzis bolal i brzuch sie stawial:no:

Teraz juz w domku nawet palcem nie kiwne;-) do tego zdjeli mi dzis dach i oby nie padalo:szok:

Bulkaasia a lecisz do Pl czy jedziesz samochodem?????

4Madlen podeslij tych pierozkow plz:sorry:

Wiolka zdroweczka:-)

Bakusiowa gratulujemy dziewczynki:tak:

Noukie ja od wczoraj zmagam się z takim bólem pleców, że ledwo chodzę. Od kręgosłupa mi promieniuje na lewe biodro az do stopy :no: no taki ból, że nie mogę wytrzymać!! Do tego mężuś w pracy i nie ma kto mnie pomasować :-( u nas też bedzie dziewczynka Wiktoria:) a jak tam u was z wyborem imion dla swoich maluchów???

noukie spóźniłaś się już wszystkie zjedzone ;-) następnym razem prześlę priorytetem :p

Oj bo myszy przyjda:-D:-D:-D:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2:

Noukie ja od wczoraj zmagam się z takim bólem pleców, że ledwo chodzę. Od kręgosłupa mi promieniuje na lewe biodro az do stopy :no: no taki ból, że nie mogę wytrzymać!! Do tego mężuś w pracy i nie ma kto mnie pomasować :-( u nas też bedzie dziewczynka Wiktoria:) a jak tam u was z wyborem imion dla swoich maluchów???

Patix
mi pomaga cieply termofor, tak sobie wlasnie teraz leze i jest super:tak: chyba jutro go do pracy wezme:rofl2: my nadal bezimienni:zawstydzona/y:

reklama
Dzięki dziewczyny :-)
Misia o widzisz jak fajnie Nam się złożyło ;-)
Patix no u Nas chyba będzie Pola :-)
Nasza kruszynka waży 1795g i póki co jest ułożona główkowo ;-) Ja zauważyłam że mnie plecy bolą jak sporo siedzę przy komputerze bo jak teraz mąż był kilka dni i byłam zajęta "innymi" rzeczami :-D i do kompa nie siadałam w ogóle, plecy mnie nie bolały ;-) Ale jak już to pomaga mi leżenie na boczku

Do góry