reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

aleście naskrobały, żeby być na bieżąco tak na spokojnie, musiałbym zaglądać tu co godzinkę
:-D
Noukie - STO LAT:-) (co prawda już po północy ale ja zaliczam to jeszcze do poniedziałku ;-))
wiem że pewnie troszkę na pewno będzie każdej z nas tego brakować ale z Julką ciąża to był raj - mówiłam że mogłabym co roku zachodzić w ciążę:-D, a synuś tak mnie już skopał i wogóle jestem taka cięzka, do tego brzuch coraz większy i mam wrażenie że zaraz skóra mi pęknie :szok: (z Julką jadąc do porodu nie miałam takiego brzusia a tu jeszcze 2 miesiące) - no ale dość narzekania:angry: tak jak pisałam wcześniej - kiepski dzień :zawstydzona/y:
liwus dla Ciebie również serdeczne życzenia z okazji niedzielnych imienin :-)

Fiolka jutro będzie lepiej :-) bądź dobrej myśli, każdy zły dzień wreszcie przemija :-)
4madlen ale ci zazdroszczę tego terminu, oczywiście nie chciałabym żeby mój synek był wczesniakiem, ale miesiąc to nie to co dwa :-)
Misia fajnie że możecie sobie pozwolić na ten pakiet i oby faktycznie nie trzeba było z niego korzystać:tak:
Goko dobrze że przynosisz dobre wieści :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka Kochane:-)
Noukie złozyłam Ci wczoraj na FB życzonka a tutaj też powtórzę się, wszystkiego najlepszego, szczęśliwego rozpakowania:-)
Uciekam do pracy, miłego dnia wszystkim!!!

Hej Dziewczyny!!! Wracam do żywych...Jeszcze mnie trochę ten migdał i ucho bolą, ale czosnek i termofor to wspaniała sprawa...
Noukie sto lat....
Jeszcze dzisiaj leżę, ale jutro do roboty bo mam gości... Młodego urodziny, moje imieniny, męża urodziny i 5 rocznica ślubu w jednym... U nas październik miesiącem świętowania... Muszę umyć okna i ogarnąć, a jeszcze mam projekty do zrobienia na przyszły tydzień...

Witam się i ja :-)
Ciril sto lat dla Wiktorka :-) Dla M i dla Ciebie :-)
A z okazji rocznicy kolejnych wspaniałych lat w szczęściu i miłości :-)
Pokój wymalowany :-D Kolory jak dla mnie super :-p Dziś Małej pokazywałam i też mówiła, że jej się podobają :-D I najważniejsze :-)
Zaraz pijemy kawke, wybywamy na jakieś 2h z domku i trzeba się będzie zabrać za sprzątanie :-) Wczoraj umyłam sobie kawałek podłogi tam gdzie meble mają stać, żeby A. mógł poprzestawiać jak pójdziemy :-D
I kompletnie nie mam pomysłu na obiad...;/

witajcie :) ale jestem poturbowana... Antoś chyba wczoraj miał zapędy żeby się obrócić główką w dół, poprzestawiał mi chyba wszystkie wnętrzności, ale chyba mu się nie udało bo wrócił o swojej pozycji z głowką przy żebrach... efekt jest taki, że czuję się jakby mnie ktoś porządnie pobił...
goko uffff.... dobrze że to tylko chwila strachu była i nic poważniejszego :)
ciril wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojej rodzinki :)

jade zaraz do mamy lepić pierogi z serem bo mnie naszło na takie mamusine pierożki i jade z pomocą ;)

Hej. Ja na chwilę, bo zaraz się zbieramy do Lublina z małą na badanie. Już kiedyś byliśmy i brała kropelki i widać było efekty. Ale przerwaliśmy z braku kasy i zaganiania, teraz postanowiliśmy już trzymać się tego, bo jest z małą nie za ciekawie. Bóle głowy jej się nasiliły, średnio ma 2x w tygodniu teraz, nawet jak jest w domu, do tego wróciły znowu bóle stawów, więc znów mamy "wyjące" nocki :-(Albo znów ma pasożyty (choć badania z kału tego nie pokazują oczywiście) albo jeszcze nie do końca się organizm oczyścił z rtęci i innych świństw ze szczepionek :confused2: Jakby kogoś ciekawiło, to wklejam link odnośnie rodzaju badania:
http://www.lalbavita.com.pl/strona.php?33345
http://www.lalbavita.com.pl/strona.php?29471

4madlen moja Agatka to też małe ADHD i wczoraj miałam takie samo odczucie jak TY... jakby ktoś mnie skopał... tylko Agatka nadal moim zdaniem nóżkami do dołu... ale jeszcze ma czas...

reklama
betiks dobrze że jedziecie i oby młodej się poprawiło. :-)

Mi już choroba prawie przeszła, własnie wróciłam ze sklepu kupiłaś świeże cieplutkie bułeczki, i zjadłam już dwie :-p
Popijam własnie kawkę, trochę też zaczynam sie martwić bo od wczoraj kuje mnie w lewym boku. Mam nadzieję że to tylko kolka, bo jak zrobi pare kroków to od razu mnie zaczyna kłuć

Na 14:40 ginek wiec jeszcze mam ponad 2 godzinki dla siebie.

Do góry