reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Nukie wiadomo jak trzeba, ja też do tej pory nie zwracałam na to dużej uwagi ba jak się staraliśmy to żadne pieniądze nie były ważne, ale tak mnie to po prostu irytuje że tyle płacimy na to ubezpieczenie a co z tego.
szkoda że nie można z tego zrezygnować lepiej by wyszło :-p

reklama
Noukie wszystkiego dobrego :-) Łatwego porodu i szczęśliwych dalszych lat
Oj tak, jeszcze zatęsknimy do tych kopniaków i przeciągania ;-)
Goko odezwij się proszę, martwimy się

Witajcie,
Zajety dzien dzisiaj mialam. Z rana wizyta a po obiedzie bylam na zajeciach na basenie dla ciezarnych. Naprawde fajna sprawa.
Dzisiaj nad ranem obudzulam sie na siusiu, ide do lazienki i czuje ze mam mokro pod nosem, myslalam ze to katar ale w lazience patrze a to krew, taki maly krwotok z nosa, pierwszy raz mi sie to zdarzylo.
Pozniej na wizycie u lekarza powiedzialam mu o tym a on mi mowi ze jedna z jego pacjentek tez tak dzisiaj miala. Widocznie cos z cisnieniem.
A na wizycie wszystko dobrze...zaraz opisze w watku wizytowym
A co do bolu plecow to mnie tez meczy codziennie lacznie z bolem w posladku, ale co tam jeszcze tylko 2 miesiace wiec wytrzymam
Goko odpoczywaj kochana, mam nadzieje ze to nic powaznego
4madlen... wow, to jeszcze tylko miesiac ci zostal...fajne masz
Noukie wszystkiego najlepszego !!!, zeby czas do porodu szybko minal i porod tez, no a pozniej to juz pociechy z maluszka

dziękuję kochane za troskę :-D to baaaaardzo miłe :-D całe szczęście nic więcej się nie wydarzyło :-):-):-) mała jak co dzień kopie jak oszalała :-) cały dzień więc wszystko jest ok :-):-):-)

noukie STO LAT :-) STO LAT :-) waga to piękny znak zodiaku :-) coś o tym wiem :tak:

też jestem ciekawa która z nas pierwsza się "rozpakuje" ??? kurcze jaka może być rozbieżność u naszych dzieciaczków od połowy listopada aż do połowy stycznia bo np. ktoś z takim terminem jak ja tzn. sylwester :-D może dwa tygodnie przenosić.... ciekawe jak to będzie....

Dzieki dziewczyny za wszystkie mile zyczenia:-)

Fiolka no wlasnie mnie tez wkurza to, ze te pieniazki mozna by na maluszka przeznaczyc:sorry:

Goko super, ze sie odezwalas i juz lepiej:tak:

O jak sie zaczniemy rozpakowywac to juz tak poleci, ze szok:szok::-D:-D:-D i pisac dziewczyny jak cos sie dzieje;-) znaczy sie dawac znac:-)

Noukie - samych szczęśliwych chwil i żadnych łez ... tego Ci życzę : )

1.jpg

reklama
Do góry