reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Fiolka_130 - wpisz w kalkulator date pierwszego dnia ostatniej miesiaczki i wszystko jasne :-)

Dziewczyny do kiedy brac kwas foliowy?

Joanna niestety musiałam jakoś wykombinować z pracą.
Dojeżdżałam autobusami 1,5 h w jedną stronę, do tego praca z przeróżnymi
zwierzakami i dość ciężka stojąca.
A to nasze długo wyczekiwane maleństwo i chce aby wszystko było dobrze. :)
Właśnie w kalkulatorach wychodzi 6 tydz. a suwaczka 5 :p

Fiolka w zupelnosci rozumiem Twoje obawy. Odpoczywaj teraz nalezy nam sie

A ja dzis zaczelam 8 tydzien 7 za mna.:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Asia witaj :tak: Masz starszą córeczkę to na pewno się ucieszy z rodzeństwa i pomoże przy opiece :tak:
Fiolka ja szukałam różnych suwaczków i prawie każdy inny czas mi pokazywał. Nie wiem od czego to zależy ale co tam byle do grudnia :-)
Neska ja biorę prenatal classic i mam go brać do 13 tyg. Więc z folikiem pewnie jest tak samo.
Ja mam kurze starte. Muszę jeszcze odkurzyć i łazienkę umyć ale jak przedtem miałam mega powera tak teraz mi się nie chce :-D Ma któraś troszkę chęci na zbyciu?? :-D

reklama
I ja checi nie mam:zawstydzona/y:...od rana na wysokich obrotach, a teraz chyba sobie najpierw troche odpoczne i dalej sie wezme;-)

Do góry