reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Fiolka_130 - wpisz w kalkulator date pierwszego dnia ostatniej miesiaczki i wszystko jasne :-)

Dziewczyny do kiedy brac kwas foliowy?

Joanna niestety musiałam jakoś wykombinować z pracą.
Dojeżdżałam autobusami 1,5 h w jedną stronę, do tego praca z przeróżnymi
zwierzakami i dość ciężka stojąca.
A to nasze długo wyczekiwane maleństwo i chce aby wszystko było dobrze. :)
Właśnie w kalkulatorach wychodzi 6 tydz. a suwaczka 5 :p

Fiolka w zupelnosci rozumiem Twoje obawy. Odpoczywaj teraz nalezy nam sie

A ja dzis zaczelam 8 tydzien 7 za mna.:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Asia witaj :tak: Masz starszą córeczkę to na pewno się ucieszy z rodzeństwa i pomoże przy opiece :tak:
Fiolka ja szukałam różnych suwaczków i prawie każdy inny czas mi pokazywał. Nie wiem od czego to zależy ale co tam byle do grudnia :-)
Neska ja biorę prenatal classic i mam go brać do 13 tyg. Więc z folikiem pewnie jest tak samo.
Ja mam kurze starte. Muszę jeszcze odkurzyć i łazienkę umyć ale jak przedtem miałam mega powera tak teraz mi się nie chce :-D Ma któraś troszkę chęci na zbyciu?? :-D

reklama
I ja checi nie mam:zawstydzona/y:...od rana na wysokich obrotach, a teraz chyba sobie najpierw troche odpoczne i dalej sie wezme;-)

Do góry