reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Kurczę, u mnie pierwszy dzień z mdłościami. Nie jest to takie żebym siedziła w kibbelku, ale dość nieprzyjemne uczucie. W pierwszej ciązy tak nie miałam...

No więc dziś chyba moge już się udzielać jako "pełnoprawna" grudniówka 2012 :-D
Nie wytrzymałam, test zrobiłam wczoraj do południa. Wyszedł pozytywny :-)
Na 15 maja już mam wizyte :-)
Pozdrawiam cieplutko:-)

Witamy Nouki I Anie:)
Wczoraj wizyta u poloznej gdzina papierkowej roboty, zbadala mi mocz wszystko perfect, Krew w szpitalu, taka procedura w szpitalu ktory wybralam.
Jesli chodzi I jedzenie jestem na dziwnym etapie na nic nie mam ochoty;)
Teraz zielona herbata bo od kawy mnie odrzucilo I tyle.
Najbardziej dobijaja mnie wieczorne wzdecia koszmar jakis

Ciril fakt to bardzo niefajne musisz znalezc swoj sposob na nie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej...:-)

Ja juz na nogach bo dzis kilka spraw mam do zalatwienia:sorry:

Joanna_Z mnie tez okropnie brzuch wysadza, szczegolnie wieczorem:sorry: nie pije nic gazowanego, nie jem nic takiego, zeby az takie wzdecia powodowalo, a mimo wszystko brzuch jak pilka:sorry: przejdzie pewnie z czasem;-)

Mnie narazie mdlosci odpuszczaja i oby tak dalej;-)

Ania 789 witaj na kiedy masz termin??? Suwaczkami jestesmy bliziutko:)

Ostatnia edycja:
Witam się sobotnio :-)
Madlen79 życzę ci moja droga, żebyś tą ciążę przeszła bez tak wielkich atrakcji jak poprzednie i żebyś mogła się cieszyć tym pięknym stanem omijając kibelek szerokim łukiem :tak:
Noukie witam, gratuluję i spokojnej ciąży życzę :tak:
My już zaliczyliśmy spacerek. Pogoda cudna aż chce się żyć. Teraz moje bobo śpi, ja zjadłam drugie śniadanko i czas zabrać się za porządki bo mi soboty braknie :-D Miłego dzionka dziewczyny i korzystajcie ze słoneczka :tak:

Witam wszystkie Mamusie?
Jestem tutaj po raz pierwszy i szukam osób z którymi mogłabym sie dzielić swoimi wrażeniami, ponieważ kilka dni temu się dowiedziałam, że jestem w ciąży.
Mam na imię ASIA, 33 lata i to moja druga ciąża. Mam córcię 12-letnią
biggrin.gif

reklama
Witam :)
Ja od dziś mam urlop na czas nieokreślony :-p
Kurczę patrze na te kalkulatory suwaczki i w końcu nie wiem który to dokładnie tydz.:zawstydzona/y:

Do góry