reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Kurczę, u mnie pierwszy dzień z mdłościami. Nie jest to takie żebym siedziła w kibbelku, ale dość nieprzyjemne uczucie. W pierwszej ciązy tak nie miałam...

No więc dziś chyba moge już się udzielać jako "pełnoprawna" grudniówka 2012 :-D
Nie wytrzymałam, test zrobiłam wczoraj do południa. Wyszedł pozytywny :-)
Na 15 maja już mam wizyte :-)
Pozdrawiam cieplutko:-)

Witamy Nouki I Anie:)
Wczoraj wizyta u poloznej gdzina papierkowej roboty, zbadala mi mocz wszystko perfect, Krew w szpitalu, taka procedura w szpitalu ktory wybralam.
Jesli chodzi I jedzenie jestem na dziwnym etapie na nic nie mam ochoty;)
Teraz zielona herbata bo od kawy mnie odrzucilo I tyle.
Najbardziej dobijaja mnie wieczorne wzdecia koszmar jakis

Ciril fakt to bardzo niefajne musisz znalezc swoj sposob na nie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej...:-)

Ja juz na nogach bo dzis kilka spraw mam do zalatwienia:sorry:

Joanna_Z mnie tez okropnie brzuch wysadza, szczegolnie wieczorem:sorry: nie pije nic gazowanego, nie jem nic takiego, zeby az takie wzdecia powodowalo, a mimo wszystko brzuch jak pilka:sorry: przejdzie pewnie z czasem;-)

Mnie narazie mdlosci odpuszczaja i oby tak dalej;-)

Ania 789 witaj na kiedy masz termin??? Suwaczkami jestesmy bliziutko:)

Ostatnia edycja:
Witam się sobotnio :-)
Madlen79 życzę ci moja droga, żebyś tą ciążę przeszła bez tak wielkich atrakcji jak poprzednie i żebyś mogła się cieszyć tym pięknym stanem omijając kibelek szerokim łukiem :tak:
Noukie witam, gratuluję i spokojnej ciąży życzę :tak:
My już zaliczyliśmy spacerek. Pogoda cudna aż chce się żyć. Teraz moje bobo śpi, ja zjadłam drugie śniadanko i czas zabrać się za porządki bo mi soboty braknie :-D Miłego dzionka dziewczyny i korzystajcie ze słoneczka :tak:

Witam wszystkie Mamusie?
Jestem tutaj po raz pierwszy i szukam osób z którymi mogłabym sie dzielić swoimi wrażeniami, ponieważ kilka dni temu się dowiedziałam, że jestem w ciąży.
Mam na imię ASIA, 33 lata i to moja druga ciąża. Mam córcię 12-letnią
biggrin.gif

reklama
Witam :)
Ja od dziś mam urlop na czas nieokreślony :-p
Kurczę patrze na te kalkulatory suwaczki i w końcu nie wiem który to dokładnie tydz.:zawstydzona/y:

Do góry