reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Ja mówiłam mojemu że musi jeszcze poczekać miesiąc
ale zawsze inaczej można mężów zadowolić :sorry: heh
No u dupa u mnie pogoda się psuje ....

Ja mówiłam mojemu że musi jeszcze poczekać miesiąc
ale zawsze inaczej można mężów zadowolić :sorry: heh
No u dupa u mnie pogoda się psuje ....

Mozna mozna tylko co my z tego bedziemy mialy:-D:-D:-D nie ma tak latwo;-)

U mnie 3 tygodnie juz zimno i pada oszalec mozna, a jak sie slonko pojawia to zaraz go jakas chmura zakryje:sorry: gdzie ta wiosna???? Przy takiej pogodzie to tylko chorobsko mozna zalapac:eek:

reklama
W takim razie pogoda kiepska się wszędzie robi bo u nas zaczęło padać :confused2: Piszecie o przytulańcach a ja bym chciała tylko padam jak mucha wieczorem :-D Rano się nie da bo młody się budzi o 6.30 i trzeba iść zrobić mu jeść a w ciągu dnia też nie bardzo bo niestety mieszkamy z moimi rodzicami chociaż na swoim piętrze. Sama świadomość jednak, że ktoś mógłby przyjść jest troszkę demotywująca :rofl2:
Dziewczyny jak u was ze smakami i zachciankami? Bo mi dziś się ubzdurało zrobić do ziemniaków jajko sadzone, kurczaka w sosie pomidorowym i mizerie sęk w tym, że nie mogłam tego dziadostwa nijak doprawić :-D Dosalałam kilka razy i ciągle było mi mało aż w końcu stwierdziłam, że może faktycznie moje smaki zmieniają się i tak dosole że nikt nie zje :-D
Fiolka ty nie czytaj głupot bo po łapkach dostaniesz. Masz się kochana cieszyć ciążą a nie zamartwiać :tak:
Za mną za to ciągle bliźniaki chodzą i nie kumam dlaczego :sorry: Byłam na usg i wiem, że jest 1 sztuka tylko a jakoś się otrząsnąć nie mogę i nawet jajko mi się podwójne trafiło :-D

Do góry