reklama
Joanna_Z
Fanka BB :)
Mi sie wydaje ze te wszystkie uklucia i pobolewania maja związek z tym ze sie bardziej w siebie wslu****jemy i wiecej dostrzegamy, w każdej z nas jest trochę strachu pewnie dlatego. A poza tym tam sie jednak coś dzieje od środka rosniemyA powiedzcie mi - Was tez czasami tak zakuje w jajniku?
Mi sie wydaje, ze mialam owulacje z prawgo jajnika i czasami mnie zakuje ten jajnik tak niespodziewanie.
Czy tylko ja tak mam???
Dobry wieczór ;-)
Madlen mundurki wg mnie to świetna sprawa wszystkie dzieciaki jednakowo ubrane i spokój. A że córeczka się chcę stroić to cóż taki wiek nadchodzi i niebawem zacznie się wychodzenie ale na imprezy
neska szczęśliwej podróży do polski już teraz życzę ;-)
Misia dla dzieci jest cudności od groma tylko przydałoby się na bank napaść Ja z tematem w miarę na świeżo bo młody nie tak dawno roczek miał i wiem co dostał a co by mi się przydało. Mam nadzieję, że znajdziecie coś naprawdę fajnego
Didor, Ciril ,Sami i Ola witajcie ;-) Fajnie, że nas przybywa
Ja dziś też odwiedziłam gina, żeby sprawdzić co i jak. I jest jedno maleństwo ładnie się ulokowało bo w prawej górnej części macicy i czekam teraz żeby sobie ładnie rosło. Mam przyjść za miesiąc z porobionymi badaniami. Mam też założoną już kartę ciąży i bardzo pozytywne zdanie na temat tego lekarza Śmiał się, że jak nie wytrzymam miesiąca to mogę przyjść wcześniej ale chyba sobie daruję bo to 80 zeta a na fundusz na razie nie zapisują bo miejsc brak a szkoda Miki już śpi a ja sobie pogram pewnie w kulki i też myknę w łóżeczko. Jutro powrót na kurs i nie wiem jak wytrzymam na nogach 5 godz Kolorowych snów kochane
Madlen mundurki wg mnie to świetna sprawa wszystkie dzieciaki jednakowo ubrane i spokój. A że córeczka się chcę stroić to cóż taki wiek nadchodzi i niebawem zacznie się wychodzenie ale na imprezy
neska szczęśliwej podróży do polski już teraz życzę ;-)
Misia dla dzieci jest cudności od groma tylko przydałoby się na bank napaść Ja z tematem w miarę na świeżo bo młody nie tak dawno roczek miał i wiem co dostał a co by mi się przydało. Mam nadzieję, że znajdziecie coś naprawdę fajnego
Didor, Ciril ,Sami i Ola witajcie ;-) Fajnie, że nas przybywa
Ja dziś też odwiedziłam gina, żeby sprawdzić co i jak. I jest jedno maleństwo ładnie się ulokowało bo w prawej górnej części macicy i czekam teraz żeby sobie ładnie rosło. Mam przyjść za miesiąc z porobionymi badaniami. Mam też założoną już kartę ciąży i bardzo pozytywne zdanie na temat tego lekarza Śmiał się, że jak nie wytrzymam miesiąca to mogę przyjść wcześniej ale chyba sobie daruję bo to 80 zeta a na fundusz na razie nie zapisują bo miejsc brak a szkoda Miki już śpi a ja sobie pogram pewnie w kulki i też myknę w łóżeczko. Jutro powrót na kurs i nie wiem jak wytrzymam na nogach 5 godz Kolorowych snów kochane
Fiolka_130
lolcia chyba jesteśmy w podobnej sytuacji
A co dziś było widać u Ciebie?
Ja też termin na 21 grudnia i wizyta za miesiąc.
musimy wytrzymać
A co ile macie wizyty w ogóle ?
A co dziś było widać u Ciebie?
Ja też termin na 21 grudnia i wizyta za miesiąc.
musimy wytrzymać
A co ile macie wizyty w ogóle ?
Ostatnia edycja:
Fiolka tylko maleńką czarną kropeczkę Lekarz stwierdził, że z pomiaru to tak na okolice 5 tyg wygląda ale dokładny termin porodu poda mi za miesiąc na następnej wizycie bo ja ostatnią @ miałam 29 lutego a owu prawdopodobnie 29 marca i stąd termin jest tak "na wyrost" z moich obliczeń tylko
Idę szykować się na kurs tylko coś się mi dziś nie chce Będę pewnie po południu albo wieczorkiem zatem życzę wam moje drogie miłego dnia, bez mdłości, senności, złego samopoczucia natomiast z wielką ilością pozytywnych myśli :-)
Idę szykować się na kurs tylko coś się mi dziś nie chce Będę pewnie po południu albo wieczorkiem zatem życzę wam moje drogie miłego dnia, bez mdłości, senności, złego samopoczucia natomiast z wielką ilością pozytywnych myśli :-)
Witam, ja też jak wszystko pójdzie dobrze to zostanę grudniową mamą, o tym, ze jestem w ciąży dowiedziałam się ponad 2 tyg. temu, dziaisj mam wizytę u gina, porobiłam juz badania, czuję się niezbyt, mdłości, słabość, zero energii, straszny leń i problemy ze snem, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
MamaPatryka89
Hej, ja smigam zaraz zanieść do badania mocz oby było dobrze tym razem. Jutro wizyta u gina. Dziewczyny zajrzyjcie na temat wyniki badań usg, bo tam zadałam jedno pytanko a sama nie wiem co zrobić.
Groszek_Kokosowy
hej
ja najprawdopodobniej też będę grudniową mama mama po raz drugi staraliśmy się od stycznia, wczoraj zrobiłam 3 różne testy i wszystkie mają grube dwie krechy. Czuje bóle podbrzusza i piersi. Wizytę u lekarza mam dopiero 8 marca, bo nauczona doświadczeniem z poprzedniej ciąży wiem, że wcześniej nic nie widać, a bynajmniej nie widać najistotniejszego bicia serduszka. Z moich obliczeń teraz jestem w 4tyg +3. Termin wypada jakoś między 21-15 grudnia. Ja teoria z pierwszego porodu się sprawdzi to urodzę 19 grudnia Póki co staram się jakoś wytrzymać do tego 8 maja...
neska ja też wiedziałam z którego jajnika była owulacja, a że w obie ciąże zaszłam przy monitoringu cyklu także wiem, że to się sprawdza. Takie właśnie ukłucia, ale to nie musi być na 100% owulacja.
Fiolka ogólnie wizyty wystarczy jak są tak co 4 tyg, później pod koniec ciąży chodzi się co 2 tyg. Ja w pierwszej ciąży latałam jak głupia co chwilę zostawiłam u lekarza majątek i dlatego teraz chodzę na NFZ
miłego dnia
ja najprawdopodobniej też będę grudniową mama mama po raz drugi staraliśmy się od stycznia, wczoraj zrobiłam 3 różne testy i wszystkie mają grube dwie krechy. Czuje bóle podbrzusza i piersi. Wizytę u lekarza mam dopiero 8 marca, bo nauczona doświadczeniem z poprzedniej ciąży wiem, że wcześniej nic nie widać, a bynajmniej nie widać najistotniejszego bicia serduszka. Z moich obliczeń teraz jestem w 4tyg +3. Termin wypada jakoś między 21-15 grudnia. Ja teoria z pierwszego porodu się sprawdzi to urodzę 19 grudnia Póki co staram się jakoś wytrzymać do tego 8 maja...
neska ja też wiedziałam z którego jajnika była owulacja, a że w obie ciąże zaszłam przy monitoringu cyklu także wiem, że to się sprawdza. Takie właśnie ukłucia, ale to nie musi być na 100% owulacja.
Fiolka ogólnie wizyty wystarczy jak są tak co 4 tyg, później pod koniec ciąży chodzi się co 2 tyg. Ja w pierwszej ciąży latałam jak głupia co chwilę zostawiłam u lekarza majątek i dlatego teraz chodzę na NFZ
miłego dnia
reklama
witajcie z ranka
ale naprodukowałyście przez ten niecałą dobę
u nas za oknem tak ponuro że deprecha mnie dopada jakaś:-(
taki rowerek ufo - zielony :-) - kupiliśmy Julce w zimie tańczyła przy nim przy muzyczce i uczyła się jeździć po domu a pozostałe pory roku początkowo ją moglismy pchac a później już sama jeździła
plusem jest regulowane siedzenie więc rowerek służył przez dłuźszy czas polecam