wiolka23
Fanka BB :)
Lolcia-jeszcze mamy gips do jutra na 18 jedziemy do kliniki i tam będzie miala zdjęty w końcu na poczatku plakala bo chciala iść sie kąpać do basenu ale nie mogla na rowerek też jej nie moglam wziaść ani do piaskownicy więc byl kryzys później powiedzmy że sie przywyczaila ale już dziś będziemy wyieniać wode w basenie żeny po zdjeciu sie nagrzala i mogla sie kąpać:-) Witaj Aga-każda z nas ciąże inaczej znosi ale wydaje mi sie że malo z nas jest takich które od samego początku rozpiera energia i radość i do porodu im zostaje rozgość sie między nami Betiks-super że wszystko wporządku a wyniki prę dzej czy później każdej spadają ja już sie najadlam żelaza i morfologie mam w normie mam nadzieje że tak zostanie odpocznij sobie Lili-żeby to zwrócić to nie jest dobry pomysl bo każą ci drugą wypić mam nadzieje ze dasz rade i przetrwasz to badanie bez ekscesów i będziesz mogla wrócić do domku zjeść sobie i wyniki będa dobre Vivienne a ty masz już wyniki? 4Madlen-dlaczego tak ci tu źle co sie stało?naoewno odetchniemy a ja napewno bo będzie lżejsza do dźwigania dla mnie