reklama
Noukie
Majowa mama 2007
jestem, opiszę szczegółowo w watku odpowiednim. W skrócie szyjka sie skróciła i prawdopodobnie dziewczynka
No to czekamy na szczegoly
betiks
full time mummy :)
Hmm, a ja jeszcze też nie mam zleconej tej glukozy W nast. środę (1.08) mam usg połówkowe, a potem 08.08 mam wizytę u mojej gin, więc pewnie wtedy mi każe zrobić. Na razie mam zrobić zwykłe morf. i mocz.
Hej, wróciłam z zakupów i padam. Kupiłam sobie jeszcze spodnie lniane i koszulke w new looku za ogólnie 15 fun i śliczną tuniczkę w Mamas&Papas. Własnie robiłam pokaz mody ciążowej męzowi
neska robią w uk testy na glukozę bo ja mam w 28tc.
neska robią w uk testy na glukozę bo ja mam w 28tc.
bulkaasia- no ja mam skierowanie na badanie w 28 tygodniu- ale tam jest zaznaczone ze to test na krew- czyli na pewno morfologia, o glukozie tam nie pisze. Polozna mi dala na pierwszej wizycie wszystkie skierowania na badania na zas- czyli to w 28 tygodniu na krew plus przeciwciala, i chyba w 36 tygodniu na krew
Fiolka_130
Fanka BB :)
Neska ja też uwielbiam wodę ale tak jak Ty boje się czegoś zarazić :|
do tego mam takie krostki tam i nie chcą zniknąć :/
Wiolka no ja jestem ciekawa co ze mną będzie, którą dalej trzymają czasem wymioty i mdłości
Asia ja też mojemu zrobiłam pokaz mody moich spodni
stwierdził jaka sexi młoda mamuśka hahaha
Ale mnie ktoś kopie od środka albo mi się wydaje
kurcze no nie wiem jak to ma być?
do tego mam takie krostki tam i nie chcą zniknąć :/
Wiolka no ja jestem ciekawa co ze mną będzie, którą dalej trzymają czasem wymioty i mdłości
Asia ja też mojemu zrobiłam pokaz mody moich spodni
stwierdził jaka sexi młoda mamuśka hahaha
Ale mnie ktoś kopie od środka albo mi się wydaje
kurcze no nie wiem jak to ma być?
Bulkaasia- fajnie ze zakupy sie udaly w mamas&papas fajne sa rzeczy ale ceny troche wysokie- tez kupilam tam jedna bluzke tylko w sumie dlatego ze byla przeceniona..
Test na glukoze w uk - juz wczesniej o tym pisalysmy - jest robiony w uk tylko jesli ma sie kogos w rodzinie kto ma cukrzyce - ja bede miec w 25 tyg (ale mozna robic przynajmniej do 28 tyg)
Test na glukoze w uk - juz wczesniej o tym pisalysmy - jest robiony w uk tylko jesli ma sie kogos w rodzinie kto ma cukrzyce - ja bede miec w 25 tyg (ale mozna robic przynajmniej do 28 tyg)
reklama
Noukie
Majowa mama 2007
noukie- w uk nie robia testu z glukozy, bynajmniej ja nie mam. A zrobie w Polsce bo bede we wrzesniu leciala:-)
Sorki cos mi sie pomylilo, ze Ty z NL
Spadam do pracy kiepska noc za mna jeedno pocieszenie, ze za tydzien zaczynam urlop wiec nie bede musiala wstawac tak rano:-):-)