reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

jestem, opiszę szczegółowo w watku odpowiednim. W skrócie szyjka sie skróciła i prawdopodobnie dziewczynka

reklama
noukie- w uk nie robia testu z glukozy, bynajmniej ja nie mam. A zrobie w Polsce bo bede we wrzesniu leciala:-)

Hmm, a ja jeszcze też nie mam zleconej tej glukozy :blink: W nast. środę (1.08) mam usg połówkowe, a potem 08.08 mam wizytę u mojej gin, więc pewnie wtedy mi każe zrobić. Na razie mam zrobić zwykłe morf. i mocz.

Hej, wróciłam z zakupów i padam. Kupiłam sobie jeszcze spodnie lniane i koszulke w new looku za ogólnie 15 fun i śliczną tuniczkę w Mamas&Papas. Własnie robiłam pokaz mody ciążowej męzowi:-D
neska
robią w uk testy na glukozę bo ja mam w 28tc.

bulkaasia- no ja mam skierowanie na badanie w 28 tygodniu- ale tam jest zaznaczone ze to test na krew- czyli na pewno morfologia, o glukozie tam nie pisze. Polozna mi dala na pierwszej wizycie wszystkie skierowania na badania na zas- czyli to w 28 tygodniu na krew plus przeciwciala, i chyba w 36 tygodniu na krew

Neska ja też uwielbiam wodę ale tak jak Ty boje się czegoś zarazić :|
do tego mam takie krostki tam i nie chcą zniknąć :/

Wiolka no ja jestem ciekawa co ze mną będzie, którą dalej trzymają czasem wymioty i mdłości :dry:

Asia ja też mojemu zrobiłam pokaz mody moich spodni :-D
stwierdził jaka sexi młoda mamuśka hahaha

Ale mnie ktoś kopie od środka albo mi się wydaje :sorry2:
kurcze no nie wiem jak to ma być?

Bulkaasia- fajnie ze zakupy sie udaly :) w mamas&papas fajne sa rzeczy ale ceny troche wysokie- tez kupilam tam jedna bluzke tylko w sumie dlatego ze byla przeceniona..

Test na glukoze w uk - juz wczesniej o tym pisalysmy - jest robiony w uk tylko jesli ma sie kogos w rodzinie kto ma cukrzyce - ja bede miec w 25 tyg (ale mozna robic przynajmniej do 28 tyg)

Wstałam piję kawkę i myślę o mojej dzidzi oswajam się że to dziewczynka , mój mąż nie będzie miał lekko hihi 4 kobitki w domu:tak:
trzymam za dzisiejsze wizyty

reklama
noukie- w uk nie robia testu z glukozy, bynajmniej ja nie mam. A zrobie w Polsce bo bede we wrzesniu leciala:-)

Sorki cos mi sie pomylilo, ze Ty z NL:sorry2:

Spadam do pracy kiepska noc za mna:sorry2: jeedno pocieszenie, ze za tydzien zaczynam urlop wiec nie bede musiala wstawac tak rano:-):-)

Do góry