Czesc mamuśki, u mnie piekne sloneczko:-) ide dzis do lekarza rodzinnego po wyniki badan... Mam nadzieje ze wyniki beda w porządku... Pozniej bede jechac po Oliwke -moją chrześnice bo sie umówilysmy ze ja dzis zabiore do siebie i w miedzy czasie bedziemy sie przez 2 godz opiekowac 11 miesięcznym wojtusiem, synkiem kolezanki... Nie moge sie doczekac piątku i wizyty u ginki...
reklama
Witam się z rana, ależ miałam sen piękny.Maluszek tak mocno kopał,nogą pchał w brzuch i on cały falował,było widać stopę jak się odznacza:-)
neska ja mam taką książeczkę ze szpitala z wyszczególnieniem badać i badanie krwi i antyciała przypadają ok. 28tc, więc pewnie też będę miała.
Margot ja też po przecenie w Mamas&Papas bo ceny wysokie ale jakościowo dobre.
Widziałyście, że już jest Kwiecień 2013? Jak ten czas leci...
Uciekam do pracy i miłego dnia dla wszystkich:-)
neska ja mam taką książeczkę ze szpitala z wyszczególnieniem badać i badanie krwi i antyciała przypadają ok. 28tc, więc pewnie też będę miała.
Margot ja też po przecenie w Mamas&Papas bo ceny wysokie ale jakościowo dobre.
Widziałyście, że już jest Kwiecień 2013? Jak ten czas leci...
Uciekam do pracy i miłego dnia dla wszystkich:-)
betiks
full time mummy :)
Hej brzuchatki :-) Piję kawusię i zaraz spadam, trza pomyśleć co spakować nad to morze, to już jutro! Kwatery co prawda jeszcze nie mamy wybranej, najwyżej, polecimy na żywioł Ceny niektórzy podają nie z tej ziemi, powariowali chyba U mnie dziś piękny, słoneczny dzień i takiego też i wam życzę
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Witam z rana :-)
Jeszcze jakieś pól godzinki i spadam do gina, mam nadzieje, że nie będę czekać do 14 aż mnie przyjmie
Może przed 10 wyjde?
Jeszcze jakieś pól godzinki i spadam do gina, mam nadzieje, że nie będę czekać do 14 aż mnie przyjmie
Może przed 10 wyjde?
wiolka23
Fanka BB :)
Dzień dobry Fiolka-mam nadzieje że jakos wypijesz i wytrzymasz tś godzine albo dwie,nie problem jest wypić tylko utrzymać bo mdli później Noukie-to jeszcze troszke i będziesz mogła odpocząć jak synuś sie ma?Mnie sie Nastka codziennie pyta dlaczego brzuch mi sie robi coraz większykiuedyś czuła jak mala kopie podobalo jej sie;-) Ania-to trzymam kciuki za wizyte U mnie dziś zachmurane i kropi ale jest dusznoMilego dnia
LilithGoth
Fanka BB :)
Ależ dzisiaj gorąco ...idealna pogoda nad morze Myśle sobie ze skoczymy sobie nad morze w ten weekend jak bedzie tak ładnie jak dzisiaj ... bo dzisiaj to u nasz jest skwar niesamowity.
Za wizytujące dzisiaj trzymam kciuki.
Dziewcyny jak myslicie kiedy powinnam isc na połówkowe usg ??? w 20 czy 21tc ... do tego co na usg chodze nie trzeba sie rejestrować... ale mysle ze chyba lepiej 21tc co ???
Dzisiaj wskoczył na suwaczek 19tc ...kurde ale to zleciało.
Ja posegregowałam ciuszki tydzień temu i mam wszystko łądnie poukładane w kartonach według wieku
Za wizytujące dzisiaj trzymam kciuki.
Dziewcyny jak myslicie kiedy powinnam isc na połówkowe usg ??? w 20 czy 21tc ... do tego co na usg chodze nie trzeba sie rejestrować... ale mysle ze chyba lepiej 21tc co ???
Dzisiaj wskoczył na suwaczek 19tc ...kurde ale to zleciało.
Ja posegregowałam ciuszki tydzień temu i mam wszystko łądnie poukładane w kartonach według wieku
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Ja już po :-) Weszłam jakos druga Ale później skoczylyśmy do dziadków :-)
Wyniki ok :-) Mały buźka w dół obrócony więc się nie pokazał
Na 9.08 prenatalne cz II
Wyniki ok :-) Mały buźka w dół obrócony więc się nie pokazał
Na 9.08 prenatalne cz II
reklama