reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Właśnie wróciłam z grilla, imprezę uważam za udaną :) Ale od gorąca napuchły mi i paluchy i girki, za to zaraz udam się na spoczynek, jutro tylko jeszcze rada i WAKACJE!

Dobrej nocy wszystkim :)

reklama
Witam porannie :-)
Miłego weekendu życze i przyjemnego dnia :-)
Wczoraj dotarłam po 20 do domu, nadrobiłam i nie miałam już siły pisać :-)
Mała znów stęskniona za mamą, późno poszła spać także jestem nie wyspana...
Pomału zaczynam dostawać kopniaki :-D Ale nie aż takie mocne, żeby je czuć, gdy się położy rękę :-)
Przepraszam, że tylko o sobie, ale, że nadrabiałam wczoraj to nie pamiętam co komu miałam napisać :-(
Buziam w Bebzolki :-)

witajcie słonecznie:-)
lil
ale porzadkowałaś ja nie mam weny...a prasowanie czeka tez
brak sprecyzowanych planów na dziś, zobaczymy co dzień przyniesie.
moja Julia dostała się do muzycznej cieszymy sie razem z nią ;-)
miłego dnia kochane

Witam z rana
ja po dwóch lekkich kawusiach, w końcu bóle głowy przeszły, nawodnilam organizm i jest dobrze.
Dziś jak sie obudzialm pierwsze co krew z nosa mi poleciała:( zadko mi sie to zdarza.
milego dnia wszystkim Kobieto i ich rodzinka

A ja dzis wolne :-D
I pierwszy raz w czterech ciążach tuliłam kibelek......
Ale jest tak duszno, że nie ogarniam.... Wiatrak chodzi i przynajmniej troche pomaga....

Ania ja też współczuje wymioty są okropne. Upał dziś w całej Polsce.
Zapomniałam Wam napisać , Brutus po wylewie...zobaczymy czas pokaże czy z tego wyjdzie. Wczoraj płakałam mam go od czasów panieńskich ze schroniska jest

Witam się:)
Dzis jakas masakra będzie...już jest prawie 30st:baffled:

nathani współczuję Tobie i psiakowi:( smutne to bardzo

Ania ojejku to nie fajnie:// ja tez coś od kilku dni znów wstaję z mdłościami, nie moge nawet zebów umyć..://

Też juz zaczełam chwilami czuc malszka:) ale to jeszcze takie bardzo delikatne ale JUŻ:happy:

reklama
Nathani współczuje. Oby biedna psinka z tego wyszła bez szwanku
Aniu oby to był pierwszy i ostatni raz :tak:
Ale upał... normalnie aż mi słabo jakoś. Zaraz się wezmę za podłogi u siebie, a po południu porobię u rodziców. Muszę coś wymyślić na obiadek, wujek pomaga mojemu M. z garażem, więc trza nagotować dla wszystkich. Może jakaś zapiekanka z mięsem mielonym, bo zostało mi sporo

Do góry