reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witam z rana :-)

Nathani ale widać w odpowiednim wątku :-p A tu nie ma co się powtarzać :-)

Coś jeszcze miałam napisać:sorry2:.... Aaaaa... Już wiem :-D Włosi pięknie wczoraj grali :-) Teraz tylko finał :-)

Gryzoń marzec mówisz :-p Ja w kwietniu zaszłam :-p
A już zaraz kwiecień będzie :-D Kwietniówki już działają:-p

reklama
Ale w tamtym wątku Aniu napisałam dopiero dzisiaj no i chciałam się krótko pochwalić a tu dostałam reprymendę o potarzaniu;-(
tak Włosi grali pięknie
a oglądałyście prognozę pogody w cieniu 35 stopni Weekend upalny

Ostatnia edycja:
Hej, hej:-) Wstałam z wielkim głodek ale został juz zaspokojony. Dzisiaj ostatni dzień pracy i weekend:-)
nathani gratuluję!!!
Mój ślubny jutro urodziny a ja bez prezentu bo nie wiem co:no:
Uciekam i miłego dzionka życzę:tak:

nathani cieszę się że wszystko w porządku z Twoim maleństwem :)
Nie wiem jak dla Was ale dla mnie noce są koszmarne.. Wszystko mnie boli od leżenia, żeby sie przekręcić to muszę sie nieźle nagimnadtykować, zaraz idziemy do ginki;) musze uprasowac M. Koszule bo idzie ze mna:)

Witajcie dziewczyny
Ja już w pracy, na szczęście jutro weekend. Dzisiaj o 16 mam wizytę już nie mogę się doczekać. Mam takie pytanie czy za każdym razem ginek robi Wam USG? Bo wszyscy mi mówią że to szkodzi dziecku a ja już 3 razy miałam od początku ciąży.

nathani gratuluję zdrowej Dzidzi!!!
A my dzisiaj skończyliśmy 15 tydzień i weszliśmy w 16:-D 22 tygodnie do cesarki:-)
Właśnie gotuję pomidorówkę i sprzątam... Młody dziś w domu... cały lipiec wakacji i do przedszkola w sierpniu:happy2:... Idę do ciekawych linków :)

reklama
clodi ja mam usg za każdym razem, wczoraj miałam jeszcze dodatkowo dopochwowe ze względu na ryzyko skracania szyjki
ciril to tak jak moje lipiec w domu a sierpień przedzkole;-) Masz już ustalony termin cc?

Do góry