reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Caril no to cisnienie ci sie sporo podniosło...i zmierza ku złemu:no: pamietaj ze nadcisnienie indukowane ciazą wychodzi po 20tc...teraz bedziesz miała takie a pozniej mozesz miec jeszcze wieksze ...u mnie wykryto akurat o 30tc i jak trafilam do szpitala miałam 180/130 a w dniu cesarki miałam 220/200 rzucawkę juz mialam co jest bardzo niebezpieczne.

Ja własnie wyszłam spod godzinnego prysznica heheeh...ale zrobilam wszystko ogoliłam sie wszedzie gdzie tylko można...męża h... strzela bo nie moze bzyknąć ...nakaz lekarza niestety.

Neska wróciliśmy super było dentystka rewelacyjna dała znieczuenie wyrwała jej zeba a mała nawet nie pisnęła bardzo zadowolona wróciła dostała pudełeczko na ząbki możemy iść na operacje w sobote ulżyło wszystkim:-)

4madlen trzymam &&&&&&&&&& za 5 :-)
wiolka ależ Twoja Mała dzielna. Moja ma 12 lat i jak tylko siada na fotel to juz krzuczy, że ją boli i buzi nie chce otwierać:tak: Powodzenia na operacji, na pewno sie uda.

Wiecie, że juz jest Marzec 2013? A my w marcu zaszłyśmy własnie:-)
Uciekam lulu ki dobranoc wszystkim...słodkich snów...

neska - ja ruchy czuję od wczoraj - mecz oglądałam i dostałam kilka kopniaków. Ale czuję je jak przyłożę rękę nie samym brzuchem. Cudowne to było. Dzisiaj nic - będe sprawdzała codzinnie :)) zobaczymy jak będzie dalej - Wam życzę jak najczęstszych kopniaków :))

właśnie zauważyłam dzisiaj marzec - nawet mam ochotę je podglądnąć hihi

pisałam jakiś czas temu co o tym myślą moi lekarze ;-)
Kwas mam brać do 16 tyg według zaleceń endokrynolog
A witamin w tabletkach przeciwniczką jest moja gin. zresztą teraz większość dostępna naturalnie
a i wyniki mam dobre.
Pytałam o tran bo u mnie kiepsko z rybkami (a tu chodzi o kwas DHA) ale to też lepiej jednak skonsultuje z gin .:tak:

ja tez nie jem ryb i dietetyczka prosiła abym robiła sobie pastę budwigową - ma dużo kwasów omega 3, poczytajcie o tym w necie :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
O tych rybach to wszedzie co innego mowia i pisza.. juz niewiadomo o co chodzi. Ja jem ryby i to przynajmniej 2-3 razy w tyg bo ogolnie zawsze wierzylam ze sa zdrowe a omega3 jest zdaje sie bardzo wazne w ciazy. poza tym wole ryby od miesa choc mieso tez jem. oczywiscie sa pewne ryby kt nie nalezy jesc lub nie jesc za duzo - wszystko oczywiscie 'podobno' wiec nie warto sie rozpisywac ktore.. (np tunczyk w puszce nie za czesto w ciazy tzn nie codziennie etc).

Ja cisnienie mam 90/50 od poczatku ciazy i nawet nie drgnie.. chyba nizsze juz byc nie moze.

Cere mam o wiele lepsza niz przed ciaza - gladka i w ogole fajna ze az przestalam kremow uzywac jakichkolwiek bo i tak jest super (i zaczynam teraz w ogole watpic nawet w te drogie kremy kt nigdy nie daly takich rezultatow jak ciaza :)

W ogole dzisiaj mialam powera - 12 godz w pracy i jeszcze mam energie na forum.. taka ciaza to mi sie podoba a nie te pierwsze tygodnie..

Pozdrawiam wszystkie grudnioweczki :)

reklama
Hej dziewczny. Nie zauważyła żadna mojego wpisu, że z dzidzią ok. Rośnie, następna wizyta 24 lipca i wtedy może poznam płeć. Gin. mnie uspokoił że ruchy w 17 poczuje i mam się nie stresować;-)
Piękna pogoda młode zakończyły prZedszkole i już będą ze mną w domku do sierpnia.
piję kawkę i oglądam tvn24:-)

Do góry