reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

ja wczoraj zagryzałam truskawki kabanosem - hahah jak sobie teraz o tym myślę to mi niedobrze
dzisiaj bobem się zapychałam :))

Dziewczynki - mam jutro wizyte u p. dr :))))

Bób ..mniam...narobiłaś chętki :-)

Gryzoń ​trzymam kciukasy za jutrzejszą wizytę oby wszystko dobrze było i dzidzia się pokazała w pełnej okazałości :happy2:

reklama
oj ale to taka wizyta bez usg, podglądac będziemy dopiero pod koniec lipca albo na początku sierpnia :))))
jutro ide tak regularnie, bo zawsze co 3 tyg po zwolnienie ide i na kontrole. Mam nadzieje że p dr powie co z plecami robic bo juz nie wiem jak siedzieć

Ależ macie zachciewanki:-) a sama miewam nie lepsze. Czekam na moje rolmopsy, coś długo mój luby w tym Lidlu:wściekła/y:
jak wsuwamy kwaśne to na chłopca a słodkie to na dziewczynki, ciekawe czy się sprawdzi u mnie i tym razem. Z Wiką jadłam same słodkości a tutaj jest na odwrót.:-)

Życze powodzenia na jutrzejszych wizytach my z córcią już w łózeczku rano ide z małą na badania musze na sobote mieć wyniki moczu i krwi więc pójdziemy jutro żeby mieć z głowy żegnam sie już kukne jeszcze w tv i do spanka dobranoc:-)

Zjadłam dwie miski pomidorowej
:-)

Wiola jeszcze jest jedna Wiola Lolcia chyba :-D
super że już tyle masz teraz tylko czekac na wielki dzień :)

Aniu żelki to moja odwieczna słabość :sorry2:
Mi się zachciało ostatnio sprite:-p

Anka ja nie narzekam, przynajmniej czuję że w ciąży jestem :-D
ale teściowa :/

Lilith ja nospę zawsze miałam bo przy @ musiałam łykać

Gryzoń to trzymam kciuki za wizytę ;)
ja 10 lipca też mam wizytę bez podglądania ;-)

Ja mam mało takich typowych zachcianek.
Jednak przyznam się że jem słodkie i masę owoców ale to zawsze lubiałam

Idę Buziaki :*

Nathani jutro mam wizytę u lekarza i postanowiłam wstrzymać się z tym farbowaniem do tej pory. Spytam się go jutro raz jeszcze czy już można i położę farbę tą co zawsze bo boję się że bez tego amoniaku nie wyjdą takie jak powinny, a mam wesele w rodzinie więc zależy mi na ładnym kolorku :-)
Ja mogłabym jeść cały czas lody, a dziś jadłam malinki, jak to dobrze, że teściowa ma ogródek a w nim wszystko, truskawki, maliny, borówka amerykańska, jabłka, gruszki, wiśnie, czereśnie i porzeczki, a do tego mnóstwo warzyw:-)
Libido mi wzrosło w porównaniu z I trymestrem choć i tak jesteśmy bardzo ostrożni i taki ten sex jakiś dziwny;-)
Gryzoń ja też mam jutro wizytę u lekarza, bo podobnie jak ty jestem na zwolnieniu i co 3 tyg mam wizytę, na pewno też nie będę mieć USG, mój lekarz nie robi go na każdej wizycie, a ja nie nalegam.
Dziewczyny czy któraś z was kupiła adapter do pasów?
Dobranoc, miłych snów.

Ostatnia edycja:
Adapter do pasów powiadasz.... a do czego to, bo ja nie wtajemniczona? :confused:
misia i gryzoń ciekawych i optymistycznych wizyt wam dziewczyny życzę :tak:
Śledzie menio kupił solone, więc nie zjadłam ,ale kapucha była the best :-p Mała już śpi, więc idę przytulić menia :-) Dobrej nocki :happy2:

Jak to jest, że jak mam wolny dzień to niewiele tu przybywa, za to jak wrócę z pracy po 4 godzinach to czytam i czytam i czytam :p a muszę rano wstać, więc wpadłam tylko, by sobie nie narobić zaległości i zmykam do mężulka. Dobrej nocy :)

reklama
Witam się z rana:-D.
Ależ miałam sen - śniło mi się, że rodziłam sn i juz prawie sie udało ale jednak zmiana decyzji i lekarze zabrali mnie na stół. Po cesarce okazało się, że mam śliczną córeczkę, taka malutka i różowa była... i się obudziłam:-)
Wskoczył mi dzisiaj 15 tc
Zmykam do pracy, za wizytujące trzymam &&&&&&&&&&& a reszcie miłego i słonecznego dnia!!!

Do góry