reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry :-) U nas znowu ciepełko ale nie upalnie :tak: Dobrze, że sobie tak dokładnie posprzątałam przed wczoraj to dziś tylko wierzchem ogarnę bo znowu mam dzień lenia :-)
Betiks wszystkiego naj z okazji rocznicy :tak: A pobudki młody robi mi w okolicach godz 6 codziennie :-D
Joanna aż 3 razy uuu to was lubią odwiedzać :tak: My jak mieszkaliśmy w uk to teściów chcieliśmy zaprosić ale teściowa za żadne skarby w samolot nie wsiądzie :-D
Nathani jak teraz samopoczucie??

reklama
betiks - to tak braliście ślub jak my 2000 rok;-))) wszystkiego najlepszego, owocnych dalszych lat, wzrastającej miłości, szacunku i zrozumienia oraz Bożego błogosławieństwa:-)

Betiks, a więc szczęścia, dalszej nieustającej miłości i zrozumienia! Piękna data ślubu :)

Ja dziś nie muszę myśleć o obiedzie, P. ma zrobić placki po zbójnicku, nie wiem, co mu wyjdzie, bo nigdy nie robił, ale wierzę, że coś mu się uda :D

Betiks najlepszego zokazji waszej rocznicy slubu :-)
Lolcia daj troche sloneczka do mnie ;-)
Asia nie pisz posta pod postem,tylko edytuj :tak:

Madlen niestety korzstajac z telefonu nie ma takiej opcji a ja wlasnie w taki sposob korzystam z bb, ale jesli to przeszkadza to przepraszam przestane w ogole korzystac

czesc Dziewczyny czy u Was tez tak gorąco?? ja mam wszystkie okna otwarte ale w związku z tym że mieszkam na wsi tłukom sie z każdej strony traktorami maszynami i wszystkimi innymi urządzeniami rolnym i do tego mucza krowy i jeszcze nie wiem co. przez te wszystkie lata przywykłam ale teraz chciałabym sie przespac to nawet przez zamknięte okno słychac. trudno... od rana cos robie a to sprzatam a to gotuje za jakies 20min bede miałą pyszną Lazanię na stole !:)
[h=3][/h]

reklama
A mnie naszła ochota na ciasto czekoladowe, już się piecze :tak:
Robimy ze znajomymi popołudniowy wypad za miasto, na lody :p i połazić po wiosce, nad jeziorkiem :) szykuje się leniwe popołudnie... :rolleyes2:

Do góry