reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

u mnie dzieciaki okupuja kompa,teraz zagladam na chwile,poki zajete czyms innym ;-)
joanna wielkosc brzucha zalezy chyba od tego,jak kobieta w ciazy tyje..tak mysle..mi akurat brzuch wywalilo w obu ciazach mniej wiecej w tym samym czasie..tylko z cora przytylam o polowe mniej i gl.szlo mi w brzuch,a z synem tylam cala.,ale to nie dlatego,ze to druga ciaza..z nim duzo jadlam,bo bylam wiecznie glodna..a brzuszki w ciazy..hmmm..nie wiem czy mozna robic..,a ty chcesz juz teraz cwiczyc ,czy dopiero po ciazy ?
mamaPatryka zazdrosna cora byla,ale to jest akurat calkiem naturalne..,chyba wiekszosc dzieci jest zazdrosne o mlodsze rodzenstwo..,ale dalismy rade ;-) ,a z tym dogadywaniem sie..to bylo troszke pozniej..wiadomo..3l.roznicy,niby nie duzo,a jednak..no i u mnie byl chlopak i dziewczyna ;-)
nie denerwuj sie,ja tez panikowalam..bedzie dobrze ;-)

reklama
Madlen79 ja. Tych cwiczacych, chodzi nanjoge I Pilates z tego nie zrezygnuje - tylko sie zastanawialam nad tymi brzuszkami;) co do pierwszej ciazy do 7 miesiaca nie mialam brzucha, a teraz czuje sie taka pelna napompowana tak jakby juz rosl choc wiem ze to niemozliwe;)

Joanna najlepiej zapytac instruktora,powinien wiedziec,jakie cwiczenia w ciazy mozna wykonywac, a jakie nie :tak:,bo ja ci kochana nie pomoge..:sorry:

joanna: jeśli do tej pory ćwiczyłaś to moim zdaniem nie musisz tego przerywać (oczywiście w konsultacji z twoim lekarzem prowadzącym). Moja bratowa ćwiczyła do 7 miesiąca intensywnie - była instruktorem aerobicu :)

Cześć dziewczyny.;-) Wyjątkowo wcześnie wstałam,czuję się lepiej niż wczoraj,zaraz robię młodej śniadanie i sama wrzucam się do pralki,tj. do kąpieli.:-D Postanowiłam,że dziś jednak testuję, co ma być,to będzie.Muszę iść z moim P.do lekarza po skierowanie,bo ostanio byliśmy,kazała zrobić termin na gastroskopię,ale skierowania już nie dała,a to już pojutrze.Nie bardzo mi się chce,ale cóż.:sorry2: W każdym razie trzymajcie kciuki.Odezwę się później.

karotka: a nie testowałaś z rana? tak poźniej moze CI nie wyjść wiarygodny, moze zaczekaj juz do jutra? :)) &&&&&&& ja cały czas trzymam :D

a z tymi terminami to jest masakra... pamiętam jak mała sie urodziła to mielismy isc z nia do okulisty a do konca roku nie było juz terminów hahaha we wrzesniu! :O

reklama
Do góry