reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witam, ja juz po pracy. Byłam z córką na mały shopping w nagrodę za pięknie zdane egzaminy:tak:
goko ależ się urządziłaś z tą nogą, szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
Ania gratulację i oby tak dalej.
4madlen ja musowo zasypiam na brzuchu ale budzę sie na plecach, a w czasie snu to nie mam pojęcia jakie mam pozycje.
ania// witam wśród nas i rozgość się.
Poducha fajna, muszę to przemyśleć.

reklama
Hej...

Ja juz po pracy zakupach i obiadku, lece pod prysznic i do gina;-)

Poczytam wieczorkiem bo brak czasu:sorry2:, chyba Ania juz dala znac:-):-):-) superrrrrr:tak:

Witam się wieczornie:-)
Dziś ruch miałam jak nie wiem :-D Nawet nie było jak zajrzeć do Was:p
Madlen zdrówka dla synka:**** I nie przejmuj się, że tylko o sobie :-) Są rzeczy ważne i ważniejsze:-)
NAthani, Noukie kciuki trzymam:-)
Witam nową mame:-)

A ja dziś na obiad miałam pizze i jak ją zjadłam to mam brzuch jak stąd do wawy :-D

Gratuluje udanych wizyt.
Goko nie szalej tak, opamietaj sie ;)
mam pytanie do angielskich dziewczyn czy wy mialyscie badana krew na "sickle cells" ? co to wogole jest?
Bylam dzis na kolejnym pobraniu krwi, jaki oni maja balagan to szok. Najpierw pigula pokula mnie 3 razy znanim znalazla zyle, a potem ajk mi pobrala to okazalo sie ze nie wziela tyle ile trzeba. Dopiero jak tam narobilam szumu to i moje papiery sie znalazly.
Jutro ide na USG, mam nadzieje ze chociaz tam bedzie bez komplikacji. Bo jak narazie na angielska sluzbe narzekam bo jeszcze nie zrobili nic tak jak powinno byc.

Joanna pielegniarka byla zdziwiona bo pow ze ten test sie robi jak partner jest Afrykanczykiem albo Azjata. Sama nie wiem.
Maials robione to badanie? dostalas wyniki krwi do reki czy tlko Ci powiedzieli ze wszystko ok?

Wiatm now mamy :)

Hejka :-) Jestem i ja :-D
Madlen79 zdrówka dla synka :tak: Niech mu przejdzie a ty odpocznij jak tylko znajdziesz chwilkę, dobrze?? ;-)
Ania witaj i rozgość się :-)
Lilith bardzo ładny brzuszek :tak:
Lekarz normalnie punktualny aż się zdziwiłam bo u wcześniejszej ginki to godzinkę do dwóch poślizgu było normalką :-D Info w odpowiednim wątku a tu dodam tylko, że miał na monitorku zdjęcie buzi dzidziusia wcześniejszej pacjentki. USG 3D więc widok cudny! Powiedział, że mi też takie zdjęcie da jak już dotrwam do tego tyg a ja mu, że 27 tyg to widziałam "na żywo" :-D Schudłam prawie 1 kg :-D
Dziś na obiadek mieliśmy tortille a na kolację pizze więc ten kg pewnie odzyskałam :-D Miki nie chciał mi spać w dzień wcale i padł po 7 jak zabity. A mężuś zabrał nas po wizycie na lody :tak:
Czekam na wieści od reszty dziewczyn :tak:

Cześć dziewczyny z wieczora :happy2: Faktycznie duuużo czytania. Nie wiem, czy się nie pogubiłam, kto co pisał, ale spróbuję choć po części :tak:
madlen super, że choć na chwilkę się wyrwałaś by złapać oddech przy nas : Tak: Współczuję ci bardzo i dużo sił i szybkiego powrotu do zdrowia synunia życzę :*
Ania 789 ja tez jadłam dziś pizze i myślałam, że wybuchnę :-D Teraz obżeram się chipsami (wiem, wiem) i piję malinowe Karmi :-p
Jeśli dobrze zauważyłam, to zarówno ja jak i neska, Joanna_Z i Lilith jesteśmy w podobnym wieku ciążowym :tak: Szkoda, że nie spotkamy się na tej samej porodówce, byłoby raźniej :-) A co do samego terminu to mój oscyluje między 3 a 5 grudnia. Ale nie będę zdziwiona jak będzie w późniejszym terminie. A to dlatego, że poprz. razem miałam termin na 16 czerwca, a Iduśka urodziła się 3 lipca i to po drugim wywoływaniu. Nie śpieszyło się jej, albo tak liczą te terminy :confused:
A, zaraz jeszcze chyba coś o wadze było :blink: No to ja mimo brzuchola przytyłam narazie tylko 2,5kg, sama nie wiem jak to możliwe przy tych rozmiarach :confused: Ale nie przejmuję się tym szczerze mówiąc, czy będzie więcej czy mniej, czy zostanie w biodrach czy nie, generalnie lata mi to. Mam ochotę jeść, to jem i dobrze mi z tym :-)
Jeszcze tu chwilkę posiedzę. bp menio meczyk ogląda :nerd:

reklama
Do góry