reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Joanna Ja nigdy nie maialam anemi, ani nikt u mnie w rodzinie wiec troche dziwne, ale niech im bedzie.
Dostalas wyniki krwi do reki?

reklama
Wisienka na zespol downa poczta reszte jutro u poloznej

Betiks ja z Maya termin mialam na 11 pazdziernika urodzila sie 25 pazdziernika, teraz z usg wychodzi 3 grudnia, ale nawet jesli sie spozni to I tak przed swietami bedzie

Właśnie skończyłam ciasto 3BIT :zawstydzona/y: Narobiłyście mi smaka i zrobiłam mężusiowi na urodzinki. Co prawda na sobotę, ale gdzieś widziałam że co najmniej jedną noc ma się schładzać, więc u mnie będą dwie :-D
Dobranoc mamusie, buziaki w brzuszki :-)

tak troszke z innej beczki - czytalam na forum o sprawdzeniu domowym sposobem czy to chlopiec czy dziewczynka- ile w tym prawdy nikt nie wie- ale zabawic sie nie zaszkodzi- wiec mi wyszedl chlopiec. Mysle tu o sposobie z soda- trzeba wsypac lyzke sody do pojemnika i nasiusiac. Jak sie zapieni to chlopiec jak sie nie zapieni to dziewczynka. Ktoras z dziewczynek chetna do zabawy :-D ?

wisienka ja nie miałam tego badania robionego, wyniki krwi dostaje mąż do ręki a potem jeszcze przychodzą pocztą (on pracuje w szpitalu dlatego mam szybko). Nie narzekam na obsługę medyczną bo ja akurat mam wszystko w porządku, na czas i zawsze miło i dokładnie.
ankka ja też zamierzam zrobić ciasto 3Bit mężowi na urodziny(30 czerwca) bo on wielki łasuch i jak mu pokazałam przepis to aż ślinka mu pociekła;-)
lolcia moje gratulację kochana:-)
neska cos z takim pomysłem z sodą było na początku naszego forum ale nie pamietam. Nasikałaś na sodę?:-D:-D:-DDobra jesteś:-D:-D:-D

neska własnie powiedziałam mężowi co idę zrobić a ona aż się położył ze śmiechu i mówi, że zawsze się będzie pieniło no i zrezygnowałam:-)
Uciekam do wyrka a Wam Kochane kolorowych snów życzę...

czytalam ze niektorym dziewczynom sie nie pienilo :happy2: zreszta to tylko zabawa a ja musze czekac do lipca wiec eksperymentuje :-)

reklama
neska a robiłaś już test z mądrości ludowych? :D Mi wg tego dają po 50%, tak zrobiłam na szybko ;p kalendarz chiński mówił o dziewczynce, ale nie nastawiam się na nic. Myślę,że za dwa tygodnie się wyjaśni :)

Czy tylko moje Dziecię wyprzedza terminem usg termin porodu wyliczony z OM?? Widziałam, że piszecie dużo o spodziewanym opóźnieniu, ja myślę, że moje się pospieszy tylko nie wiem jak bardzo ;) Fiolka, jakie 6 cm, moje ma ze dwa razy tyle :-D

Do góry