reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Hej Dziewczyny!!!
Dzisiaj byłam na usg genetycznym. Wszystko jest ok... jako, że dzisiaj nie ma szansy na więcej mnie na forum, napiszę Wam więcej w poniedziałek, bo cały weekend to sesja (i wesele mojej siostry do tego)... Do zobaczyska w poniedziałek.

P>S> Nie napiszcie tak dużo, bo później trzeba nadrabiać ;)

reklama
Dziendobry wolny dzien, a ja juz oczywiscie na nogach.

Ciril super i czekamy na wiecej, baw sie dobrze na weselu;-)

A Nathani gdzie?? pisz nam szybko?????????????

Hej,hej:-)
Ciril czekamy na szczegóły i miłej zabawy na weselichu, tylko nie przesadzaj;-)
Vivienne ja wg OM mam na 20/12 a wg USG na 15/12 więc sama nie jesteś. Tez bym chciała wcześniej bo wtedy na święta z Kruszynką w domku. A co to jest ten test mądrości ludowych???

Czy ktos dzisiaj wizytuje? jak tak to powodzenka a dla reszty udanego dnia. Uciekam do pracy:-)

hej hej. wczoraj późno wróciłam i już nie pisałam maluszek wygląda zdrowo, strasznie ruchliwy :-)mamy fotki i płytkę. termin wg usg na 26 grudzien.
joanna trzymam za wizytę,
mięsnie Kegla moge ćwiczyć i nawet mam zgode na pływanie:tak:
Gratuluje udanych wizyt
aha i zaś mam 1kg na plus

Ostatnia edycja:
Joasiu trzymam kciukasy :-) A to z położna to tak jak wywiad czy ona jakoś bada?
NAthani super, że wszystko ok:-)

Temat założyłam nowy jak się dokopie do tych bitów i marchewkowców to przeżuce:-) Bo po kolei narazie strony robie, znaczy łącze posty :-D Ale dopiero 130 stron zrobiłam:-( Wieczorem tyż troche zrobie:-) A jutro i w niedziele mnie nie będzie, bo ide do rodziców się weekendować z Małą , bo A. będzie kafelki zakładać w kuchni a z nami nie ma szans:-D

Ostatnia edycja:
Ania tutaj kobieta w ciazy opiekuje sie polozna, ginekologa sie nie widzi wcale chyba ze cos zlego sie dzieje, ale wtedy tez nie ma gwarancji.
W sumie przy pierwszej ciazy panikowalam teraz z doswiadczenia uwazam ze tak jest duzo lepiej.
Polozna slucha serduszka, zrobi wywiad I tyle

Ania to Ty jestes"winna" ze stron nam ubywa?;);)
Dziekuje za kciukasy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam dziewczyny z rana i gratuluję udanych wizyt i ruchliwych maluszków :-) Moje maleństwo tak wczoraj wieczorkiem fyrgnęło, że prawie podskoczyłam z wrażenia :-D Prawie jak ryba na patelni :-D Ale bolało mnie brzucho, więc się wcześniej położyłam, a tu proszę czytam o ciastach. No dziewczyny, szacun :tak: Ja zmykam zaraz, bo mam jazdę (robię prawko), potem muszę po mieście polatać, choć pogoda beznadziejna, znowu pada : Ryk:

reklama
nathani cudne wiadomości:) i jak Ci wolno to pływaj Kochana:) ja marzę o basenie ale nie wiem czy mogę...

Ja się wczoraj wieczorem zryczałam jak głupia... Przy siusianiu z pełnego pęcherza czuję okropny, przeeszywający kujący ból jakby od prawego jajnika aż do nerki... Nie za każdym razem tak mam ale jak mam to z bólu aż dębieję. Pierwszy raz miałam we przedwczorajszej nocy, ale sobie wytłumaczyłam że pewnie krzywo spałam i coś sietam napięło no ale wczoraj wieczorem znowu i w ciagu dnia tez ze dwa razy dzis niby nie wiec moze sobie poszlo, ale boje sie cholernie a ginka na urlopie wiec kontaktu brak....

Do góry