reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Cześć Dziewczyny:) Jestem Ania mam 21 lat. podglądam was już od jakiegoś czasu aż w końcu zdecydowałam się wpisać:) termin mam na 21 grudnia..:) to jest moja 3 ciaża 2 zakończyły się poronieniem.. dlatego czekałam az minie najgorszy czas:)

Witaj Aniu. Przykro mi z powodu Twoich strat i życzę, żeby tym razem się szczęśliwie zakończyło.
Kiss ja już czuję całkiem wyraźnie, a wydaje mi się, że tak wcześnie to niemożliwe. Ale myślę, że nie ma powodu do zmartwień, może zbyt zajęta jesteś czymś innym, a może dzidzia najbardziej bryka kiedy śpisz.

Noukie jak my wytrzymamy do tej 20?
dwie Anie gratuluje wizyt.
lil piękny masz brzuszek
Joanna ale wiesz, żę u mnie podobnie wielki ten brzuch w porównaniu do poprzednich ciąż. Ale masz rację za rok będzie płaski. Pięknie to ujęłaś....widzę to oczami wyobraźni hihi
goko biedactwo nie szalej tak :-p
kiss spokojnie u każdej kobiety inaczej
ja upiekłam muffinki ale za mało i późnym wieczorem będę piec dalej jak wrócę od gina.
dziewczyny ćwiczycie mięśnie Kegla?

Nathani ja to sobie codziennie wyobrazam. A co niech dziecko bedzie dummies z wysportowanej mamy;) Maya juz wie jak to jest, sama zreszta na miejscu nie usiedzi

A ja wlasnie wrocila z przejazdzki rowerowej. I wnioski takie ze chyba juz nie da rady codziennie, bo sie szybko wtedy mecze. Wiec bedzie co drugi dzien. Ale silownia zostaje

kiss- ja czuje tylko czasami- ale ze to moja pierwsza ciaza to nawet nie jestem pewna, ze dobrze mysle i ze to akurat ruchy. Przy pierwszej ciazy jest za wczesnie na konkretne odczucia- tak mi sie wydaje.

wlasnie jak to z tymi miesniami kegla- ktora cwiczy :nerd: moze i ja bym zaczela

Ja ćwicze mięsnie kegla za każdym razem jak tylko mam okazje...np w toalecie podczas sisiania albo jak myje gary ... to polega na tym ze jak np chce ci sie siku to zaciskasz mięsnie i powstrzymujesz ...na tym to polega...nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam :p

Co do ruchów czuje sporadycznie wieczorkiem tak około 22 wtedy córci sie chyba na zabawe zbiera bo czuje ją dośc intensywnie...ale jeszcze tego nie widać od zewnątrz :p
Myślę ze tak za 2-3 tyg bedzie juz szaleć na maksa całymi dniami i moze wkoncu cos zobacze :)

reklama
Lilith tak wlasnie sie je cwiczy najlepiej w trzech fazach tzn zaciskac stopniowo tak raz dwa trzy I poluzniac tez na trzy

To widze ze Twoja corcia tez break w tym samym czasie co moje dziecie;)

Do góry