reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
dzień dobry ale smętny niestety, leje u nas non stop... W sumie to może i lepiej bo i tak mam oisac tą pracę mgr... Martwi mnie bo mi chyba nie sciemniały sutki...:/
gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne:)

ty sie tym nie przejmuj ;),ja akurat wkazdej ciazy mialam duze,ciemne i stojace brodawki,ale nie kazda kobieta tak musi miec :)
powodzenia w pisaniu :)

witajcie.... ja od rana wykorzystałam to, że "jakoś" się czuję i wzięłam się za prasowanie i pranie.... a teraz za obiadek bo za godzinę moi panowie wracają ze szkoły :-)

standardowo za wizytujące trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

gratuluję ruchów co po niektórym mamusiom :-) (też bym już chciała :-D)

Pogoda dZis sliczna wiec korzystam wsiadlam na rower I delektuje sie jak tylko moge:) zrobilam sobie chwile przerwy I w dalsza droge ruszam. Ach ile radosci z tego mam, ja jednak nie
Potrafie w jednym miejscu siedziec musze chlonac swiat, a malenstwo mam nadzieje ze rozkoszuje sie ze mna:)

Czyli, że panikuję? ;) no może troszkę, ale naczytałam się, że powinny sciemnieć i mieć kolor brązowy, a odcień w zależności od karnacji... no ja niestety jestem biała jak mleko... czasem się śmieję bo jak ktoś robi mi zdjęcie to się światło lampy tak ode mnie odbije jakbym była lustrzana więc może rzeczywiście u mnie nie będą brązowe... Jejku jak mi się nie chce tej pracy pisac... ale muszę...wstawię tylko fasolkę szparagową na obiadi wracam do pisania :)

Witajcie,

W koncu dzisiaj sie wyspalam ze az nie moglam sie obudzic.

Mi tez sutki nie sciemnialy, nie wiem czy jeszcze sciemniela czy nie. Wogle to moje piersi sie powiekszyly bardzo malo, jakas zmiane czuje, sa jakby pelniejsze i ciezsze ale nie nie ma szalu. Myslalaa ze bede miec super duze piersi a tu jak narazie nic z tego:-(

Skore tez mam suche, zreszta zawsze mialam ale w ciazy to juz szok. Ale uzywam bardzo dobrego balsamu nawilzajacego i jest ok. Jakies 3 tygodnie temu skore mialam strasznie sucha zadne balsamy nie pomagaly. W koncu jakis tydzien temu ta sucha skora mi zeszla calkowicie, luszczylam sie okropinie, ale za to teraz jest juz ok. Smieje sie ze dzidzidzia wysysa ze mnie wszystko co dobre ale skoro potrzebuje niech bierze :-)

Nathani ja pije zielona herbate, nie slyszala ze nie wolno, ja w zasadzie z czarnej przerzucialm sie na zielona wlasnie w ciazy bo chyba gdzies czytalam ze lepsza zielona niz czarna

reklama
Ja właśnie też zamówiłam, dziś został wysłany, mam nadzieję, że będzie akuratny...
Lilith, jaki rozmiar?:p

Nie no jak napisze to bedzie masakra heheheh ...ja na ogól jestem szczupla...tzn normalna nie za gruba nie za chuda w sam raz jak to mój mąż mówi ... wiec te wielkie cycki to jest jakaś masakra ... kręgosłup mi juz odpada...rozmiar 75K Tylko sie nie śmiać dobra !!!

Do góry