reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Cinamona mam podobnie jak ty z biustem, zawsze miałam małe piersi i teraz zauważyłam, że nareszcie urosły do takiej porządnej miseczki B :-) Moja kuzynka ma ogromny biust i widzę jak się czasami męczy, a ludzie też potrafią być okrutni. Mały źle, duży widać też niedobrze.
Ciekawe jak tam dziewczyny po wizytach dzisiejszych.
Lilith upiekłaś w końcu to ciacho? Przechodziłam dziś koło ciastkarni i nie mogłam się oprzeć, musiałam sobie kupić eklerkę, pyszota.

reklama
A ja smażę placki ziemniaczane, ale tymi wypiekami narobiłyście mi ochoty na ciasto marchewkowe... Może w piątek zrobię. Jak nie zapomnę :-D Och taaak! :rofl2:

misia ja też zawsze miałam miseczkę A, nie licząc okresu ciąży właśnie i karmienia. Dziś zakupiłam sobie nowy staniczek z miseczką B za jedyne 4.99 i jestem Happy :-D
A u pani Gin było wszystko super, tzn. ze mną i dzidzią. Niestety nie udało się na 100% określić płci. Ale jak to mówi pani Gin "czuć dziewczynką", choć póki co pół na pół, więc nadal czekamy na "pełny obraz sytuacji" :tak:

Ja z miseczki b skoczylam do d I juz widze ze jest przymala:( jak kiedys chcialam duzego biustu tak po ur malej juz mi sie odechcialo;)
Zrobilam dzis deser z batonikow Mars I smietany pyyyycha

O rany, dziewczyny litości z tymi słodkościami pliiiiiisss. Mnie już ślinka kapie na brodę, bo właśnie wciągnęłam ostatni kęs czekolady i jeszcze mnie ciągnie do jakiegoś ciacha. Chyba mojego wyślę do cukierni, bo nie wyrobię :-)

4 duze batoniki mars rozpuszczamy z 2 lyzkami mleka ( miseczka na garnku z woda)
300 ml smietany kremowki lekko ubic
Dodac 2 lyzki stolowe do lekko przestudzonych marsow , wymieszac. Dodac reszte jeszcze lekko ubic wlac do pucharkow I na 2 h do lodowki, przed podaniem udekorowac bita smietana I czekolada ( ja tego nie robie, kalorie w deserze sa I tak przesadzone;)

Hej :)
Ja po wizycie.
W sumie wszystko dalej jak wcześniej
Euthyrox tym razem 50mg raz dziennie, Jod tak samo.
Luteinę endo jednak każe do 20 tyg bo mówi że wtedy łożysko przejmuje
funkcje a teraz woli dmuchać na zimne niż abym się stresowała że coś się stało. Ale dała doustnie tak jak ja chciałam :-)
Dała mi tego zapas bo ponoć w aptekach mają byc jakieś strajki za dwa tyg.
i zapłaciłam dzis za leki (razem z olejem lnianym) 114 zł :dry:

reklama
Mi przy pierwszym dziecku z rozmiaru C do E, a teraz dopiero poczatek a juz F i watpie ze przy tym zostanie, wiec zakupy mnie czekaja stanikowe napewno nie jedne....
Fiolka_130 gratulacje i wspolczuje tyle kasy idzie na te leki, w uk sa za darmo i nie wyobrazam sobie tyle placic..masakra

Do góry